Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Dneska je horuco a krasne. Voda sa zohriala parada
Takze hlaaim sa. Zlate piesky zatial super pocasie velmi pekne. Cesta sem bila prazdna.
Ahoj. Bude niekto s detmi chlapec 11 rokov, dievca 15 rokov od 2/8 v Primorsku?
dnes je aj v Primorsku horúco ale super
Sme dvaja čo chceme ísť autom do Bulharska (Slnečné pobrežie) a hľadáme ďalších dvoch spolucestujúcich alebo spolucestujúce.......ubytko na blint v termíne cca od začiatku augusta na 10 dní... 🙂 Ak sa niekto pridá dajte vedieť
my ideme už túto stredu na Slnečné, rozhodli sme sa cez Srbsko, dám potom vedieť dúfam že cesta bude v pohode
Chcem sa opytat,ako dlho Vam trva cesta do bulharska autom? Dakujem
@lenka110611 mozno sa niekde stretneme na ceste. Aj my ideme zajtra na slnecne pobrezie
@evita21 tiez cez Srbsko? Jasne mozno sa stretneme. My odchadzame z Levic vecer okolo piatej.
@lenka110611ano cez srbsko. my ideme z hlohovca poobede okolo 14- 15.00
aj my sme mali ísť včera, ale zrušili sme to, dnes sme váhali, či ísť, ale nejako je všetko viac proti ako za...☹ sme si pozreli predpoveď počasia na pár dní dopredu a nevyzerá to veľmi dobre ...
@janccoo a kde si pozerala to zle pocasie??
@bg2014 Tiez ma zarazilo to zle pocasie.Az do augusta obcas pod mrakom,ale slnecno aj ked je pravda,ze 35 urcite nebude.Nuz,ale kazdy mame inu predstavu.Zima bola na zaciatku juna aj studena voda a nasli sa odvazlivci ktory isli s ocakavanim letnych horucav,ale ako dopadli nikto nevie.Urcite by som dovolenku kvoli prognozam o pocasi nerusil.Ma byt normalne prirodzene letne pocasie bez nejakych extremov.28-29 je uplne v pohode a ked sa to drzi permanentne aj more ma prijemnych 24-25.Na Bg klasika ak je to malo treba hladat nieco exotickejsie.Dufam,ze predpovede ktore su sa naplnia,nam to vyhovuje.
@doly7 a kde je zle vsak na tom ukazuje super mozno na inych strankach inak ale este nikdy co som bol nebolo ze zima, ano ako pises v BG je prirodzene 28-29 stupnov, tam ukazuje az 32-33 a slnecno jasne ze sa to bude menit ale ze by tato prognoza isla az do extremov za vyslovene zle a rusi t dovcu tak nemyslim
uz len 7🙂🙂🙂
@janccoo pre nas je 29 stupnov a slnecno celkom dost 😃
@janccoo To myslis vazne,ze kvoli zlemu pocasiu v bg si zrusila dovolenku?Ak ano bola to osudna chyba aj od toho su fora a diskusie ze si ludia navzajom poradia.A keby si to sem dala tak budem jeden z prvych co Ta od toho rozhodnutia odhovoria.Skusal som to uz na zaciatku sezony u Angie z Levic,ale vtedy to nezabralo.Bola presvedcena o opaku a tropickom pocasi 4 juna.
@janccoo tak to väčšiu blbosť som davno nečitala tu sa smažime 🙂 nevychadzam od 12 do 15h. von lebo dostanem upal more ako kavička : ) musim povedať že predpovede teda sa vôbec netrafia Obzoru a Byali. ja jaj že niekto to rieši vôbec s počasim... teraz je 20 h.30 min.večer(bulh.čas) a je 25 stupnov vonku
Mozno to predsa len dali,alebo daju,lebo po tolkych odpovediach a pozitivnych hodnoteniach pocasia by mi asi bolo do placu a zrusit to na co sa cely rok tesim by som robil len v extremnej krajnosti.
Nejde niekto z KE cez Rumunsku do Bulharska na budúci týždeň v stredu?

ešte posuvam info od majiteľa - last minut ubytovanie v Obzore
apartman 2+2 (bazeny fitness Wi fi straž.parkovanie ) za 45 eur/noc za apartman volný od 27.7.do 9.8.
a od 19.8. do 31.8.
Byala apt 2+2 pri pláži (bazen wi-fi) za 40 eur/noc
termin 19.7-27.7.
a od 8.8.-18.8.