icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

eliaska101
10. jún 2021

uvažujeme nad Bulharskom, ale ako autom sa mi nejak nechce ísť. Keď som pozerala aj letecké zájazdy, tak bulharsko patrí ešte medzi tie lacnejšie krajiny. Manžel, ten by hrozne chcel ísť autom, no neviem ako sa ešte dohodneme

mirko1977
10. jún 2021

@kiralyz Vdaka, pozeral som celkom fajn. Platí sa ako? V hotovosti s ich lei, alebo aj euro?

kiralyz
11. jún 2021

@mirko1977 v hotovosti idealne lei. vlani sme mali len eura a dost mi trvalo ukecat recepcneho v penzione aby ich zobral aby som nemusel hladat zmenaren. to bolo na transfagarase v jednom penzione.
Ked nemas zviera tak najdes na bookingu aj lepsie ubytovanie, je vela sukromnych penzionov

bulharkaneli
14. jún 2021

Autom z BA do Obzoru v sobotu za cca 15 hodín. Manžel prišiel bez problémov i s dcérou iba kontrola ATG testu v Ruse

tunde1978
16. jún 2021

@eliaska101 My tam chodievame vždy autom , nie je žiadny problém. Chodievame cez Rumunsko . Dá sa velmi lacno prespať v Rumunsku 1noc , tiež sa tam dá nájsť vela zaujímavých vecí , načerpať energiu a pokračujete dalej v pohode.

tunde1978
16. jún 2021

@bulharkaneli Môžem sa spýtať , ako to bolo cez štáty, Madarsko - Rumunsko -Bulharsko. Našiel som nejaké tlačivo vraj v Bulharsku ho vyžadujú vyplniť . Dakujem a peknú dovolenku.

bulharkaneli
16. jún 2021

@tunde1978 nikde nič iba ATG test v Ruse pozerali

lubo5
20. jún 2021

@bulharkaneli Zdravím, mame na pláne ísť 31.7. do Pomoria. Nebude stačiť certifikát o vakcinácií?

radom123
20. jún 2021

@lubo5 Pokiaľ to dovtedy nezmenia tak stačí certifikát, ak uplynulo 14 dní od 2. dávky

nc
28. jún 2021

Ahojte, neviete či sa dá spraviť ATG test aj na hranici v Ruse (v smere do BG)? Prípadne či budú akceptovať ATG test, ktorý si prinesiem a spravím priamo na hranici. Ak by to tu niekto zistil, prosím dajte vedieť. Ďakujem.

simone263337
29. jún 2021

Priatelia mam info ze cesta od Montany po Vraca je rozbita a dobra nova cesta je popri tej 4 prudovke cez 2 dediny.siel tade teraz niekto?

mirko1977
13. júl 2021

Ahojte. Ma niekto nové informácie o ceste do Bulharska cez Rumunsko? Maďarsko , Rumunsko, vstup bez problémov sme zaočkovaný, a Bulharsko dcéra ATG test 48 hod, plus tlačivo o protiepidemiologických opatreniach. Ďakujem

ma77
14. júl 2021

@mirko1977 Na fb pišu ludia ktory šli alebo sa vracali že niekedy ani nekontroluju iba pas občiansky niekedy pytali očkovaci ja mam tiež všetko pripravene tak dufam že bude v pohode ideme 24 .7 a cez RO že pohoda

kiralyz
15. júl 2021

@ma77 ideme v sobotu tak uvidime dam info potom

ma77
15. júl 2021

@kiralyz Super tak napiš aby sme vedeli čo nas čaka 🙂

kiralyz
16. júl 2021

@ma77 jasne

kiralyz
22. júl 2021

tak sme v primorsku, co sa tyka cesty obisli sme obchvat Budapesti - isli sme cez Sturovo z opacnejstrany na M0 - tamto bolo bez zdrzania. Nadlak - pisali ze na dialnici osobne auta zdrzanie 2 hodiny tak sme zbehli z dialnice na stary prechod a za 7 minut sme boli v rumunsku 🙂 Dialnica A1 slaba prevadzka, ten kusok pri holdea co nie je dialnica je komplet novy asfalt takze v pohode. Zapchy na kruhacoch za sibiu neboli - asi preto ze sme isli v sobotu. Prespatie v Pitesti v pohode, rano dalej na Vanatori Mici - tam o dost lepsia cesta ako minule roky, najhorsie useky zaplatali novym asfaltom, skoda ze to nepotiahli v kuse ale aj tak to bolo prekvapujuce dobre. Giurgiu most 3 eura chceli len dialnicnu znamku, na druhej strane dezinfekcia auta - v podstate len zaspinili okno 🙂 neplati sa za to . kontrole sme ukazali len obcianske a kyvol nech ideme nechceli ani covid pas. takze celkovo Giurgiu - ruse do 20 minut, nikde ziadne zdrzanie. Tusim sme mali celkovo najmenej zdrzania odvtedy ako chodime do Bulharska, asi sme vymakli dobry cas na cestu. V Primorsku sa ruska nenosia, dokonca ani v supermarkete, len niektory si to daju. Zmenaren je otvorena na hlavnej ulici Crown a Este Korona ostatne pozatvarane, bankomaty nechu dat viac ako 200 leva, obchody restauracie vsetko otvorene

simone263337
27. júl 2021

Ponukam 2 volne miesta v aute. Ciel Primorsko, odchod 14.august z Košic cca o 10tej doobeda. Prichod rano o 6tej.

kuporska
5. aug 2021

Ahoj. Šiel niekto v posledných dňoch cestou z Oradea smer Bukurešť? Čo odporúčate? Cez Devu, alebo na Kluž. Pred pár rokmi bola Deva dosť rozbitá a semafóry. V akom stave je teraz?

kiralyz
1. dec 2021

Ahojte. Nejak je tu ticho. Tento tyzden otvaraju usek dialnice v rumunsku medzi alba iulia a aiud takze tym co idu z vychodu sa asi o dost skrati cas prejazdu rumunskom. A aj pre tych co si po ceste chcu urobit vylet do turdy

lubo5
5. dec 2021

@kiralyz Zdravím. Tešíme sa, google nám predpovedá čas zo SK do Pomoria 14:40. Poväčšine to je menej + prestávky. Ale dovolenka začína doma nasadnutím do auta.

simone263337
5. dec 2021

@kiralyz no nemaj strach od aprila to tu ožije.

kiralyz
9. dec 2021

@simone263337 april je uz pomerne neskoro, my sme zvykli riesit dovolenku uz vo februari alebo v marci ale posledne 2 roky kvoli covidu sme vybavovali az koncom maja lebo sme nevedeli ako to s nim dopadne. ale minuly rok koncom maja uz bol trochu problem s ubytovanim

simone263337
9. dec 2021

@kiralyz Byala nevies ako tam? Myslim restauracie,,plaž....nehladam diskoteky a vela ludi

kiralyz
9. dec 2021

@simone263337 chodime do primorska, byalu nepoznam, snad niekto iny tu napise

lubo5
7. jan 2022

Zdravím všetkých priaznivcov Bulharska. Prajem veľa zdravia v novom roku a krásnu letnú dovolenku. Ja by som chcel po cca 10 dovolenkách strávených v Pomorí zmeniť destináciu. Nie že by sa mi tam nepáčilo ale posledný krát tam bolo veľmi preplneno. Láka ma Ravda alebo Obzor. Nebránim sa ani iným destináciám ale chcem niečo kde je menej ľudí, no nie úplnú samotu. Vie mi niekto poradiť? Termín je určite od 31.7. do 20.8. - 20 nocí. Ďakujem.

radom123
7. jan 2022

@lubo5 Byala

radom123
9. jan 2022

@lubo5 na Ravdu treba popozerať recenzie, dosť ľudí sa sťažuje na smrad z prasačej farmy

nc
9. jan 2022

@radom123 Ravda bola fajn pred pár rokmi teraz je tam uz plno. Radšej odporúčam ísť do Byaly

lubo5
9. jan 2022

@radom123 Zatiaľ som rezervoval Obzor.