Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
moja prvá cesta do Bulharska bola v 2007 s mapami z Korzára a došiel som tam aj nazad
Nasla som nieco taketo....len problem, ze neviem ani v jednej restike najst cennik :-/
https://www.tripadvisor.sk/Restaurants-g939861-...
...a neviete mi dat nejaky tip este na nejaku restiku v okoli hotela Perla beach, alebo hotelu Relax??
pri tom detskom ihrisku
@pakadaj84 Myslis po ceste alebo ubytko?Po ceste kdekolvek na frekventovanejsom odpocivadle pri vacsich benzinovych pumpach.Napr.rad stojim na OMV pred Calimanesti pri priehrade v udoli rieky Olt v RO.Natankujes,umyjes okno,das kavu v restauracii,plati sá kartou a je tam aj kopec parkovacieho miesta mimo cerpacky.Hlavne zamknut auto a nie na odlahlych miestach.Myslim,ze bezpecne je vsade len teda neoddychovat na divoko len v civilizacii.Tato benzinka je sikovna.Navigacia Ta bude smerovat cez priehradu nad vodou,ignoruj ju a pokracuj rovno.Odskusane.Nemas kde zabludit budes ju mat z domu po lavej strane a vyjazd z nej je zozadu akoby do protismeru obides benzinku.Je to par kilometrov ako som pisal pred Calimanesti smerove tabule su,ale teda len v pripade ,ze ides smer Raminicu,Pitesti,Bucurest.Ked vyrazam na vecer sem dorazam tak nad ranom ked Ta chyta kriza.Ides dost dlho pozdlz rieky tak,ze len vnimaj OMV a hned za nou je aj penzion s ubytovanim.Je to take vdacne a frekventovane miesto.