Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Niečo nové v RUSE? nevie niekto ako to tam funguje, nefunguje?
@kiralyz My vyrážame 4.8. do Obzoru. Pozeral som trasu Calafat-Vidin ale vychádza mi to o 4 hodiny dlhšie a cca 250 km ďalej. Predtým sme chodievali Oradea - Kluž - Sibiu - Pitesti .... (odchod z Popradu). Ale my vyrážame okolo 10:00, prejazd pohorím Olt nám vychádza v noci. Tak dúfam že bude prejazdné ...
Nešli ste niekto v poslednej dobe cez to pohorie Olt v noci či sa dá v pohode prejsť ?
@radom123 my sme išli pred dvoma týždňami, vyrážali sme poobede z KE - oradea - kluz - pitesti - sibiu a okolo polnoci sme prišli k tomu úseku, bol otvorený , v pohode prejazdný, akurát bolo dosť veľa kamionov, ale ináč cesta ok, naspať sme sa vracali cez den a cez Brasov - spali sme pri Sinaia - spravili sme si vylet na Peles - ku Bukuresti sme dorazili poobede sialene zapchy boli a v okoli sinaie ani nehovorim, ale inac cesta bola dobra 🙂
tam aj spat sme sli cez most Ruse, oba razy sme ho presli do pol hodiny
boli sme v obzore, super teple more, uzili sme si dovolenku hned by som sa vratila 🙂
prajem stastnu cestu🙂
@ma77 ahoj áno platí sa vstupné podľa toho aký okruh chcete vidieť , len prízemie alebo prízemie + 1 poschodie alebo všetko , my sme si zaplatili tour I (prízemie + prvé poschodie ) cena pre dospelého 20 eur a deti majú v lete vstup zadarmo , hrád je prekrásny Určite odporúčam jeho návštevu , aj okolie a samotné mesto Sinaia je krasne , vstup sme platili kartou , ale v meste sme si v hotely zmenili peniaze lebo cestou k hradu sú stánky a občerstvenie a deti stále niečo pýtajú 🙂
Po návrate z Bulharska by sme radi prespali niekde v Maďarsku. Nemáte niekto nejaký vyskúšaný?

@janulla1 Bran je fajn, hrad je pekny len trochu maly a je tam aj park s delami z vojny. To mate po ceste aj sinaiu aj to stoji za to vidiet je to len kusok pred Brasovom. My ideme 20. a pojdeme na calafat vidin len este nemam ubytovanie, neviem najst pre tolko ludi a so psom tak nakoniec mozno budeme spat v aute.