icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

rasti92
13. jún 2017

@stanka02 mohli by sme si vymeniť cisla a napisat si sms aka je cakacka na hraniciach.

lussinda2
13. jún 2017

@bg2014 tak snad o mesiac kedy pojdeme my, to more uz bude vyhriate viac lebo asi zmrznem. Teploty mi nevadia ja som teplomilna burinka, len aj more nech je teplejsie a neutrpim po 6tich hodinach slnenia sok

bg2014
13. jún 2017

@lussinda2 ano 21 uz bude mat urcite😀

lussinda2
13. jún 2017

@bg2014 tak to si ma potesil, ale ja verim, ze to bude viac. Uvidime ake bude leto, zevraj horuce co mne vobec nevadi.

evita21
13. jún 2017

Aj my sa chystáme autom do BG. Minuly rok sme isli cez RO, no teraz sa chystame cez Srbsk. Tak som zvedava ako dopadneme.

bg2014
13. jún 2017

@evita21 dufajme ze len dobre🙂

lussinda2
13. jún 2017

@bg2014 inak vyzera to tak, ze aj muz je rozhodnuty pre Srbsko. On je na dialnice zvyknuty, sam taha domov z AT 970km bez prestavky a to pred cestou este robi fyzicky na stavbe v robote od 7-16:30. A ak nieco po srbsky sa snad este trocha dorozumiem.

bg2014
13. jún 2017

@lussinda2 pozri vam zo zapadneho sk je urcite lepsie cez srb po dialnici ak sa nechces kochat prirodou a navstevovat nejake pamiatky,o nic tam neide len ako trafis hranice, ja by som mozno obcas tiez volil srb ale mne z vychodu sa to neoplati ani casovo ani financne

lussinda2
13. jún 2017

@bg2014 tak v utorok snad v pohode....tym sa utesujem 😂

bg2014
13. jún 2017

@lussinda2 uteseny budeme na plazi pri teplom mori a studenom pive🙂

lussinda2
13. jún 2017

@bg2014 si to ani lepsie nemohol napisat. Ja budem mat teple more a vy chlapi studene pivo 😉

bg2014
13. jún 2017

@lussinda2 mne sa pacia obidve moznosti najprv teple more a potom ...to pivo🙂

doly7
14. jún 2017

@bg2014 Vidis som zo zapadneho slovenska,ale to Srbsko ma nikdy nelakalo kvoli tym dialniciam.Je to pohodlne,ale ja aj cestu beriem ako sucast dovolenky a preto RO tych dialnic ma clovek pocas roku dost a nemyslim si ze touto trasou ich je malo.Ved doma nabehnem na dialnicu a idem az skoro po Sibiu.Prejdem Raminicu a pred Bucurestou znova dialnica prejdem Ruse a pred Varnou opat nemam az taky odhad,ale pol cesty je dialnica urcite.Rumunsko je nadherne a preto cestou domov chodim cez transfargas,tento rok chceme ist transalpinu.Kde na slovensku sa dostanem autom do 2100 m nadmorskej vysky?Je to nieco uzasne a tie serpentiny ako z filmu.Nie nahodou je transfargas hodnoteny ako jedna z desiatich najkrajsich ciest sveta.Treba zazit a pochopite preco rumunsko.Cesta na dovolenku ma absolutne netrapi kolko trva ked to nie je extrem.

zany13
14. jún 2017

@doly7 za Varnou zvyknú policajti kontrolovať DN...

zany13
14. jún 2017

@zany13 info viac menej pre @bg2014😀

junovka
14. jún 2017

@rasti92 kam presnejsie idete a o kolkej cca vyrazate? Idete cez RO?

rasti92
14. jún 2017

@junovka chcem vyraziť niekde medzi 20:00 a 22:00 z BA a stále neviem kade. Rozhodnem sa na ceste ale priklanam sa srbsku. Ale ak bude mapa hlásiť dlhú čakačku na hraniciach tak pojdem cez RO. Domov chcem ist ale urcite cez RO lebo chcem ist pozrieť Transylvániu.

rasti92
14. jún 2017

@junovka a ideme na slnecne pobrežie.

lussinda2
14. jún 2017

@rasti92 takto isto uvazujeme aj my. Tam treba prist v rozmedzi nejakych hodin, preto uvazujeme SRB a spat ti uz je jedno kedy dorazis domov ci rano ci vecer. Urcite chcem okukat aj ja tu Transylvaniu.

bg2014
14. jún 2017

@zany13 neviem preco pre mna ja nalepku stale mam a na Varnu nechodim🙂

romaniak
14. jún 2017

@lussinda2 Jasnee budem informovať 😀

bg2014
14. jún 2017

@zany13 i ked toho roku idem do delfi

rasti92
14. jún 2017

@lussinda2 Ta Transylvánia je veľmi lakava aj keď je to nadchádzka ale nevadí. Ako píšete na ceste domov je to už jedno. Láka ma aj tá najkrajšia cesta na svete. Mozno sa s priateľkou dohodneme na prespani jednu noc v RO aby sme stihli obe atrakcie po ceste naspet.

doly7
14. jún 2017

@bg2014 Povedzme to inac,nalepku mame vsetci lebo ju potrebujeme vsade.Ved vcera sme sa o tom bavili.A povi pravdu jediny krat co mi kontroloval niekto dialnicnu bol colnik RO na moste v Ruse.Za tie roky nikto.A to chodim vzdy v okoli Varny tak neviem kde to tam tak casto kontroluju.Do Varny vchadzam aj od Zlatych pieskov,od Obzoru aj od Aksakova a zatial nic.

bg2014
14. jún 2017

@doly7 ani ja som nic nevidel i ked chodim cez karnobat na burgas

doly7
14. jún 2017

@rasti92 Preco dve atrakcie ved transfargaska magistrala je prejazd cez Transylvaniu.Ubytovania je po ceste vela len je sezona a aj domaci idu do hor tak by som to poistil cez booking.Ja som objednaval v marci na jul a teraz je uz ten termin plne obsadeny a to len jednu noc z piatku na sobotu.Vikendove datumy su rozchytane zalezi kedy idete domov.

junovka
14. jún 2017

@rasti92 tak my sme z KE...vyrazime poobede okolo 16 h a idem do Primorska...ideme tam aj spat cez RO...a tu najkrajsiu cestu na svete...asi mas na mysli Transfaragasan, ze?Ak ano, tak je megasuper...absolvovali sme ju pred 4 rokmi...cez 2 hodiny sme sa tam zdrzali...este raz by som tam chela ist opat.Mame zjazdene aj Transalpinu...ta je uz menej zaujimavejsia 🙂

doly7
14. jún 2017

Ale mozes skoncit aj takto.Minuly rok dve hodiny na vrchol v kolone po metri sme sa posuvali.

rasti92
14. jún 2017

@doly7 aspon ste sa mohli dlhšie kochať :D Ja som práve lepšie reakcie cital na Transalpinu Ale obe sú krásne ale nedá sa to všetko na jeden krát. Ved clovek do bulharska autom nejde posledný krát 🙂

doly7
14. jún 2017

Aby sme to ujednotili je to Transfagarasan DN7C .Transalpinu idem tento rok.Je mozne ,ze ju chvalia,ale asi aj kvoli tomu,ze nieje tak frekventovana.