icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

agatky
4. jún 2014

@rochasss idem tam prvy krat a z toho je pochopitelne ze neviem do coho 🙂 z info od kamosa co tam chodi mi povedal ze je tam klud teda aspon do tej casti kde idem ja. pobliz mojho ubytka nie je ziadna disco. chvala bohu 😀 ideme cez srbsko ano a rovno do bulharska s tym ze v Sofii chceme prespat. ideme na 9 noci. Co je Lozenci? ja som doteraz chodievala iba do chorvatska takze fakt neviem do coho idem ale neskutocne sa tesim 🙂

sopro
4. jún 2014

Tak mi si ideme obzriet cestou Bukurest.Uz som tam bol,je to krasna Metropola a je tam co obdivovat.

sopro
11. jún 2014

Lidicky,takze uz mam vyhliadnutu trasu,zvitazila transfalsgarska magistrala cez rumunsko.Uz sa tesim na cestu,nsechce sa nikto pridat do kolony v mojom termine? 🙂

jenn44
2. júl 2014

@agatky aj my ideme do primorska, termin mame tam byt 12.7. niekto na nas termin??? prvy krat, z KE

agatky
3. júl 2014

@sopro predsa Rumunsko??
@jenn44 my vyrazame 21.7.

jenn44
3. júl 2014

juuj ja som tam este nebola, strasne sa bojim cesty autom s nasou 4,5 rocnou hyperaktivnou dcerou, tak aspon spolocnikov cestnych hladam 🙂

bejanka14
3. júl 2014

ide niekto 22.7. z okolia NR ?

milanchemik
3. júl 2014

My ideme 26.7. autom z Poltára cez Srbsko do Prímorska 🙂

sopro
3. júl 2014

Tak kto ide v termine 19.7 do bulharska cez rumunsko piste

jenn44
7. júl 2014

Mám zopár otázok:
peniaze máte vsetky na karte, alebo aj v hotovosti? kde meníte?
Je lepšie ísť cez rumunsko alebo cez srbsko z KE? alebo po hranici este je nejaká cesta.
Orientujete sa iba cez gps navigáciu, ci mi treba aj mapu? kde ju zozeniem?
Ako je to s poistením? je potrebné nejaké poistovanie navyse? kde sa poistujete?

Dakujem vam 🙂 odchadzame v piatok

dancul21
7. júl 2014

@sopro My ideme ale cez srbsko. Ideme rodinka na 4 autach..

sopro
7. júl 2014

@dancul21 ja idem cez Rumunsko,chalani isli tadial pre 5 dnami a uz su tam super cesty, a chceem vydiet trafasgarsky priesmyk.tak nevadi.

sopro
7. júl 2014

@jenn44 tak ja si beriem nejake 100 euro v minciach,na pumpach budem platit kartou a pripoistil som sa v Generali.Idem z GPS len treba aktualizovat mapy a klasicke mapy sa daju kupit na pumpach cestou alebo v knihkupectve.

luslus
7. júl 2014

@agatky Primorsko je teda naozaj veelmi hlucne, samozrejme pokial nebyvas kdesi na okraji mesta a odtial nevylezies, potom mas klud 🙂 Lozenec je ticha dedinka, kde su asi 2-3 diskoteky, o ktorych clovek ani nevie. Akurat tam mam celu family, je to skor take na oddych

jenn44
7. júl 2014

@sopro a kde meníš peniaze? tu v banke? kde sú najlepsie kurzy? dakujem

sopro
7. júl 2014

@jenn44 levy v slovenskych bankach zozenies tazko,myslim ze ich ma unicredit bank.Ved ked mas bankomatovu kartu tak si vyberies priamo v Bulharsku. Kurz lieta od 1:89 do 2:06 za euro aspon som to tak vydel.Minule leto sme vyberali priamo v Bulharsku a bolo to 1:92

agatky
7. júl 2014

@luslus no moc ste ma teda nepotesili ze to je hlucne. Hladala som skor klud ale sak uvidime sa necham prekvapit. Budem 200m.od severnej plaze ubytovana tak hadam to zvladnem. Dakujem za info 😉

luslus
7. júl 2014

@agatky tak to budes dalej od hlavnej ulice takze asi nebudes nic pocut

agatky
7. júl 2014

@luslus podla foto je to niekde nedaleko lesa tak hadam tam bude klud

milanchemik
8. júl 2014

@agatky Ak budeš 200 metrov od severnej pláže, tak to budeš v kľudnom prostredí. Žiadny strach. A k tým 200 metrom. Rátaj s tým, že to bude 350 😀

agatky
8. júl 2014

@milanchemik 😀 keby to bolo aj 500 m mi to nevadi hlavne ze bude klud 😅

milanchemik
8. júl 2014

500 to nebude, ale ani 200. Bude však fajn a do tej časti smerom k severnej pláži už ten hluk večer z mesta nedolieha.... budeš spokojná 🙂

milanchemik
8. júl 2014

@jenn44 Ber si tam eurá v hotovosti a v Prímorsku si ich zameníš v banke za levy. Vraj je to výhodnejšie, ako vyberať peniaze z bankomatu v Bulharsku. My chodíme z Poltára cez Srbsko. Používam aj GPS a manželka cestou kontroluje mapy - je to vytlačená trasa z www.viamichelin.de asi na 15 stranách formátu A4. Pripoistenie potrebuješ - nám to robí kamoš asi za 30 .-€ na 12 dní v kooperatíve.

agatky
8. júl 2014

@milanchemik dik za info. Uz sa neviem dockat 😅

jenn44
9. júl 2014

Ahojte, kolko vas vychadza, Vysla cesta autom do bulharska? ratam financie, nakolko znama v cestovke nam ponuka slnecne pobrezie za 850 e 8 dni letecky, tak sa neviem rozhodnut

sopro
9. júl 2014

@jenn44 mi ideme do penzionu na Obzor na 15 ubytovacich dni ale bez stravy,cena je 150 euro na osobu bez dopravy doprava je 100 euro na osobu autobusom tam a spet.

milanchemik
9. júl 2014

letecky cez cestovku je to drahé. a 8 dní je málo.... 🙂

jenn44
9. júl 2014

@milanchemik Každý na okolí ma odhovára od cesty autom :(

milanchemik
9. júl 2014

@jenn44 Bol som dvakrát autobusom. Akože bolo to fajn - 26 hodín 🙂 A potom ešte z Nitry autom do Poltára, lebo nástupné miesto sme mali v Nitre. Autom v pohode za 15 hodín s prestávkami na jedlo a toaletu 🙂

jenn44
9. júl 2014

@milanchemik no ked to rátam ako rátam, vychádza mi to takto na 10 dni: autom z Ke - 300, 260 ubytko, 50 poistenie, 300- strava, činí 910 eur... ak nájdem zajtra last minute 12 dni za 900 eur ideme asi to bude vyhodnejsie 🙂))) ale stale nie som presvedcena 😖