Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Aj my sa chystáme autom do BG. Minuly rok sme isli cez RO, no teraz sa chystame cez Srbsk. Tak som zvedava ako dopadneme.
@bg2014 Vidis som zo zapadneho slovenska,ale to Srbsko ma nikdy nelakalo kvoli tym dialniciam.Je to pohodlne,ale ja aj cestu beriem ako sucast dovolenky a preto RO tych dialnic ma clovek pocas roku dost a nemyslim si ze touto trasou ich je malo.Ved doma nabehnem na dialnicu a idem az skoro po Sibiu.Prejdem Raminicu a pred Bucurestou znova dialnica prejdem Ruse a pred Varnou opat nemam az taky odhad,ale pol cesty je dialnica urcite.Rumunsko je nadherne a preto cestou domov chodim cez transfargas,tento rok chceme ist transalpinu.Kde na slovensku sa dostanem autom do 2100 m nadmorskej vysky?Je to nieco uzasne a tie serpentiny ako z filmu.Nie nahodou je transfargas hodnoteny ako jedna z desiatich najkrajsich ciest sveta.Treba zazit a pochopite preco rumunsko.Cesta na dovolenku ma absolutne netrapi kolko trva ked to nie je extrem.
@bg2014 Povedzme to inac,nalepku mame vsetci lebo ju potrebujeme vsade.Ved vcera sme sa o tom bavili.A povi pravdu jediny krat co mi kontroloval niekto dialnicnu bol colnik RO na moste v Ruse.Za tie roky nikto.A to chodim vzdy v okoli Varny tak neviem kde to tam tak casto kontroluju.Do Varny vchadzam aj od Zlatych pieskov,od Obzoru aj od Aksakova a zatial nic.
@rasti92 Preco dve atrakcie ved transfargaska magistrala je prejazd cez Transylvaniu.Ubytovania je po ceste vela len je sezona a aj domaci idu do hor tak by som to poistil cez booking.Ja som objednaval v marci na jul a teraz je uz ten termin plne obsadeny a to len jednu noc z piatku na sobotu.Vikendove datumy su rozchytane zalezi kedy idete domov.
@rasti92 tak my sme z KE...vyrazime poobede okolo 16 h a idem do Primorska...ideme tam aj spat cez RO...a tu najkrajsiu cestu na svete...asi mas na mysli Transfaragasan, ze?Ak ano, tak je megasuper...absolvovali sme ju pred 4 rokmi...cez 2 hodiny sme sa tam zdrzali...este raz by som tam chela ist opat.Mame zjazdene aj Transalpinu...ta je uz menej zaujimavejsia 🙂
Aby sme to ujednotili je to Transfagarasan DN7C .Transalpinu idem tento rok.Je mozne ,ze ju chvalia,ale asi aj kvoli tomu,ze nieje tak frekventovana.

@stanka02 mohli by sme si vymeniť cisla a napisat si sms aka je cakacka na hraniciach.