Bibione Pineda - dostupnosť detských príkrmov
Ahojte, možno hlúpa otázka, viem, že to neni na konci sveta 🙉 ale dá sa tam v pohode v potravinách kúpiť detské výživy ovocné aj mäsovo-zeleninové, pripadne detskú šunku? Ideme tam s ročným dieťatkom, a ak nemusím ťahať to so sebou v aute, ale môžem kúpiť na mieste, bolo by to fajn.
A tiež, ktoré ste v takom veku dieťatka tam boli, prevatali ste im tam vodu, alebo normálne pili z vodovodu?
Ďakujem za pomoc.
@bolarazjedna ahoj, boli sme v Lignano to je hneď vedľa. Nakupovali sme prevažne v Spary. Ovocné kapsíčky tam majú kopec druhov a ak bola akcia tak ešte aj lacnejšie ako u nás. Mäsové a zeleninové prikrmy ako máme u nás tam ale nemali žiadne. Ja ich kupujem prevažne v DMke. Ja som mala pre malého (tiež mal vtedy rok) našťastie z domu. Chýbalo mi len na posledný deň a to som kúpila niečo takéto, pridám foto. Sú to len takéto malé sklenky balené po 2ks. A obsah je ozaj hnusný. Jedno sme mu otvorili a keď som skúsila ani som mu to nedala. Takže ja by som prikrmy vzala radšej z domu.
@bolarazjedna šunky majú kadejaké a aj dojčenské vody. Toto ozaj netreba brať. Z vodovodu tam nepijeme vody ani my takže aj malému sme dávali balenú.
@bolarazjedna ides do ovela vyspelejsej/vacsej krajiny ako SR 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pallacinka29 no vidíš, a predsa bola otázka na mieste, lebo som sa dozvedela, že mäsovo-zeleninové prikrmy je problém tam kúpiť
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@bolarazjedna urcite ano 😂😂😂
@soja88 a ty si teda tam v pohode kúpila aj mäsovo-zeleninové prikrmy?
@bolarazjedna nie, ja som neskúšala nič nové. Kupovala som klasicky hippa … moja mala ani tu nič iné nejedávala 🤷♀️🙈
@soja88 ale ten hipp si kupovala na Slovensku, však? Nie v Taliansku.
nie je to krajina tretieho sveta normalne tam maju napr hipp ak ma ale dieta nejake oblubene tak muntych par zober zo slovenska
@mamina7070 áno majú ich tam ale ten obsah je úplne iný. S tými u nás neporovnateľný. Su úplne riedke, do hladka vymixovane a chuťovo nechutné. O cene nehovorím, tie dve moje mini sklenky stali cez 3€. Môj krpec to ani do úst nevzal a ja by som to teda nejedla tiež. Kebyže nemáme tie z domu tak máme problém.
@cincirela
@mamina7070
Ďakujem za info ☺️
@bolarazjedna nieeee, tam som kupovala … sú tam aj menšie Sukromne potraviny ale aj veľké siete .. výber dobrý 👍👍👍
@soja88 ďakujem ☺️

My sme boli prvy krát s 8-mesačnou, všetko sa tam dá v pohode kúpiť - ved aj Taliani majú deti 😂😂😂a vodu som brala našu Lucku. Alebo potom som tam kúpila balenú vodu keď sa naša minula. Z vodovodu sme nikdy vodu nepili teda ja a mala, môj manžel v pohode 🤷♀️😂😂