Bahrajn koncom augusta
ahojte mamičky bola z vas niektorá koncom augusta v Bahrajne? ako je to s počasím? je moc teplo? alebo znesiteľne? Dakujem.
@maj2015 horúco
Vcera sa mi odtal vratili znami, prave som s nimi telefonovala, cez den viac ako 40° a v noci nad 30°, pre nich to vraj bolo v pohode....ja by som sa zaziva usmazila a umrela. Takze je to o znesitelnosti a individualnom nastaveni, oni aj vyletovali do vnutrozemia a tam to bol vraj masaker, pri mori pre nich znesitelne.
Vcera sa mi odtal vratili znami, prave som s nimi telefonovala, cez den viac ako 40° a v noci nad 30°, pre nich to vraj bolo v pohode....ja by som sa zaziva usmazila a umrela. Takze je to o znesitelnosti a individualnom nastaveni, oni aj vyletovali do vnutrozemia a tam to bol vraj masaker, pri mori pre nich znesitelne.
@hopatko dakujem.
Boli sme po 16-tom auguste vlani, nikdy viac. Strašne teplo. More neznesiteľne teplé.
Minulý rok sme boli od 5.9. a bola veľmi veľká horúčava. Piesok na pláži rozžeravený. Kto nemá rád také teplo,bude určite trpieť. V budovách zase príliš studená klíma, niektorí z nášho zájazdu ochoreli.
@maj2015 tkez pokukujem koniec augusta
Tefaz dme noli turecko side a mali sme tyzden 47-53 na slnku a dali sme to vo vode v pohode. Zvysok bol tuch 40-41 dovolenky

Ceď deň vyše 40°, je tam iný vzduch ako u nás či v Európe, pocitovo je bežné aj viac ako 60. V noci vyše 30. Ak máš rada fakt veľmi teplo, aj večer o 22 za 2 minúty vonku vlhké telo a nalepené oblečenie, tak v pohode.