icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

zuanach
7. júl 2017

Dufajme, ze sa to zmeni🙂 my sa chystame ist 11.7. skoro rano, noc stravime v hoteli v RO a na druhy den rano pokracujeme do BULH. Rozhodli sme sa tak kvoli detom a hlavne, nechceme cestovat v noci

doly7
7. júl 2017

Predchvilou mi volal kamarat z Nesebaru a tvrdil,ze pocasie maju krasne len more studensie.Chodil roky do Chorvatska a nevie si Bg vynachvalit su milo prekvapeni.

rasti92
7. júl 2017

@doly7 dnesk je v nessebare dost pod mrakom

bg2014
7. júl 2017

@drak23 halo,kde su nejake postrehy,co je nove ,ake je more,ci uz si KO 👽

alysea
7. júl 2017

V Obzore je dnes 25 stupnov. Na slnku upek v tieni chladno. More je prijemne. Ale taketo nestabilne pocasie som tu za tie roky este nezazila.

simone263337
7. júl 2017

Primorsko ak sa.chce niekto pridat. Odchod z Kosic 18 august cca 10 hodin. Zatial ideme 2 auta

bulharkaneli
7. júl 2017

@bg2014 tak salatky a masko všade zoženieš 🙂 aj v BA a v Prahe a určite aj v Byale -nemusim to tu rozpisovať ideš po hlavnej a kde uvidiš postavajuceho ščašnika -sadneš.
Ja osobne doma mám veľku kuchyňu -cca 50m2 🙂 s obyvačkou a preto radi si tu varime .inak v Byale je
Kiparis
Starata češma
Orecha
vodenicata
Rybkata pod.restiky

bulharkaneli
7. júl 2017

@bg2014 počasie je super kraásných 29-30 st. neviem čo a kde pozeráš na počasie .Už si kup plavky zbaľ opaľovacie mlieko a šup šup sem 🙂 To však neznamena ,že ked budeš v Bg zrovna vtedy nebude týždeň pršať......

bg2014
7. júl 2017

@bulharkaneli ta vies ja som z takej mensej dediny co sa vola KE🙂a ja na dovolenke nevarim tak max, parky na ranajky decku, plavky mam uz davno kremy kupujem iba v BG, MELITIS SUN som zistil ze su lepsie ako tote nase predrazene shity, a este mi zatial nikdy neprsalo co tam chodim,ta ja neviem uz si dnes tretia co ine cisla o teplote tu dava,najdem hlavnu a budem hladat aj toho postavajuceho casnika...a co nemaju co robit ze tam postavaju??🙂😀

barbora1nemcova
7. júl 2017

My sme isli v stredu madarsko srbske cas neviem ale srbsko bulharske tak okolo 19:00 a vobec ziadne zdrzanie ani kontroly a dokonca aj dialnice prazdne takze uplna pohodicka.Akorat pocasie dnes neako haprovalo

bg2014
7. júl 2017

@bulharkaneli no vidis dalsia co jej haprovalo pocasie,ta ty kde si urcite v BG?🙂

doly7
7. júl 2017

@bg2014 Vies aj ludia maju na rovnake pocasie rozdielne nazory.Niekto povazuje 28 za super den a niekomu to je malo a preto sa aj cudujem,ze ta sprava zo Slnecneho,alebo teda Nesebaru nesedi.Tvedil mi,ze je teplucko a v pohode.Lezia pri bazene a pipijaju to bolo popoludni okolo 15.00.Ono je to otazne.To,ze je zaciatok juna na BG dost nevhodny asi chape kazdy okrem vynimiek.A potom uz po 20 juni je to loteria s teplom.Ako Ti potvrdia domaci najustalenejsi je ten prelom jula a augusta co tiez nemusi byt az taka odveka pravda.Mne to zatial skoro vzdy vyslo na jednotku.Raz bolo den chladno inac roky v pohode a dazd ani nepamatam,ale urcite aj ten bol.Neda sa urcit urcite ten najvhodnejsi termin tak ako cesta.Zatial to na prechodoch vyzera skor pozitivne co ma tesi.

bg2014
7. júl 2017

@doly7 pokial popijaju pri bazene taky cas uz jedno🙂 aj 20 je dobre,😀no to dufam ze to tak aj ostane bo pri mojej smole ze aj na pusti na mna balkon spadne tam pridem toho 18 -teho a sora bude az po debrecin

doly7
7. júl 2017

@bg2014 Musis na to pozerat pozitivne a preto si nikdy neplanujem kedy mam kam prist.Dam si cas na dojazd a hlavne to vnimam ,ze aj ta cesta je uz dovolenka.Pozri aj Rasti to zmakol a v pohode.

bg2014
7. júl 2017

uz od januara sa pozeram pozitivne🙂, odkedy som bookol, hotel🙂

doly7
7. júl 2017

@bg2014 To znamena,ze to je v pohode uz len vydrz a pravidelne informuj aby to tu nebolo mrtve tak ako po vydarenych zaciatkojunovych dovolenkach.Cakal som odozvu po kritike na moju hlavu.Zbaleny si a tie krabicky s oznacenymi dnami ma cakaju tiez,len mam este cas.Hlavne to nezabudni doma.

bg2014
7. júl 2017

@doly7 to ide prve do auta s peniazmi a dokladmi, uz som sa pozrel aj na kufor, vies ten trojzamkovy🙂 ale este skoro, az v pondelok,

stanka02
7. júl 2017

Dnes na Slnecnom pobrezi fucalo, dali sme vylet do Nesebaru. Pocasie sa umudrilo, sice fukalo no bolo to fajn na prechadzku.

rasti92
7. júl 2017

@bg2014 dneska bolo 28c na slnecnom podla info tabul. Ale v chladku bolo zima

doly7
8. júl 2017

Tak som z toho zmateny.Bolo teplo,fukalo,v chladku zima,ale vlastne na prechadzku dobre.Tak,ze ste spokojny,alebo Vasa predstava bola ina?

zuanach
8. júl 2017

Z toho mi vychadza, ze cakali teplejsie 🙂

doly7
8. júl 2017

Aj mne a co pozeram dlhodobe predpvede tak ani koniec jula a zaciatok augusta tam nie su tridsiatky tak max do 28-29 co je sice prijemne ,ale kazdy to vnimame inak.

rasti92
8. júl 2017

@doly7 no my sme boli prave v aquaparku v nessebare a bola nam zima. Plavcici chodili v bundach. Slnko svietilo minimalne. Ale ked vyslo tak poriadne hrialo. Vecer na prechadzku sme isli tak isto mikina a kratase. Takze ja som cakal teplejsie. Dneska su tu zasa mraky ale slnko svieti.

rasti92
8. júl 2017

@doly7 ine je ked si mokry. A ine je ked si v meste a prechadzas sa. Keby sa nekupem a chodim napr po nessebare urcite by som to pocasie prijal a este hovoril ako je teplo. Len ked si pri vode tak sa ti uz zda zima

doly7
8. júl 2017

@rasti92 Ja Ta chapem ,ze ked vyjdes z vody je to neprijemne.Skor sme zvyknuty,ze sa ides ochladit do vody a potom na slnku uschnes.Ten vetrik urobi svoje.No u nas dnes bude asi dobry hic uz teraz stoji vzduch tak ratam tych 32 urcite.Je nadherne slnecno od rana len to more nam tu chyba.Uz som sa pytal davnejsie a nejako to zaniklo,kolko je tento rok cena slnecnik na plazi.Uz z jari avizovali zvysenie a celoplosne regulovanu cenu?Mozno mas all. ,ale aj tak pre zaujimavost.

bg2014
8. júl 2017

@doly7 tak to je pekne , my v tej dedinke kde som sme uz leto asi mali je 22 stupnov a pod mrakom a vyzera to zase neskor na dazd😢

bg2014
8. júl 2017

no ja tak pozeram na tie kamery v primorsku sice na severnej velmi nevidno kolko tam je ludi ale na juznej vyzera byt dost lenze vo vode ich je dost malo a pise tu 24 stupnov takze asi na sedenie v piesku prijemne ale na kupanie uz chladno, hm

bg2014
8. júl 2017

aj v obzore som nasiel dajaku live cam a tiez nic moc

drak23
8. júl 2017

@bg2014 už tri dni som KO

bg2014
8. júl 2017

@drak23 no pekne😠😈