Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Vyrazame z Trebišova.
Aj ja som zvazoval Srbsko, ale bojim sa cakaciek na hranici. 4krat sme sli cez RO a cesta bola v pohode. No a navigacia mi vyhadzuje iba hodinovy rozdiel medzi týmito trasami. Ideme do Sozopolu
@standos2 myslel som si , a navi ti pise dobre ten hodinovy rozdiel to je cca tych 50 km ,a cez Devu som isiel aj ja pred 4 rokmi smerom domov, sme preleteli odbocku na dialnici a to bol uz len zazitok ,neviem ako to tam vyzera teraz ale vtedy bolo rozkopane asi 100km ciest, kazdy kilometer semafor,ale zazitok 😉
@bg2014 Isiel som cez Devu aj minuly rok a podla toho ako sa to tu popisuje clovek neznaly pomerov povie,ze to musi byt sialene.Normalna cesta ktoru rekonstruuju obcas obchadzka a tot vsjo.Uplny normal u nas to nieje lepsie.Skor v udoli rieky Olt rozsirovanie cesty,ale aj to bolo v normale.Keby nase cesty boli take ako v RO a hlavne keby ich upravy isli tym tempom ako u nas.Nerobil by som z Devy strasiaka a mozno tento rok to bude este lepsie.To je moj nazor a nikomu neberiem ten jeho.Tak,ze tento rok opat Deva.
@bg2014 Zatial nic,ale pevne verim ze dotycna ktora sondovala a tvrdila,ze nie kvoli peniazom ide 4.6 do Bg ,ze urcite da vediet aj ked uz info nepotrebuje.Ved sledujes aj orbion aj najih.cz tak sam vidis ,ze sa to este nerozbehlo.Sezona este nezacala len ta vynutena.Vratim sa k tej ceste.Hlavne tahy su v RO podla mna celkom slusne no a bocne cesty tak ako u nas a tvrdim,ze sme na tom aj horsie.Mne ako vodicovi tie cesty vyhovuju aj ked to obcas zdrzi.Minuly rok usek cesty este neboli ciary,uz bol prejazdny a oznaceny kuzelmi u nas by pockali az to namaluju a styria papalasi pridu prestrihnut pasku a ukazat sa v spravodajstve ako napredujeme.Rumun postavi a sprevadzkuje.Potom sa mu prepadne kus dialnice tak ju opravi a ide dalej.U nas by rok hladali vinika a krmili media.Som zvedavy kolko z nas da info pocas dovolenky a po nej.Cesty sa budu robit stale ved aj ta otocka v Deve do protismeru pre zbehnutim na dialnicu je dost dlho a poviem pravdu ,ze som si uz na nu zvykol,aspon viem kde som🙂.
som sa vratil spet pozriet na stranku na tu co isla vcera do bg tak tam pisala ze napise ked sa vrati okolo 11-12 .6 tak uvidime,
ty kedy odchadzas?
a este v RO sa s tym neseru ked rozkradnes eu fondy ides do turmy, tu budu robit 15 rokov sudne prietahy a este budeme musiet vratit peniaze, tam to maju urobene lepsie
@bg2014 21.7 ,ale prvy krat spim v RO vzdy sme isli v kuse.Chodim vzdy ten isty datum posledny julovy a prvy augustovy.Domaci Ti povie,ze sezona je 15.7-15.8 a mne sa to za tie roky osvedcilo aj ked sme isli aj v inom case a pocasie bolo vzdy fajn.Proste tak sme si zvykli.Vzdy v ramci jula a augusta,ale jul az tak od polovice.U nas vratia eura z fondov spat lebo sa nedohodnu,rumun sa asi snazi vyuzit kazdy prispevok.Verim,ze tento rok budu zasa nove useky a cesta bude zasa pohodovejsia a preto ma nikdy ani to Srbsko nelakalo.Kazdy mame svoje zvyky aj zlozvyky.Len som zvedavy na tych turkov, stretaval som ich aj minuly rok,ale nebola to katastrofa len to ich spravanie na cerpackach a odpocivadlach proste tvarili sa ako rodeny nemci a arogancia nemala obdobu.Su v tlupach tak,ze ozvat sa nema cenu.Mali sme maly incident ked zaparkoval tak,ze sme nevedeli nastupit do auto,zahresil som odplul a odisiel.Je to cvarga.Dufam,ze maximum ich pojde cez srbsko tak ako su nauceni.
@doly7 presne tak nech idu cez srb, ja som mal v RO tiez s tur. kamionistom problem za boha ma nenechal ho predbehnut a ked sa mi to konecne podarilo tak som prisam bohu myslel ze v dedinach ked som spomalil a on ma dobehol ze mi vyjde s tym kamionom na chrbat, kreten jeden erdoganovsky
este k tym turkom ,volal som znameho ci nejde s nami do bg ,on mi na to ze on nepojde ku ciganom ciernym,a vies kde ide hahaha do turecka ku asi najhorsim spinavcom co su tu , lebo on ide do 5hviezdickoveho rezortu cha ale robia tam aj tak tie spiny turecke
@bg2014 To je vec nazoru ani oni nas nemusia a davaju to patricne najavo a vyber dovolenkoveho resortu je na kazdom z nas.Nechcem posudzovat ja mam svoje Bg a nepotrebujem pat hviezdiciek a kto ano ma moznost vyberu.Ako pozeram more ma uz 20 stupnov tak,ze uz sa otepluje.Na kupanie to asi velmi nebude,ale otuzilejsi to uz zvladnu.Aj teploty cez den prijemne len noci stale dost chladne.Ale pisala mi domaca,ze je este ludoprazdno len zopar hosti.Este vsetko pozatvarane rataju tak ,ze o tyzden,dva by to mohlo trocha zacat bezat v letnych kolajach.Sezonne restauracie a obchody sa len chystaju.Asi to tam je take smutnejsie ako sme zvyknuti v sezone.
@bg2014 A ked povies ,ze jun je loteria ,ale lacny tak Ta idu zahrabat lebo nedoprajes.Alebo ,ze o peniaze nejde len si vybrali taky termin a o tri prispevky falej ked zisti co kupila tak zajazd ponuka na predaj.Kazdy z nas chce solidnu dovolenku a za rozumne peniaze preto nezivim cestovky ktore z Vasich penazi zoberu minimalne polovoicu ako proviziu.Sam si objednas a sam sebe potom nadavas ked sa Ti nepaci a je jedno ci cestujete leyecky,alebo autom po vlastnej linii je to vzdy vyhodnesie.Len na poistnom kolko trhnu je len na pobyt.Za tu cenu mam celorocne a na celu euopu.Pre dvoch 23,80 .
Generali ,vola sa to nejako ,cestovne poistenie Europa.
na tejto stranke sa da zistit aktualna najvyhodnejsia ponuka https://www.poistenie.sk/cestovne
a aj to len na pobyt a nie celorocne ako ma dolly7

My sme tiez z vychodu a rozmyslam ist na Petea ~Satu mare~ Cluj. Je to blizsie, ale neviem ake su tam cesty. Alebo ist klasiku na Nyiregihaza~ Debrecin~Oradea~Cluj? Ideme 17.jula do Sozopolu. Diky