Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Meraju vela v Srbsku a Bulharsku ?
K veci prosiiim, naco sem vypisujete take hovadiny, ked sem niekdo pride citat nejake info, neviem ci bude listovat 83 stran blbosti,
jedna otázočka, išiel niekedy niekto z východu na Rumunský prechod Satu Mare a potom ďalej na Kluž a Turdu?
ja chcem ist z BA tiez okolo 18 az 20,
@ubosek Si naozej totalne univerzalny a patris medzi najsikovnejsich na okoli aj "za hranicama" zahoria.Okrem toho ze si sa pochvalil,ze mas bmw,jazdis 220 km,tvoje gumy stoja 250 eur,bg robis za 12 hodin a na vsetko mas idealne rieseni tak som tu este nic prpspesne necital okrem chvalenia.Uz Ta vypiskali na orbion.cz a vysmiali Ta,bolo to malo.Ved sa strapnujes tymi mudrlantskymi dristami.Daj nieco podstatne a nielen chvalu aky si maco.🙂
To je lutost a citaj po sebe potom na to prides.Triezvosti nieje nikdy dost.Asi neviem citat,na orbione si naozaj bodoval dokonca Tvoj krajan z Lozorna to trefne zhodnotil.Nevadi aj takych treba,len sa toho drz vsetci Ta zerieme a v napati cakame na Tvoje mudrosti.Este som zabudol,ze jazdis bg bez prestavky na jedno tankovanie.Nadrz asi 120 l ked sa Ta pytali ani si nevedel ci 60 alebo 70 l.Vela stastia v dalsom posobeni tu vo fore.Radsej budem za hlupaka a len to tu sledovat ako Ti to ide.Bavi ma to citat Tvoje duchaplnosti od veci.
@junovka EKLER
Chalani namiesto hadadnia by sme si mohli dat za jeden domacej kopaniciarskej co nesiem od nasich na travenie :D
@drak23 ja idem na slnecne pobrezie. Nikdy som tam este nebol ale moja zavelila. zatial som bol v obzore a pomori. A slivovica musi byt v obzore sme sa s domacim (volal sa Mitko pekne apartmany mal taky dôchodca nemohol poriadne otacat hlavu. Mozno ste u neho niekto aj býval) Tak sme sa skamosili v ďaka slivovici. Najprv sa čudoval ako to mozeme pit ale po 3 dni už čakal zo staprlikom :D Potom on naoplatku rakiju zacal ponukat. 1x som ju okostoval u neho. Este nas aj zadarmo na letisko odviezol potom 🙂

som uz isla 3x cez RO busom a nejak nas to neoslovilo natolko, aby sme sli aj teraz sami autom..,,,resp. prirodu sme uz videli z okna busu, tak zato dialnica,,tempomat a ides....