icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

drak23
2. júl 2017

@bg2014 nie soudouzi z NDR neudelali chybu, chybu udelal soudruh z Sovietskeho zväzu

doly7
2. júl 2017

@bg2014 Chlapci napisem nieco spred dvoch rokov.Po ceste z BG domov nas pred Ruse predbiehali dve Kosicke znacky,biele auto a bordovy peugeot.Jeden z nich mal este v kufri v combi vlciaka a vonku bolo tak 35 stupnov.To,ze ani neblikli na nas pozdrav som prekusol,ale na colnici pred mostom v Ruse sa urobila kolona a asi pat nekoordinovanych radov.Auta sa tlacili,vytrubovali a co sa nestalo.Biele auto pred nami a bordove za nami.Sedel v nom rocker s dlhymi vlasmi a satke a tlacil sa za kolegom v tom bielom aute.Na drzovku nas vytlacil a keby som sa nebal o auto tak mu neuhnem.Bez kyvnutia ,alebo bliknutia sa natlacil a ignoroval nas.Hresil som ako pohan a preklinal slovac a ich aroganciu a drzost.Vtedy este fungovalo skrz.sk tak som to tam po navrate zavesil.Dotycny zareagoval a spatne zhodnotil,ze to musel urobit lebo by stratil to auto s ktorym isiel.Bola to nahoda,ze sa objavil na skrz a teda dal najavo nepriamo ospravedlnenie.Sralo ma to dlho,ze vlastne 1300 km od domu Ta slovak nepozdravi a este sa na drzovku pred Teba natlaci a zhoda nahod,ze to bol most Ruse -Giurgiu .Spomenul som si na to vdaka drakovemu popisu ako predbiehal a cuval.V tomto som asi staromodny.

bg2014
2. júl 2017

@doly7 dost debilny argument ze by ho stratil o jedno auto, vsak 5 minut by ho snad pockal za hranicou,no proste majster sveta a blizkeho okolia

doly7
2. júl 2017

@bg2014 Vies ta rada tam bola taka plna chaosu a nikto nevedel kam sa zaradit lebo nebolo vidiet ktora vpredu je ta co ide na colnicu.Ja som sa nahodou postavil do tej spravnej.Stacilo zdvihnut ruku a ukazat urcite by som slovaka pustil,ale ked uz bol od mojho blatnika 10 cm jednoducho som to nevydrzal a pustil som ho nasilu.Preto tvrdim,ze arogancia a drzost na cesty nepatria a hlavne dovolenkari tolke kilometre od domu by sa mali tolerovat.Luto mi bolo aj toho psa v tom kufri lebo bola tazka horucava a obe auta vyzerali na starsi rok vyroby tak asi klima nehrozila.No smola ked clovek plny nadsenia po prezitej dovolenke taketo cosi zazije.Samozrejme ,ze by ho pockal na rumunskej strane ved ina cesta ako na most a z mosta neexistuje.Chabe vysvetlenie a aj ospravedlnenie.Bol urazeny lebo som ho nazval zostarnutym rockerom a mal vraj len 42 a nepocuval rock,ale nejaky druh blues aj mi tam pisal kapely co to hraju.To mi naozaj pomohlo.

bg2014
2. júl 2017

@doly7 ale aj ja mam KEznacku😀

doly7
2. júl 2017

@bg2014 Tam neslo o znacku ,ale o to spravanie a pristup.

drak23
2. júl 2017

@doly7 povedz pravdu že to išlo o tú značku

bg2014
2. júl 2017

@drak23 sak ty mas aj tak KS

drak23
2. júl 2017

@bg2014 nie ja mám stále KE, kúpila svokra - KS sa mi nepáči, a mne auto svokra nekúpila

bg2014
2. júl 2017

@drak23 ani mne ale asi uz poviem nech kupi😀😀

drak23
2. júl 2017

@bg2014 no moja by mi tak mohla kúpiť kolobežku maximálne

doly7
2. júl 2017

@drak23 V tomto sa mylis ak teda narazas na tu povestnu nevrazivost vychod ,zapad.Absolutne nie len Ta dojme,ked Ta takto odrbe medzi tolkymi autami vlastny.Bolo okolo nas dalsich sto aut s roznymi znackami myslim statnymi a prave slovak to urobil.Ale mysli si co chces urcite Ta nebudem presviedcat ,nie je na to dovod.

bg2014
2. júl 2017

ved aj tak vacsina debilou, co su teraz na zapade su z vychodu

drak23
2. júl 2017

@doly7 ja ti vysvetlím, on ako slovák si bol istý, že ty ako slovák ho pustíš a teraz si to ešte otočil, že on je ten zlý, lebo sa tlačil pred teba

doly7
2. júl 2017

@drak23 Otocil si to Ty,len preto,ze je slovak ma vyhradne pravo vytlacit ma.Presne ako si to pisal,ked predbiehas tvaris sa ,ze nepocujes nevidis,cely Ty.Nebol si to nahodou aj Ty🙂?

drak23
2. júl 2017

@bg2014 počúvaj tebe to teplo akosi praží na mozog

doly7
2. júl 2017

@bg2014 trocha tvrde hodnotenie krajanov.

bg2014
2. júl 2017

nie nie praveze to kruta realita ktora zacina hned v parlamente a pokracuje dalej

drak23
2. júl 2017

@doly7 ja mám strieborné autá posledné 4 roky, nehnevaj sa na mňa ale slovná nahánačka so mnou je asi taká ako keď hrajú naši hokej s čechmi a ja som vtedy ten čech, čiže väčšinou vyhrám

doly7
2. júl 2017

@bg2014 Nuz ako myslis,ale toto je dost hakliva tema na rozoberanie.Vies taka ta krajova hrdost stale funguje.Napadol ma jeden vtip a je ich viac,ale radsej nebudem drazdit.Nechajme to tak.Sme slovac rovna jeden druhemu a ked sme mimo domu mali by sme si pomoct a uz ked to nie aspon sa pozdravit.

drak23
2. júl 2017

@doly7 ja zdravím aj bratom Čechom

bg2014
2. júl 2017

@doly7 pre mna to haklive nie je ja nie som na take malichernosti a mam to hlboko v trubke, kto je skadial,len nech sa sprava ako clovek

doly7
2. júl 2017

@drak23 Nikto Ti to neberie a vobec nemam zaujem o slovnu nahanacku sme na stranke autom do BG tak neviem ci uz aj niekomu nelezie na nervy tato nasa slovna vymena ktora zacala tak nevinne linkom na hranicne prechody.A to ,ze Ti sebavedomie nechyba si myslim uz dal patricne najavo.

drak23
2. júl 2017

@doly7 no a za chvíľu ma nazveš UBOSEK

doly7
2. júl 2017

@drak23 Ak ide o to ver ,ze cech mi odzdravi skor ako ten slovak.

bg2014
2. júl 2017

jaaaaaaaaaaaaaaaj uz kde ste zase dosli stacilo

bg2014
2. júl 2017

dalsi pekny den za nami a o jeden blizsie k cielu

doly7
2. júl 2017

@drak23 Neboj nemam dovod on je sam pre seba tak uz to neriesim.Mozno sa tu ojavi nejaka dobra rada aj od neho ohladne cesty nielen kritika.Neratal som,ze sa to tak vyhroti a vlastne o nic neslo.

drak23
2. júl 2017

@bg2014 už len dve noci a som na ceste

drak23
2. júl 2017

@doly7 veď jasné , v stredu dám správy o ceste, keď dorazím do primorska a ubytujem sa, hoci ešte stále neviem kde