Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Tak mi si ideme obzriet cestou Bukurest.Uz som tam bol,je to krasna Metropola a je tam co obdivovat.
Lidicky,takze uz mam vyhliadnutu trasu,zvitazila transfalsgarska magistrala cez rumunsko.Uz sa tesim na cestu,nsechce sa nikto pridat do kolony v mojom termine? 🙂
juuj ja som tam este nebola, strasne sa bojim cesty autom s nasou 4,5 rocnou hyperaktivnou dcerou, tak aspon spolocnikov cestnych hladam 🙂
ide niekto 22.7. z okolia NR ?
My ideme 26.7. autom z Poltára cez Srbsko do Prímorska 🙂
Tak kto ide v termine 19.7 do bulharska cez rumunsko piste
Mám zopár otázok:
peniaze máte vsetky na karte, alebo aj v hotovosti? kde meníte?
Je lepšie ísť cez rumunsko alebo cez srbsko z KE? alebo po hranici este je nejaká cesta.
Orientujete sa iba cez gps navigáciu, ci mi treba aj mapu? kde ju zozeniem?
Ako je to s poistením? je potrebné nejaké poistovanie navyse? kde sa poistujete?
Dakujem vam 🙂 odchadzame v piatok
@agatky Ak budeš 200 metrov od severnej pláže, tak to budeš v kľudnom prostredí. Žiadny strach. A k tým 200 metrom. Rátaj s tým, že to bude 350 😀
@milanchemik 😀 keby to bolo aj 500 m mi to nevadi hlavne ze bude klud 😅
500 to nebude, ale ani 200. Bude však fajn a do tej časti smerom k severnej pláži už ten hluk večer z mesta nedolieha.... budeš spokojná 🙂
@jenn44 Ber si tam eurá v hotovosti a v Prímorsku si ich zameníš v banke za levy. Vraj je to výhodnejšie, ako vyberať peniaze z bankomatu v Bulharsku. My chodíme z Poltára cez Srbsko. Používam aj GPS a manželka cestou kontroluje mapy - je to vytlačená trasa z www.viamichelin.de asi na 15 stranách formátu A4. Pripoistenie potrebuješ - nám to robí kamoš asi za 30 .-€ na 12 dní v kooperatíve.
@milanchemik dik za info. Uz sa neviem dockat 😅
Ahojte, kolko vas vychadza, Vysla cesta autom do bulharska? ratam financie, nakolko znama v cestovke nam ponuka slnecne pobrezie za 850 e 8 dni letecky, tak sa neviem rozhodnut
letecky cez cestovku je to drahé. a 8 dní je málo.... 🙂
@milanchemik Každý na okolí ma odhovára od cesty autom :(
@jenn44 Bol som dvakrát autobusom. Akože bolo to fajn - 26 hodín 🙂 A potom ešte z Nitry autom do Poltára, lebo nástupné miesto sme mali v Nitre. Autom v pohode za 15 hodín s prestávkami na jedlo a toaletu 🙂
@milanchemik no ked to rátam ako rátam, vychádza mi to takto na 10 dni: autom z Ke - 300, 260 ubytko, 50 poistenie, 300- strava, činí 910 eur... ak nájdem zajtra last minute 12 dni za 900 eur ideme asi to bude vyhodnejsie 🙂))) ale stale nie som presvedcena 😖

@rochasss idem tam prvy krat a z toho je pochopitelne ze neviem do coho 🙂 z info od kamosa co tam chodi mi povedal ze je tam klud teda aspon do tej casti kde idem ja. pobliz mojho ubytka nie je ziadna disco. chvala bohu 😀 ideme cez srbsko ano a rovno do bulharska s tym ze v Sofii chceme prespat. ideme na 9 noci. Co je Lozenci? ja som doteraz chodievala iba do chorvatska takze fakt neviem do coho idem ale neskutocne sa tesim 🙂