Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte. Chcem sa spytat, uz ked ideme autom do Sozopolu, co by sme si v okoli nemali nechat ujst. Dakujem.
@bg2014 Neriesim to ja cestu aj to co potrbujem poznam akurat sa tu vzdy objavi nejaka malickost ktora ma zaujme.Chodim sem skor preto ,ze si takto navodzujem atmosferu dovolenky dopredu a ked mozem poradim,alebo napisem nieco co mam odskusane.Myslim ,ze staci cestu absolvovat raz maximalne dva a potom uz len doladujes detaily.Len tie srdcervuce pismenka ,nutne potrebujem,prosim o radu a podobne clovek to urobi v nadeji ze sa dozvie ako isla cesta a co bolo nove a vidis nic.Doma je uz isto to viem neda sa nezabudnut na jej arogantne zhodnotenie v sukromnej poste a to clovek naozaj radil v dobrom ze proste zacoatok juna je mrtvo,zimsie ale za nizke ceny niekedy aj tretinove.A ked Ti niekto napise,ze mu o peniaze neslo to znamena ,ze aj maj by bol super podstatne je ze je to BG lebo chcu spoznat krajinu.No nic uz je to tam.Vlastne sa tu len bavim a prijemne travim cas pri pisani a spomienke na BG.Ak mozem pomozem a o to mi islo.
My ideme do Obzoru 23.7. z TT.
Teeeda sa nas v tom Obzore stretne ;) hadam by sme daky meeting mali dat 🙂 25.6. odchadzame tak ked budem na nete co pri 3 detoch nebude easy napisem Vam ako hranice. Jeden rok sa nam stalo ze 1 partia isla v piatok rano a ludoprazdne hranice a my sme vyrazali vecer a des. Takze ono aj tie 'aktualne spravy' uz o par hodin mozu byt uplne ine. Verim ze vsetci sa stastne dopravime, na hraniciach stravime len par minut a uzijeme more 🙂
odchádzame v sobotu rano 🙂 smer Byala a Obzor
budem sa snažiť pozerať správy ak potrebujete nejake info pište
všetkym prajem šťastnu cestu a krááásne leto 🙂
@bulharkaneli napodobne,🙂
@bg2014 Ten zubar bol adresovany @bulharkaneli.prepac.
takze vsetkym obzorcanom zelame prijemnu dovcu teple more studene pivo dobre vlny a hlavne stastnu a prijemnu cestu. Primorcania
PS: a nieze sa spalite, vela kremujte😀
@doly7 ano ke zubar do konca velmi dobry v poliklinike za policiou-pri ul cerne more
@bulharkaneli asi vedeli preco za policiou, ked sa tam niekto dostane a polisi mu rozbiju drzku😀😀
a toto pocasie nie a nie preklenut 25 -ku a zastabilizovat sa🙏

@gondulka Do Obzoru sme chceli ist toho roku ale nenašla som nejak ubytko rezervujem cez Booking preto Sozopol al ev O bzore smeboli a mne sa tam strašne pačilo aurčite sa tam vratim aj v Sozopoli sme boli a tiež pekne preto vyhraltoho roku Primorsko super boli sme 2krat niekedy sme chodili cez cestovku potom na blint ale teraz by som nešla že vraj Bg preplnene tak sa neodvažim radšej rezervujem mam istotu 😉skadial vyražate ? my PO a inač preto ten datum lebo ja mam celozavodnu a je sobota stale vyražame na vikend menej kamionov aj spat ideme v nedelu😉