Benátky a Rím
Ahojte
Nájde sa tu niekto, kto sa momentálne nachádza na týchto miestach alebo sa tam v blízkej dobe chystá?
@adrianarepkova
Ahoj, ďakujem.Mala by som malinkú prosbu, nie pre seba, ale pre kamarátku.Kvoli hendikepu nemôže cestovať a preto vždy keď niekam idem, vždy jej odtiaľ nosím pohľadnice.Má ich veľmi rada.Vždy sa veľmi poteší.Obdivuje Benátky a Rím, preto touto cestou hľadám niekoho, kto by bol ochotný kúpiť mi pre ňu pohľadnicu z týchto miest. Samozrejme peniaze pošlem vrátane poštovneho.
@malulienka môžem sa skúsiť spýtať, ale moc by som sa na to nespoliehala :/ neexistuje nejaká stránka s pohľadnicami kde by sa to dalo kúpiť ?
@adrianarepkova už som hľadala, ale nenašla som.Ak by bola kamarátka ochotná, veľmi by som sa potešila.Ak nie nevadí.Ale ďakujem aj tak, že si zareagovala na moju správu.
@malulienka jasné v pohode, spýtam sa 🙂 za máličko, mnam tiež vždy poteší keď niekto zareaguje.
idem do Benatok na konci septembra. aj ja si z ciest nosim pohladnice 🙂 ale sebe hladam taky vintage vibe, akoby malovane a tak.
a teda ak to vie pockat tie necele 3 mesiace tak ja tu pohladnicu prinesiem, ak nenajdes niekoho, kto jde teraz 🙂
@malulienka Ahoj, ja idem do Ríma v novembri, tak ak by kamarátka počkala, tak jej veľmi rada prinesiem nejaké pohľadnice😊…
@nikoletta1712
@missviolet
@adrianarepkova
Dievčatá ďakujem Vám veľmi pekne za Vašu reakciu a ochotu, je to od Vás milé a som strašne rada, že sa ešte nájdu ľudia ako vy, takí ktorým nie je ľahostajný život trebárs aj neznámeho človeka. Pre niekoho to je ,,Len pohľadnica" no niekomu to urobí veľkú radosť a vyčarí úsmev na tvári😉 Ďakujem
Prajem Vám krásny deň

@malulienka jedna kamarátka je pri Benátkach, druhá sa chystá do Ríma. Potrebuješ vedieť niečo konkrétne? Spýtala by som sa.