Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@doly7 to ty tu stal spominas moje auto, to ze napisem ake mam auto, tak to je chvalenie? Pisal som to len preto ze s fabiou by to bolo asi tazko dosiahnutelne a preto mi to ani neveris.Ty asi niesi moc vyrovnany sam so sebou. Spominal som aj citroen grand picaso, to uz nebolo chvalenie?
Chalani,už to neriešte
@ubosek Nema vyznam napis tam ten typ aj s cislami ako si to zvykol.Nevyrovnany sam so sebou si Ty lebo Ta nikto nezerie a uz som napisal ukoncime to a nedas pokoj.Fakt to nema cenu toto nie je autosalon a vsetci to pochopili tak uz to ppochop aj Ty a ideme v klude dalej.Uz neviem ako to napisat.Priemerne inteligentny clovek by to uz pochopil.Proste dotkol spm sa Tvojho ega a nemozes to preniest cez srdce.Daj uz pokoj preboha Ta prosim.Napis ten univerzalny datum a hodinu a ludia Ta vynesu opat do neba.
To je take zaujímavé vidieť chlapov sa doťahovať a hádam na mamickovskom portáli 😁
@ubosek Ak niekto hovori recou Tvojho kmena nech Ti to uz vysvetli a hlavne lutuj sam seba a pohlad svoje ego.Prosim posledny krat daj uz pokoj posral si to a ideme dalej toto je forum nie spovednica.Hlboko sa Ti ospravedlnujem za krivdy ltore som Ti sposobil.Raz Ti fam precitat internu postu.Spi sladko a spokojne.
Doly7,ubosek...prosim vas prestante sa hadat!!!clovek si tu chce najist uzitocne informacie...nie vase hadky..podla mna sa to da spravit za 13 hodin..Ale z 10krat sa to mozno podari 1krat.To znamena ze to nie je pravidlo ale stastie...pozri nam trvala cesta z nitri do sveteho vlasu 16hodin.musela som pol hodinu cakat na pumpe uzavierku mali 30minut,dalej som musela spravit prestavku kvoli detom hodinku..Takze si odrataj zo 16 hodin hodinu aj pol to mas 14aj pol hodinu..ked mas kupene dialnicne znamky to nieco usetris casu since minimum..isli sme skoro stale o 10km/h menej ako je max povolena rychlost aj tam sa nieco stratilo..Ale sme mali stastie ze sme necakali vobec na hraniciach..V srbsku na dialnici neviem ci sme stretli do 20aut ,uplne prazdna dialnica ...Tam sme zase daco ziskali..je tu super,dobre pocasie...drzte palce pondelok ideme vecer domov
@branoazden Citaj viac do hlbky a zistis,ze mi je jedno co to urobil aj za hodinu.Peknu dovolenku.Ja to robim s prestavkami za 16-17 tak,ze pri rychlej jazde sa to da za 13-14 ale o to vobec neslo.
Dnes za nami cestuje kolega, resp.vcera vyrazali a mali zdrzanie 5 hodin na hraniciach. Podrobnosti neviem, cakame kym dorazi.
prosím Vás cez Srbsko potrebujete pasy, či stačí OP?
Op
ide niekto do BG teraz v utorok? Ak áno a chcel by sa pridať nech sa ozve
@vivi68 do Primorska sme prisli o 12,30 h, ale medzitym sme si dali pauzu v Nesebare cca skoro 2 hodiny...v Oradei sme boli uz o 18 h...a v Ruse o 3 h rano..
Dnes sme odskusali more...no, chladnejsie kus ako bolo po minule roky, ale da sa...ked som vnom vydrzala hodinu vkuse, tak u mna je uz co povedat 🙂...oproti min.roku o chlp dvihli Bulhari aj ceny...
@junovka kde ste v ubytovaní?Chodíte na severnú či južnú pláž?V dobrom Vám závidim,hneď by som išla.
apropo...dcerina kamoska dnes docestovala do Primorska...sli cez Srbsko...cakali na HUN-SRB hranici 4 hodiny...plno Turkov vraj...jej otec povedal, kedze priniesol turistov z KE s mikrobusom, ze prvykrat siel cez Srbsko a uz aj posledny krat...doteraz chodil stale cez RO a bude aj nadalej 🙂....tak len taky maly postreh som chcela.
@saryova21061974 jednoznacne severna plaz...stale uz 4 roky 🙂...sme ubytovani v hoteli Anita pri sever.plazi
Beach bar Primorsko dnes
Cestuje niekto do BG 24.7 cez RU?

@ubosek tak som trafila, bol to zraz pri Trenčíne,ja som nebola ja už som len to cd pozerala, muž tam bol jediný čo mal so sebou dieťa, vtedy 3,5 ročnú dcéru 😀