icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
27. máj 2017

@doly7 mne sa nejak nezdalo ze je menej kamionov , sice tam chodim cez tyzden ale uz som sa vracal aj v sobotu aj v nedelu a mne to pripadalo ako keby tie kamiony uplne kaslali nato ze by nemali(nesmu) cez vikend jazdit, lebo ich bolo stale dost, ale mne to nevadi,uz sme sa bavili ze cez dediny nam vacsinou pomahaju, maju vysielacky takze si hlasia ci tam meraju

julinka28
27. máj 2017

@lucann cca 2-2,5 hodín sme stali spolu na všetkých ked sme išli cez Srbsko, cez Rumunsko sme nestali vôbec ale na moste Ruse sme stali dve hodiny, my sme mali v aute dve deti a zvládli sme to pekne bez problémov

bg2014
27. máj 2017

@julinka28 most uz je opraveny takze aspon prejazd by mal byt lepsi🙂

doly7
28. máj 2017

@bg2014 Pre porovnanie a ptedstavu,hranicne prechody posledne dva roky v rozmedzi 15 a 45 min,ale napr.neslavna stopka na obchvate Bucuresti v sobotu popoludni po obidva roky viac ako hodina.Je to paradox z vnutrozemia.V noci a a nadranom obchvat uplne prazdny preto mozno volit prejazd cez Vanatori Mici.Dediny ,obyc cesta a tiez prides do Giurgiu-Ruse mozno pomalsia alternativa,ale plynuly prejazd.Naozaj univerzalny cas prejazdu,vyjazdu,datumu neexistuje.Vsetko je p stasti a zhode nahod.

bg2014
28. máj 2017

@doly7 prechody som mal zhruba tak ako ty obchvat tam robim okolo druhej v noci, takze v pohode , spet uz je to horsie kedze odchadzam skoro rano som tam pred obedom uz som stal aj dve hodiny

junovka
29. máj 2017

No, tak nam dcera pekne zamiesala karty s odchodom a prichodom :-/...ale co uz...vsetko je riesitelne.Mali sme v plane vyrazit 2.7 o 4 rano a naspat sa vratit 16.7 niekedy v noci....no budeme musiet ist uz 30.6 poobede, ked deti donesu vysvecko a vratime sa 11.7 tiez niekdy v noci...jedine zeby cinkol mail z reprezentacie, ze turnaj sa preklada az od 15.7 😀 Skoda no...obavam sa ze more bude studene ☹(((...aj ked je pravda, ze pred 4 rokmi sme boli uz 29.6 pri mori a bolo super teplo...a hlavne, ci nam domaci umoznia si troska pozmenit datum pobytu...cakam teraz mail od nich:-/

bg2014
29. máj 2017

@junovka a preco idete o 4 rano???to tam pridete potom niekedy vecer tak vam je lepsie?

junovka
29. máj 2017

@bg2014 vecer neprideme...my zvykneme este v RO navstevovat hrady , proste mensie vyletiky.Potom sme zvykli byt okolo polnoci uz cca za Varnou, kde sme odstavili auto a pospali si 3-4 hodinky a potom rano este sme po ceste v BG tiez nieco sli popozerat a okolo 12-13h sme boli uz v nasom penzione.

bg2014
29. máj 2017

@junovka uff takze ste v podstate na ceste a v aute vyse 30 hodin☹

junovka
29. máj 2017

@bg2014 lenze nie sme vkuse v aute 😀...sme aj na vyletikoch...spoznavame co sa da...a nam to nevadi 🙂...nic na tom zle nevidim

bg2014
29. máj 2017

@junovka to nie ani ja len by sa mi nechcelo ist trebars 600 km potom chodit po kult pamiatkach a potom na noc este dalsich 600km kedze uz som od 4 rana na nohach,myslim ze je to dost pre mna az vela🙂keby som tak isiel tak to rozdelim na 2 dni,🙂, neviem ci si uz pisala kadial idete ale potom daj vediet ako to vyzeralo🙂

bg2014
29. máj 2017

prave pozeram ze na juznu plaz uz davaju dazdniky a na severnej sa uz kupe prvy odvazlivec

ubosek
29. máj 2017

@junovka chudak chlap :(

bg2014
29. máj 2017

@ubosek aj mna to zabolelo😉☹

junovka
30. máj 2017

@ubosek preco chudak chlap??...ved sam si to vymyslel🙂

junovka
30. máj 2017

@bg2014 a pisala som , ze by som bola rada, keby sme v RO niekde prespali, aby sme pochodli toho viac,ale moj muz prespavat nechce...tak co mi ine ostava?,...len sa mu prisposobit, kedze on soferuje.

bg2014
30. máj 2017

@junovka aby z toho nevyslo precenenie sil,lebo vies kazdym rokom sme starsi a to co sme(my soferi) vydrzali minuly rok uz toho nemusi platit,nechcem nic zle len unava je zradna🙂

junovka
30. máj 2017

@bg2014 ja chapem...on je zvyknuty na nocne 12 h smeny...proste nevyhovorim mu to no:-/..ach jaj

bg2014
30. máj 2017

@junovka tak len stastne do ciela, uz to mas len za par

bg2014
30. máj 2017

@junovka ja tiez prave rozmyslam ze pojdem este o jeden den skor ,aby som sa zastavil na BRAN -e

doly7
30. máj 2017

@bg2014 Tiez robim 12tky aj nocne a poviem pravdu je to dost unavne potom soferovat aj ked si zvyknuty.Den pred odchodom uz mam dovolenku kvoli oddychu.Tento rok budem prvy krat spat aj ja v RO vo Fagarasi,je to asi 60 km od Branu.Rano ranajky,sprcha a navsteva Branu a potom dalej.Vzdy sme chodili jednym tahom,ale uz ku koncu idem silou vole hlavne ked som chodil na noc co bolo idealne cez RO.Minuly rok som 30 km pred Varnou musel zastavit na dialnici aj mimo odpocivadla,dat styri,zapalit si,kava a prejst sa lebo uz mi padala hlava a to som fakt pred cestou dostatocne spal aj oddychoval.Nuz ako sa hovori"noc ma svoju moc".Tak stastnu cestu.Dlho som sa tomu prespavaniu branil v RO tak po sezone zhodnotim ake to bolo.

bg2014
30. máj 2017

@doly7 presne tak mam uz za sebou tiez aj 24h sluzby aj zopar niekolko 100 000km uz to bude aj cez milion ale ako som spominal staroba sa blizi 🙂 a tych 50 evri za peknu vonavu postielku stoji zato 🙂

doly7
30. máj 2017

@bg2014 35 eur aj s ranajkami pre dvoch.

bg2014
30. máj 2017

@doly7 to ja som len tak strelil ale my sme traja takze to bude aj 50, ale cena super, 👍

bg2014
30. máj 2017

idem daco zabukovat v tom Brane som sa rozhodol

fender0001
30. máj 2017

Ja som tiez stale chodil na noc cca okolo piatej vecer z kosic a na mieste sme boli stale okolo obeda ale je to unavne hlavne tych poslednych 300 km. Tento rok ideme 12.8 na slnecne s tym ze pozrieme v turde solnu jaskynu a potom prespime v pitesti a dalej na slnecne. Obavam sa jasne len tych dennych ciest no co uz ako to tu bolo spomenute je to o stasti cela ta cesta.

lussinda2
30. máj 2017

Ahojte takze tento rok Primorsko, odchadzame 24.7. z PD. Sme 3 soferi, takze pojdeme v kuse okrem nejakych prestavok na natiahnutie sa. Ako to tu studujem kazdy ma iny nazor na to, kadial ist najlepsie. Viete poradit? Nemame presne urcenu trasu....nejake pre a proti preco ist tade a tade? Cestou tam nechceme ziadne pamiatky kukat nakolko 25 mame byt na mieste a skor sa nam neda odist ako 24 na obed. Dakujem

bg2014
30. máj 2017

no zase kazdy nie, tolko ciest do primorska az nieje🙂vsetko co sa pytas je o nieco vyssie(1-10 podstranky) napisane, hladaj🙂ale zaklad je asi v tom ci chces ist po dialnici skoro furt( SRB) alebo cez RO tam to mas aj aj

milanchemik
1. jún 2017

@lussinda2 Ahoj. Prečítaj si moje príspevky v tomto vlákne. Dozvieš sa v nich všetko potrebné.

jarka52
2. jún 2017

Dobry den priatelia, ak ma este niekto zaujem o dovolenku v Obzor beach resort, tak mame este volne dva aparatmany v termine od 29.8 - september.
mozete ma kontaktovat na : mamina42@azet.sk

sticker