Autosedačka počas dovolenky
Da sa autosedacka pozicat? Alebo sa pri pozicani auta jazdi s dietatom na kolenach? Dakujem za rady.
Tam kde si pozicas auto tam ti pozicaju aj autosedacku a zalezi od pozicovne kolko budu za nu pytat a ci vobec bu- niektore pozicovne davaju sedacky gratis ine ti ju budu chargovat - v celej EU plati ta ista legislacia ohladom prepravy deti iba ak by si isla niekde do maroka a pod - tam si myslim je im to srdecne jedno ako vozis tvoje deti a zase tam by som ja svoje deti nevozila bez sedacky lebo jazdia jak saleni
@prasiatko30 Alebo v Indonezii-matka na motorke vpredu a za nou 4 deti, videla som na vlastne oci. A prilbu musia mat povinne iba dospeli 😢
@tenerifka vsak deti su z gumy nie 😀
@prasiatko30 diky moc, skusim sa spytat v autopozicovni 🙂
@saxxxana pokial objednavate auto cez www tak si to normalne ppuri na stranke pozicovne vzdy to tam maju vypisane

dieta do 12 rokov a 150 cm vysky musi mat povinne autosedacku alebo podsedak podla veku... vyhlaska nepusti... a ci sa da niekde pozicat tak to netusim... ale skus sa opytat v rodine alebo znamych mozno ma niekto doma a nebude ju potrebovat... 😉