icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
26. jún 2017

@lenkaj910 a to budete mat poriadnu cestu vyse 1500km fuu,

lenkaj910
26. jún 2017

Tak mame vsetci vodicak,,,,ale prioritne sa budu menit iba chlapci, my baby budeme len uz ak by bol nejaky problem velky....ale oni su zvyknuti skferovat dlhe trasy, kedze stale niekam behaju,,,,takze s tym nevidime az taky problem,,,no bude to dlha cesta to hej,,,ale uz skm tam bola 3x busom a prezila som 😆 a prezila som aj 30hod do grecka v buse 😆 takze to zvladnemeeee...,a take veci, ze zobrat pivo do kufra a dat tym colnikom? Ci to uz je prezitok? 😆

bg2014
26. jún 2017

@lenkaj910 cosi naco to bolo volakedy,

bg2014
26. jún 2017

ked chces pivo zober ale pre seba🙂 a aj to naco co budes drevo do lesa tahat🙂

tritata
26. jún 2017

@lenkaj910 ano da sa platit eurami a aj kartou

lenkaj910
26. jún 2017

Pre seba isto nieee,,,zagorka a kamenitza top!,,,tak dobre, no to rozumy od starsich ludi, tak zato sa len pytam 😆

bg2014
26. jún 2017

@lenkaj910 tak tak🙂

rasti92
26. jún 2017

Keby mal niekto zaujem 😊

drak23
26. jún 2017

@rasti92 pozor na tie spotreby u WV group, neviem ako je to teraz ale mal so Tourana a papier zniesol veľa, priemer som nevedel dostať pod 6,5 a papiere udávali mesto 7,2l mimo mesta 4,9 a ani pri ceste do BG cez Srbsko som nešiel na 4,9, iba keď išla moja mama a jej sa to podarilo vždy ísť okolo 5,5l/100km ale on cúva, takže to nemôžme počítať

lenkaj910
26. jún 2017

Dnes mi bolo povedane, ze ked ideme cez srbsko, potom na sofiu musime jednoznacne cez centrum, lebo ze obchvat je len pre kamiony, aa v centre sa tahat na plovdiv nie na burgas.potom ked pojdene na plovdiv tak nas to zo sofie hodi na dialnicu.pravda?

drak23
26. jún 2017

@lenkaj910 určite centrom treba ísť, obchvat je rozbitý, ale neviem naisto či treba ísť na Plovdiv alebo Burgas, lebo som išiel cez Srbsko iba raz, no GPS ťa učite začne ťahať z centra na diaľnicu

lenkaj910
26. jún 2017

Este nech sa skusi niekto vyjadrit co chodi castejsie, dakujem

milanchemik
26. jún 2017

@lenkaj910 Takmer vždy som išiel severným obchvatom.... kamiónov dosť, výtlkov ešte viac, ale pohoda. Raz som prešvihol odbočku na obchvat a prešiel som celou Sofiou ako po masle. Bol víkend a asi 5 hodín ráno. Stretol som v celej Sofii možno 15 áut. Inak, je aj južný obchvat Sofie, kde majú kamióny zákaz, takže máte na výber :D

milanchemik
26. jún 2017

@lenkaj910 Inak, južný obchvat je aj o hodne kratší. Dal som to na obrázok. Modrá farba je južný obchvat a zelená farba je severný obchvat.

lenkaj910
26. jún 2017

takze to je len drist co som pocula, ze na obchvat mozu len kamiony??? (mozno stara info) ..... no ale celkovo stale sa treba tahat na plovdiv,,,?? aj na obchvate aj cez centrum??....

doly7
26. jún 2017

Pre mna dost nelogicke naco centrom ked na to vlastne sluzia obchvaty.Osobne Sofiu nepoznam,ale snad pojem slova obchvat ano a mam to v RO odskusane pri inych mestach,ze ten obchvat posluzil.Ale nebudem protirecit lebo uz som si predvcerom povedal,ze je asi zbytocne sem daco pisat.Je tu dost skusenych a svetaznalych pre ktorych neexistuje tema na ktoru by nevedeli odpovedat a hlavne to ich riesenie je to naj.

rasti92
26. jún 2017

@milanchemik dufam ze ma navigacka navedie na modrý :D

branoazden
27. jún 2017

Cavte cesta trvala do sveti vlas necelych 16hodin.isli sme cez
A uplna pohoda Sofiu.hranice ziadne cakanie...super pocasie

bulharkaneli
27. jún 2017

@doly7 nechod na obchvat Sofii ak nemusiš 🙂

tritata
27. jún 2017

@branoazden ahoj o kolkej ste prechadzali srbske hranice?

lubino162
27. jún 2017

@lenkaj910
Samozrejme sa dá zaplatiť v eurách.Neboj všetko je to v pohode.

milanchemik
27. jún 2017

@lenkaj910 no... po tom severnom obchvate išlo so mnou dosť osobných áut. Ono to bolo skôr myslené tak, že na ten južný obchvat majú kamióny zákaz... Osobne by som už ale po severnom nešiel.... cez deň cez južný a v noci do skorého rána rovno cez dedinu.. :D

milanchemik
27. jún 2017

@rasti92 Je to na tej istej veľkej križovatke. Musíš dávať veľký pozor na to, ako odbočíš. Ak sa dotrepete na kruhový objazd, tak ste v kýbli a idete cez severný obcjvat. Myslím, že sa odbočuje skôr pred tým kruháčom. Osobne by som si dopredu pozrel na navigačke, kadiaľ mi hádže trasu a ak zle, tak by som si ju upravil v predstihu. Kukni na tú mapku, ktorú prikladám. Pred kruháčom bude treba zliezť na tú bielu cestu.

branoazden
27. jún 2017

Ahoj tritata neviem kolko bolo hodin.z nitri sme vyrazali o 2300..mesacna znamka Madarska 15euro,srbsko myto 6,5 a 2,5..mesacna bulharska 15euro..lpg 70euro z nitri do sveti vlas.aj to cesta trvala skoro 16 hodin ze na pumpe mali uzavierku tak som musel cakat 30minut a deti boli pri konci zle tak sme dali hodinovu prestavky..

milanchemik
28. jún 2017

@branoazden Komu sa ráta ušetriť každé euríčko, tak v Bulharsku sa oplatí si kúpiť 10 dňovú nálepku tam a 10 dňovú späť. Stoja po 5.-€, takže ušetrených 5.-€, ak by som mal kúpiť mesačnú.

bg2014
28. jún 2017

@milanchemik pokial viem tak 10 dnove niesu iba 7 dnove a stoja 8 ecka takze sa neoplati

rasti92
28. jún 2017

@milanchemik takže ja prídem po 8 smerom ku kruhacu. A mam zist na tu bielu cestu čo ide spolu s 18 áno ?

rasti92
28. jún 2017

pozrel som ten severný obchvat na google street view. A som dost v soku :D pri slove obchvat som si predstavil inu cestu :D :D a nie hento :D

rasti92
28. jún 2017

ten južný vyzerá oveľa lepšie.

lenkaj910
28. jún 2017

zatial, co muz pochodil europu s navigackou svojou, tak nemal s nou problem a takmer na 98 % sa vzdy na nu spoliehal,,,,,tak to nechame asi aj teraz na nu,,,,snad nesklame,,, a zavedie nas na najlepsiu cestu :D