icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

rasti92
4. júl 2017

@doly7 cesta nam trvala 25h presne vyrazili sme o 7 vecer z ba a o 7 vecer nasho casu sme prisli na slnecne. Takze presne 24h.

tritata
4. júl 2017

@rasti92 kolko ste cakali na hranicach

rasti92
4. júl 2017

@tritata 2,5hod cca na vstupe do srb. A 1.5h na výstupe

doly7
4. júl 2017

@rasti92 Mas o dalsiu skusenost viac a snad Ti to ta dovolenka vynahradi.Bezne z BA tych 16-17 hod aj s castymi prestavkami a nie v nejakom zhone.Ale to je za idealnych podmienok do coho ratam napr,minuly rok 40 min Nadlac,Ruse 15 min.Cestou spat este ta nestastna stopka v Bucuresti,ale je mi to vlastne jedno idem bud na dovolenku,alebo z nej a nic ma netlaci.Dufam,ze pocasie Vam praje.

rasti92
4. júl 2017

@doly7 tak ja si myslim ze to dopadlo super. Bohuzial mal som smolu ze to auto zacalo haprovat v den odjazdu. Ale zvladli sme to. Konecne som vyuzil asistencnu sluzbu. Bol to zazitok a dobra skusenost do buducna 🙂 Teraz bolo dva dni horsie pocasie. Tak sme pobehali mesta co sme chceli. A od zajtra ma byt zasa pekne. Tak sa tesime 🙂

rasti92
4. júl 2017

@doly7 inak ked je rec o tom zdraveni. Tak na hraniciach vedľa mna cakali 3 slovenske auta zakývali sme im a oni pozerali na nas ako na dementov. Potom stretam octaviu za belegradom SK znacka bliknem ziadna odozva.V BG na dialnici idem za slovakom PP znacka. Zablikam kývame a tiez ziadna odozva. Potom ma obiehal zasa on lebo bola zla cesta a ani neblikol nic....

doly7
4. júl 2017

S tym autom si to aj tak vyriesil bravurne a tiez sme si tento rok zaplatili aspon na mesiac asistencne sluzby.Mysleli sme si,ze mame auto v poriadku a nastasie sa na to prislo tak buduci tyzden vymena turba.Ono cely rok nic a tak ako Tebe to vyslo presne v den odjazdu.Zakon schvalnosti.Aj som dnes pozeral pocasie a hlasili chladnejsie ,preto som sa Ta pytal ci to sedi.Pocasie vhodne na vylety,aj to je velka deviza ked mas auto.Sediet na hoteli s detmi a cakat na slnko by bolo asi dost deprimujuce.

doly7
4. júl 2017

@rasti92 No vidis a ked som to tvrdil,ze uz dva roky po sebe na mna nasi krajania vo velkom seru tak mi nikto neveril.Len zasa sa dotknem ozehavej temy-chlapik z Levic sa mi aj prihovoril v noci v RO na parkovisku a vypol motor lebo uz bol na odchode,ale vacsinou ma ignorovali betari z vychodneho slovenska mozno kvoli znacke na aute.Na obchvate Bucuresti isli predomnou tri auta a skoro hodinu a krokom a potom sme sa este asi dvakrat obiehali ani pohlad nehodili.Tak,ze antipatia vo velkom style co sa neda povedat o cechoch.Smola ,ze som stretol len vychodniarov a toho levicana tak nemozem skalopevne tvrdit ze sa to tyka len vychodu.Len teda uz dva roky to iste,asi sa zmenila doba.Mrzelo ma to.

rasti92
4. júl 2017

@doly7 zaplatil si si mobilita 24?

doly7
4. júl 2017

@rasti92 Ano len mi nepovedz,ze to bola chyba.

rasti92
4. júl 2017

@doly7 praveze naopak !! Hodinu sme cakali na odtah. Z toho sme pol hodinu riesili kde sme. Lebo ja neviem citat po rusky. A navigacka mi ukazovala len ruske nazvy. Ale pan bol fakt super. (cech) Pocas toho ako nas hladal na mape zriesil hotel do 9 rano. A nahradne auto sme mali uz rezervovane ak by to neslo opravit do 24h. A ich servis uz o pol 9 rano mal nahradny diel. A o 9 som pokracoval. Odtahovka nas zaviezla do hotole. Dali sme si sprchu. A za chvilu ani neviem ako to ubehlo uz nam klopal chlapik na dvere ze mame auto hotovo. A este mi volali ze ci sme boli spokojny a ci chceme nieco z lepsit. Podla mna super. A ako bonus nas neosadil odtahovak do odtahovky ale vylozil auto na korbu. A nechal nas sediet v nom. Ze to sa tak v srbsku robi. To inde nezazijes. Mam to aj natocene ked mi posles gmail do spravy poslem ti to video. No parada. a platil som len za diel a robotu. Ziadne ze zaplate to a potom vam to preplatime. Naozaj som platil iba za to co som mal. Ani za hotel nic som neplatil.

bg2014
4. júl 2017

tak nakoniec koli zazitku aj dobre ze to takto vyslo

vivi68
4. júl 2017

@rasti92 ano, aj my mame taku skusenost s asistencnou sluzbou ale v chorvatsku, tiez prisli, auto dali na odtahovku, urobili co sa dalo, zabezpecili hotel, ranajky a ked bolo auto hotove, doniesli ho a slo sa dalej. jedine co bolo zle, ze sme 5 hodin sedeli na kraji dialnici, kym prisli policajti bo co sme sli 3 auta spolu, tak jedno zrazilo diviaka. a tak vsetky 3 auta sme stali na krajnici a cakali na panov policajtov.

rasti92
4. júl 2017

@vivi68 policajti maju tusim vsade cas 🙂

bg2014
4. júl 2017

@vivi68 za 5 hodin ste ho mohli aj upiect🙂

vivi68
4. júl 2017

@rasti92 to ano, a ked prisli nie, zeby sli za nami, ci sme vsetci v poriadku, ale sli skontrolovat diviaka :D este ze moje vtedy 1,5 rocne dieta nevie o nicom, a vsetko prespalo.

vivi68
4. júl 2017

@bg2014 to už nebolo treba keďže trafil chladič a bol obareny.a na podvozok bolo povesane mäso 😁

bg2014
4. júl 2017

@vivi68 aha tak zato isli fizli pozriet co z neho ostalo ked to zbadali

barbora1nemcova
4. júl 2017

Zdravim vsetkych cestujucich tak som sa dockala a zajtra trada smer Nessebar dem vediet pre info inych aka bola cesta! 🙂

bg2014
4. júl 2017

budeme vdacny

barbora1nemcova
4. júl 2017
sticker
standos2
4. júl 2017

Ktorou cestou idete zo Shumenu do Burgasu? A aka je tam kvalita ciest?

tritata
4. júl 2017

@rasti92 a asistencne sluzby si si kde platil?🙂

rasti92
4. júl 2017

@tritata mobilita24.sk

bg2014
4. júl 2017

@standos2 ja chodim na karnobat, lebo na aytos je dost alebo aspon bola rozbita, a potom podialnici

rasti92
5. júl 2017

Dneska v bg takto.

drak23
5. júl 2017

Tak cesta cez RO v pohode, až na bulharské hranice, stáli sme tam skoro hodinu, odchod z KE o 10:00, príchod do Primorsku o 4:00 nášho času

drak23
5. júl 2017

A ešte pozor na zjazd z diaľnice na obchvat Bukurešťi , je tam výtlky ja sviňa, myslel som že prídem o nápravu

rasti92
5. júl 2017

@bg2014 dneska to tu rano davali v spravach.