Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lussinda2 toto som stiahol z orbionu cz je to z roku 2015, ale uz to tak nemusi byt, děsný
nedoporučuji aquapark primorsko . Jak jsme se do něj těšili tak jsme byly zklamaní . Skluzavky špatně propojené . je na nich cítit každý hrbol . Personál zdejších občerstvení nepříjemný arogantní a připadalo nám jako bychom je obtěžovali . Byly jsme v dvou restauračních barech . V restauraci byla slečna nepříjemná a měli jsme problém s jídlem . V jídelním lístku bylo rozepsáno co patří do jídla a bohužel jsme dostali něco co vůbec jídelnímu lístku neodpovídalo servírka byla neurvalá nepříjemná .Jinak přeloženo byla to děsná ***** . Proto jsme po takové zkušenosti přešli do vedlejšího baru kde se nás zas mladík snažil okrást na pivu . pivo 0,5 l za 3 lv což znamená v čr cca 45 kč nám načepoval do plastového kelímku velikosti 0,4 l ještě dost pod ryskou .Když jsem se obořil tvrdil mi že je to 0,5 l a dělal ze mě debila . Po té co jsem tam chytil skleněný půllitr a pivo přelil začal dělat že nerozumí . ZNECHUCENI JSME ODEŠLI RADĚJI K MOŘI . Takže nedoporučuji . na první pohled vypadá skvěle ale zdání klame .
@lussinda2 mozes si pozriet mas tam 7 live kamier
http://free-webcambg.com/Primorsko-01-city-stre...
Ideme do bulharska treti krat 4- 17 augusta do Complex Byala Center On the Beach cez booking .com. Mame 2 deli, chlapec 2,5 a dcera 8, keby sa to niekomu zapacilo boli by sme radi key tam bol nejaky slovak, skym by sa dalo podebatovat a nieco popit 🙂 Je tam jedna z naj plazi .
https://www.youtube.com/watch?v=StNLceia2LQahojte chcem sa spytat na cestu do bulharska autom a ci sa da niekde po ceste prespat alebo sa to da zvladnut bez prespania
@barbora1nemcova da sa aj prespat ako v kazdej krajine, da sa to zvladnut aj bez prespania, zalezi od cloveka kto kolko vladze
ideme prvi raz a neviem co ma cakat od cesty niekto hovori za na hraniciach dlho cakas tak neviem
@barbora1nemcova no v prvom rade musis vediet kadial chces ist ci ce RO alebo SRB
no cec srbsko
@barbora1nemcova no to co tvrdia niektory ako hovoris ze treba dlho cakat hlavne na SRB -HU hraniciach je pravda sice zalezi kedy ides ale vacsinou cakas ,a po vcerajsej info ze sa sprisnuju kontroly na vonkajsich hraniciach schengenu tak to tam bude podla mna katastrofa kedze sa bude kontrolovat kazdy doklad a hlavne na SRB -HU hraniciach aj cestou tam aj spat, Na RO HU to bude mozno trocha lepsie pisali ze budu kontroly hlavne cestou spet, takze ja chodim iba cez RO a zatial som najdlhsie stal iba 1 hodinu na moste v Ruse ked ho opravovali
vyrazame 5.7. tak budem rada za kazdu radu
a ako dlho vam trva cesta?
@barbora1nemcova odkial vyrazate, mne trva vacsinou 15 hodin
z Holica okres Skalica
a kolko vas stoji cesta?
@barbora1nemcova a kam idete
@barbora1nemcova 180e benzin, 16 e HU matrica mesacna, 7 e rovinieta RO mesacna, 15e BG vineta mesacna
sveti vlas
@barbora1nemcova no to mate o viac nez 200 km ako ja z KE do Primorska
@barbora1nemcova takze rataj cestu v SRB mozes ist po dialnici 120km plus cesta kde nie je dialnica takze urcite 15-16 hodin plus hranica a ta moze byt 10 minut ale boli tu aj taky co cakali 5 hodin
@barbora1nemcova inac dal som si do mapy vasu trasu cez Ro a vyslo mi ze je o 50km kratsia
Ahojte baby kolko vas vysla cesta autom do primoria poplatky a nafta.. ideme 4.6 dakujeem

@bg2014 to je jasne, ze tam nebudeme stale. Ale jeden vstup na vyblaznenie pre dieta nieje ma skodu. Aby zas videla a skusila nieco nove. Nemyslela som to tak, ze tam budeme cele dni.