Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@julinka28 ja som tiez nieco cital vsade sa pisalo vseliako., ale v podstate tam pisali ze nieje na skodu ked to mas, to je ako pisala gondulka s tym stk pre auto do 4 rokov, nikdy nevies na akeho dilina natrafis , a nahodou budes cakat 3 hodiny niekde v sore a potom ta vrati naspet ze to nemas,
Iba informacia že tento rok bude v Bulharsko narvano...Pisala mi teraz suseda v Obzore že na plaži si nema kde lahnut a pri bazenoch v Obzore v hoteli tiež neni volne lehatko...tak skoro to začina ,neviem si predstaviť stred leta.Kto môžete a uvažujete ešte skuste dovolenky do 10 jula alebo po 10.8. Ak niekto potrebuje s niečim poradiť pište.Ja idem tam 17 juna a vratim sa v septembri.
@bulharkaneli to je dobre ze tam bude narvano, aspon pivo nebude odstate v trubkach🙂a miesto sa stale najde
@julinka28 Skus pozriet diskusie na ceskom orbion.cz.Tam sa to minuly mesiac rozoberalo a dokonca tam bol aj link na tlecivo ktore si nechas potvrdit.Su protichodne nazory,aj ano aj nie.Pre pokoj v dusi treba pozriet.Popripade zavolat na srbske zastupitelstvo.Ono ked sa zamyslis beries cudzie dieta a v pripade problemu by nabol zly suhlas rodicov,ale to je naozaj len uvahamozno skutocnost je ina.Je proste neplnolety a pravny zastupca je zodpovedny.Cesi na to urcite tlacivo maju a tiez sa jednalo o to ,ze babka berie vnuca.
.
My sme boli minuly rok autom v primorsku s 2 rocnou dcerkou.cesta z Handlovej cez Madarsko ,Srbsko,Bulharsko za 14 hodin 1 sofer.vsetko ok ubutovanie sme mali cez jedneho poliaka co tam ma asi 5 hotelov.celkovo sme boli v bg uz 7 krat.tento rok ideme zas 16.7.
takže cca 300 eur???Dakujem
ahojte, ideme autom do Bulharska - Slnečné pobrežie 24.6.2017 autom, ide niekto v tom termíne???dakujem Ada
Bude tam chladno??,
asi sa uz o tom tu niekde pisalo, ale na akej stranke viem si najst ako dlho sa stoji na HUN-RO a RO-BG hraniciach??
teraz ma okolo 19-20 stupnov
neviem ci ste to uz videli ale musel som to sem dat, je to take nadherne ,smiesne a zabavne
http://www.slovakwoman.sk/mala-slovenka-je-abso...
pozrite video
@adina2202 nebude chladno, už po 15.6. začinaju chodiť na pláž sami Bulhari, väčšina z nich potom sa vyhýba letných horučav . Ja som zažila 42 st. v Obzore a čo neznášam je prelom jul-augusť.To je pre mňa tam utrpenie... Pamätám sa keď môj otec nás naložil do Moskviča a išli sme ako deti každý rok od 15 júna do 30 júna na more do Obzoru (Ja som z Ruse -takže asi 250km) A potom 30 juna naložil nas naspäť a vravel že sa otočíme zase v septembri až skonči nával cudzincov 🙂 budú lacné melóny a hrozno a more bude mať 28 st.....Takže za mňa- maš vyborný termin!
slávnostne otvorenie letnej sezóny na pláži v Obzore 23.6.
Party, súťaže na skútroch ,módne prehliadky, detská diskotéka, kokteily na pláži a veľa ďalších atrakcii 🙂
http://www.obzorbeach.bg/show-newsbg/10
fotky z akcii potom pridám na skupine Mame radi Bulharsko na FB
@bulharkaneli no ja ti nechcem protirecit ale s tou teplotou mora si myslim trocha prehnala k30.junu .28 stupnov som nemal ani na konci jula
Ja to mam zo stredneho slovenska aj s poplatkami asi 280€- 1412km.

Prosim vas kto ma skúsenosti alebo ste sa stretli s takým niečim, ideme zase autom do Bulharska ale tento rok berieme aj môjho bratranca ten ma 10 rokov, samozrejme pas ma ale ci treba nám aj nejaké splnomocnenie od rodičov, čítali sme na internete ze Srbi si to vyžadujú, Dakujem