icon

Balatonfüred - kam s deťmi, keď je zlé počasie?

simik411
22. júl 2023

Má niekto skúsenosť na Balatone ak je ozaj zima tak 20 stupňov a prší ? Kam zobrať malé deti aby sa zahrajú? Žiadne pamiatky na to je malý ,3r, vnútorné ihriská, vnútorný wellness? Ďakujem za rady

peter0123
22. júl 2023

@simik411 je tam aquapark s vnútornými priestormi ak sa nemýlim

simik411
autor
22. júl 2023

@peter0123 áno je ale vo vnútri je až jeden detský a jeden veľký bazén inak všetko vonku, takže nič moc 🤔

peter0123
22. júl 2023

@simik411 mojou slabosťou sú múzea a výstavy mám o 10rokov staršie deti, veľa ti neporadím. Vlani sme sa boli člnkovať v jaskyni s mestečku Tapolca, aj Balatonfüred je nejaká jaskyňa. Zoo a dinopark v meste Veszprém . Deťom sa páčilo v Hévízi, na hrade Sümeg (celí čas pršalo keď sme tam boli, aj vodný mlyn neďaleko odtiaľ. Máme v rodine mlynára , veľa o tom počuli ale vodný mlyn videli prvý krát.

blondiee83
22. júl 2023

Prebehnut kompou na opacnu stranu a hned v Szántode je 5*Balaland Family park - to mate na cely den, odporucam ist hned rano, je to obrovske a skvele.
Alebo vedla Keszthelyu je Bobo fun park - tam odporucam si vopred kupit listok, lebo vstup je bud predpoludnim alebo poobede.

peter0123
22. júl 2023

@simik411 Google ukazuje Marina kids klub pri tescu

simik411
autor
22. júl 2023

@blondiee83 super ďakujem takéto niečo som hľadala kde sa malý vyblázni aj keby je zima múzea atď na to je malý, ten bobo som pozerala ale to mi príde tiež pre trochu väčšie deti .. tá loď a ten family sa mi páči aj keby prší 🙏😁vdaka

simik411
autor
22. júl 2023

@peter0123 super waw tak niečo teda je paráda múzea to u nás ešte nie malý nezmar 3,5r takéto niečo pre neho ideál haha. Ďakujem

kasiopeja01
7. júl 2025
@blondiee83

Prebehnut kompou na opacnu stranu a hned v Szántode je 5*Balaland Family park - to mate na cely den, odporucam ist hned rano, je to obrovske a skvele.
Alebo vedla Keszthelyu je Bobo fun park - tam odporucam si vopred kupit listok, lebo vstup je bud predpoludnim alebo poobede.

@blondiee83 prosim vas boli zte v tom Bobo funpark? Chceme ist s detmi a neviem, ake kupit listky. Detom chcem kupit Adrenalin+, ked kupim mne s manzelom len listok do areny, viem sa s nim dostat vsade, kde budu deti, bez pouzivania atrakcii, aby som ich videla, alebo sa k nim nedostanem vobec?

blondiee83
8. júl 2025
@kasiopeja01

@blondiee83 prosim vas boli zte v tom Bobo funpark? Chceme ist s detmi a neviem, ake kupit listky. Detom chcem kupit Adrenalin+, ked kupim mne s manzelom len listok do areny, viem sa s nim dostat vsade, kde budu deti, bez pouzivania atrakcii, aby som ich videla, alebo sa k nim nedostanem vobec?

@kasiopeja01 ahoj, my sme boli dva krat...ale ten Adrenalin sme neboli...ale podla toho, ake to tam je, tak predpokladam, ze vy sa viete dostat vsade v arene- akurat nemozes vyuzivat tie adrenalinove atrakcie - cize napr. nedostanes na to vystroj, aby si mohla vyliezt atd. mne sa tak zda