icon

Bol niekto v Noah's Ark Deluxe hotel and Spa na Cypre?

karkulka111
4. aug 2015

Dobry den . Bol tam niekto uz?

nevelyn
5. aug 2015

Ak ti ide o zistenie kvality, ecenzie skoro na všetky hotely sa dajú získať na iných stránkach ak vieš trochu anglicky, napríklad http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1903...

eeffka
5. aug 2015

@karkulka111 prave sme sa vratili bolo uzasne, co ta zaujima?

nastasja25
8. feb 2016

@eeffka ahoj,poprosila by som ťa o zopár info o tomto hoteli,zvažujeme,máme 4 r.syna

eeffka
9. feb 2016

@nastasja25 ja som bola min rok s 3.5r a nemam co vytknut.jedlo.animatori.detsky klub vsetko super.jedine s ckm je problem je to ze v rezortw nekupis okram plaviek a kremu nic.teda aspon minuly rok.ale ja vsade vlacim lieky aj formicky takze mne nevadilo

sardinka335
23. jún 2016

@eeffka ahoj, sice staršia mikro diskusia,ale spytam sa...zaujima ma ako je to tam s jedlom pre batolata, da sa vybrat z ponuky? Či si mam radšej pobrat Hippky? Čo sa tyka cesty stali ste hodinu v Antalyi? Ja sa tohoto trochu bojim ze ako to zvladneme s 1 ročnou...ale tak budeme si ju tam podavat ako horucu krumplu. 😀 😀 sak ale z rezortu sa da vyjst nie? nejake ,,uličky s obchodmi,,? Voda asi pitna v izbách - blba otazka, to skor premyšlam na hlas...lebo malej musim ešte robit Nutrilon tak zvazujem ako na to v tých podmienkach.

eeffka
23. jún 2016

@sardinka335 ahoj minuly rok sme boli, 1rocna uz normalne je predpokladam takze ju tam vystravujes v pohode, kasa, cestoviny dietne maso, polievky vsetko v hlavnej budove, v parku je tak 40% ponuka ale zasa je to naplazi a mozes ist v plavkach
dokonca sa mi zda ze som tam videla aj daky detsky kutik s jedlom ale to si nie som uplne ista, ale na 100% tam bol fitnes a celiaticky kutik
v antalyi sa stalo 1,5hod a bola tam kosa jak v ruskom filme, vybombovali klimu takze rocnej by som dala capicu tenku, hanba/nehanba
z rezortu nevyjdes lebo aspon minuly rok bol posledny na ostrove a za nim len kriky a somare, najblizsie mesto 30km, cize nerataj velmi s vyletmi po okoli
voda hmmmmm normalne rozmyslam.. jaj jasne v minibare bola voda neperliva, dzus, kola a pivo a v baroch vsetko, pila som to rad radom aj s ladom nic mi nebolo ani detom 3r a 10r minuly rok
v rezorte kupis iba: plavky, krem, cumel, flasu, cigy a cokolady inak nist takze to bol asi 1x ked som 3x rozmyslala ci som vsetko pobalila

leito115577
24. jún 2016

Ahoj my sme boli v auguste 2015 a je to fantasticke, a tohto roku zas ideme, uzasne jedlo, plaz, bazen a stale kopec miesta pri bazene aj pri mori napriek sezone odporucam

maximilian
24. jún 2016

Ahojte , manžel bol v susednom hoteli v Kaya Artemis a pýtal sa na tento Noah, lebo sa mi tiez páči. Vraj tam natáčajú z času na čas nejakú reality show a občas sa stane, že ľudí presťahujú kvôli tomu. Nestalo sa to niekomu? Mne sa ten hotel tiez páči a rozmýšľam ci ísť sem alebo do Kaya Artemis.

sardinka335
24. jún 2016

@maximilian my sa chystáme do Noah Arks tak som zvedava. V Kaya Artemis sme boli a bolo tam velmi dobre. Cistučko všade, krasne more, dobra strava..no velka spokojnost. Podla mna Kaya aj Noah su tak na rovnakej urovni.

maximilian
24. jún 2016

A kedy sa tam chystáte? Ja by som chcela až koncom augusta. Tak SK by str išli skôr, viete porovnať. Ďakujem.

sardinka335
24. jún 2016

My ideme do Noah (ak to teda patrilo mne 🙂 ) v juli....tak potom mozem napisat. A v Kaya su aj skvele tobogany, lievik, U rampa a šmykačky aj s kolesom aj bez všetko v areáli ..plus pekne detske take velke člaptadlo so šmyklavkou, ten padajuci kýbel piratsky.

maximilian
24. jún 2016

Áno myslel som Vas. Ak nezabudnete, skúste napísať. Idete z Ba cez Satur ci z Viedne? Čo som pozerala , tak Vieden lieta aj na turecké letisko Ercanus na Cypruse. Z BA sa lieta do Larnaky. Manžel letel bez medzipristátia v Turecku priamo do Larnaky.

maximilian
24. jún 2016
sardinka335
24. jún 2016

@maximilian no, my ideme z BA na letisko Ercan...a s medzipristátím v Antalyi, uz sme tak išli do Kaya Artemis. No ved rada napišem. Inak iste si pozerala aj na tripadvisor - tam je vela fotiek aj od dovolenkarov.

maximilian
24. jún 2016

@sardinka335 áno pozerala a manžel sa odtiaľ vrátil minuly týžden a páčilo sa mu.

karkulka111
autor
24. jún 2016

My sme boli minuly rok v auguste a velka spokojnost bola. V antalyi sme stali 40min. asi toto by som zrusila to medzipristatie . Bola nervozita mne nevedela mala obsediet a to mala dva roky vtedy ale inac velmi dobre a hlavne nebola hlava na hlave je to tam obrovske 😎

eliska623
21. aug 2017

Ahojte, su tam v okolí aj nejaké obchody s oblečením ako su v Turecku?? 😉

eeffka
21. aug 2017

@eliska623 pred 2r bol najblizsi obchod 40km nebolo siroko daleko nic

eliska623
22. aug 2017

@eeffka tak to ste ma nepotešila😒

evulienkaslx
15. nov 2022

bol niekto tento rok v tomto hoteli, rozmyslame nad FM, ale na Tripadvisor mali zle recenzie?