Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@rasti92 Mas o dalsiu skusenost viac a snad Ti to ta dovolenka vynahradi.Bezne z BA tych 16-17 hod aj s castymi prestavkami a nie v nejakom zhone.Ale to je za idealnych podmienok do coho ratam napr,minuly rok 40 min Nadlac,Ruse 15 min.Cestou spat este ta nestastna stopka v Bucuresti,ale je mi to vlastne jedno idem bud na dovolenku,alebo z nej a nic ma netlaci.Dufam,ze pocasie Vam praje.
@doly7 tak ja si myslim ze to dopadlo super. Bohuzial mal som smolu ze to auto zacalo haprovat v den odjazdu. Ale zvladli sme to. Konecne som vyuzil asistencnu sluzbu. Bol to zazitok a dobra skusenost do buducna 🙂 Teraz bolo dva dni horsie pocasie. Tak sme pobehali mesta co sme chceli. A od zajtra ma byt zasa pekne. Tak sa tesime 🙂
@doly7 inak ked je rec o tom zdraveni. Tak na hraniciach vedľa mna cakali 3 slovenske auta zakývali sme im a oni pozerali na nas ako na dementov. Potom stretam octaviu za belegradom SK znacka bliknem ziadna odozva.V BG na dialnici idem za slovakom PP znacka. Zablikam kývame a tiez ziadna odozva. Potom ma obiehal zasa on lebo bola zla cesta a ani neblikol nic....
S tym autom si to aj tak vyriesil bravurne a tiez sme si tento rok zaplatili aspon na mesiac asistencne sluzby.Mysleli sme si,ze mame auto v poriadku a nastasie sa na to prislo tak buduci tyzden vymena turba.Ono cely rok nic a tak ako Tebe to vyslo presne v den odjazdu.Zakon schvalnosti.Aj som dnes pozeral pocasie a hlasili chladnejsie ,preto som sa Ta pytal ci to sedi.Pocasie vhodne na vylety,aj to je velka deviza ked mas auto.Sediet na hoteli s detmi a cakat na slnko by bolo asi dost deprimujuce.
@rasti92 No vidis a ked som to tvrdil,ze uz dva roky po sebe na mna nasi krajania vo velkom seru tak mi nikto neveril.Len zasa sa dotknem ozehavej temy-chlapik z Levic sa mi aj prihovoril v noci v RO na parkovisku a vypol motor lebo uz bol na odchode,ale vacsinou ma ignorovali betari z vychodneho slovenska mozno kvoli znacke na aute.Na obchvate Bucuresti isli predomnou tri auta a skoro hodinu a krokom a potom sme sa este asi dvakrat obiehali ani pohlad nehodili.Tak,ze antipatia vo velkom style co sa neda povedat o cechoch.Smola ,ze som stretol len vychodniarov a toho levicana tak nemozem skalopevne tvrdit ze sa to tyka len vychodu.Len teda uz dva roky to iste,asi sa zmenila doba.Mrzelo ma to.
@doly7 praveze naopak !! Hodinu sme cakali na odtah. Z toho sme pol hodinu riesili kde sme. Lebo ja neviem citat po rusky. A navigacka mi ukazovala len ruske nazvy. Ale pan bol fakt super. (cech) Pocas toho ako nas hladal na mape zriesil hotel do 9 rano. A nahradne auto sme mali uz rezervovane ak by to neslo opravit do 24h. A ich servis uz o pol 9 rano mal nahradny diel. A o 9 som pokracoval. Odtahovka nas zaviezla do hotole. Dali sme si sprchu. A za chvilu ani neviem ako to ubehlo uz nam klopal chlapik na dvere ze mame auto hotovo. A este mi volali ze ci sme boli spokojny a ci chceme nieco z lepsit. Podla mna super. A ako bonus nas neosadil odtahovak do odtahovky ale vylozil auto na korbu. A nechal nas sediet v nom. Ze to sa tak v srbsku robi. To inde nezazijes. Mam to aj natocene ked mi posles gmail do spravy poslem ti to video. No parada. a platil som len za diel a robotu. Ziadne ze zaplate to a potom vam to preplatime. Naozaj som platil iba za to co som mal. Ani za hotel nic som neplatil.
tak nakoniec koli zazitku aj dobre ze to takto vyslo
@rasti92 ano, aj my mame taku skusenost s asistencnou sluzbou ale v chorvatsku, tiez prisli, auto dali na odtahovku, urobili co sa dalo, zabezpecili hotel, ranajky a ked bolo auto hotove, doniesli ho a slo sa dalej. jedine co bolo zle, ze sme 5 hodin sedeli na kraji dialnici, kym prisli policajti bo co sme sli 3 auta spolu, tak jedno zrazilo diviaka. a tak vsetky 3 auta sme stali na krajnici a cakali na panov policajtov.
Zdravim vsetkych cestujucich tak som sa dockala a zajtra trada smer Nessebar dem vediet pre info inych aka bola cesta! 🙂
budeme vdacny

Ktorou cestou idete zo Shumenu do Burgasu? A aka je tam kvalita ciest?
A ešte pozor na zjazd z diaľnice na obchvat Bukurešťi , je tam výtlky ja sviňa, myslel som že prídem o nápravu

@doly7 cesta nam trvala 25h presne vyrazili sme o 7 vecer z ba a o 7 vecer nasho casu sme prisli na slnecne. Takze presne 24h.