Bol niekto v Noah's Ark Deluxe hotel and Spa na Cypre?
Dobry den . Bol tam niekto uz?
@karkulka111 prave sme sa vratili bolo uzasne, co ta zaujima?
@eeffka ahoj,poprosila by som ťa o zopár info o tomto hoteli,zvažujeme,máme 4 r.syna
@nastasja25 ja som bola min rok s 3.5r a nemam co vytknut.jedlo.animatori.detsky klub vsetko super.jedine s ckm je problem je to ze v rezortw nekupis okram plaviek a kremu nic.teda aspon minuly rok.ale ja vsade vlacim lieky aj formicky takze mne nevadilo
@eeffka ahoj, sice staršia mikro diskusia,ale spytam sa...zaujima ma ako je to tam s jedlom pre batolata, da sa vybrat z ponuky? Či si mam radšej pobrat Hippky? Čo sa tyka cesty stali ste hodinu v Antalyi? Ja sa tohoto trochu bojim ze ako to zvladneme s 1 ročnou...ale tak budeme si ju tam podavat ako horucu krumplu. 😀 😀 sak ale z rezortu sa da vyjst nie? nejake ,,uličky s obchodmi,,? Voda asi pitna v izbách - blba otazka, to skor premyšlam na hlas...lebo malej musim ešte robit Nutrilon tak zvazujem ako na to v tých podmienkach.
@sardinka335 ahoj minuly rok sme boli, 1rocna uz normalne je predpokladam takze ju tam vystravujes v pohode, kasa, cestoviny dietne maso, polievky vsetko v hlavnej budove, v parku je tak 40% ponuka ale zasa je to naplazi a mozes ist v plavkach
dokonca sa mi zda ze som tam videla aj daky detsky kutik s jedlom ale to si nie som uplne ista, ale na 100% tam bol fitnes a celiaticky kutik
v antalyi sa stalo 1,5hod a bola tam kosa jak v ruskom filme, vybombovali klimu takze rocnej by som dala capicu tenku, hanba/nehanba
z rezortu nevyjdes lebo aspon minuly rok bol posledny na ostrove a za nim len kriky a somare, najblizsie mesto 30km, cize nerataj velmi s vyletmi po okoli
voda hmmmmm normalne rozmyslam.. jaj jasne v minibare bola voda neperliva, dzus, kola a pivo a v baroch vsetko, pila som to rad radom aj s ladom nic mi nebolo ani detom 3r a 10r minuly rok
v rezorte kupis iba: plavky, krem, cumel, flasu, cigy a cokolady inak nist takze to bol asi 1x ked som 3x rozmyslala ci som vsetko pobalila
Ahoj my sme boli v auguste 2015 a je to fantasticke, a tohto roku zas ideme, uzasne jedlo, plaz, bazen a stale kopec miesta pri bazene aj pri mori napriek sezone odporucam
Ahojte , manžel bol v susednom hoteli v Kaya Artemis a pýtal sa na tento Noah, lebo sa mi tiez páči. Vraj tam natáčajú z času na čas nejakú reality show a občas sa stane, že ľudí presťahujú kvôli tomu. Nestalo sa to niekomu? Mne sa ten hotel tiez páči a rozmýšľam ci ísť sem alebo do Kaya Artemis.
@maximilian my sa chystáme do Noah Arks tak som zvedava. V Kaya Artemis sme boli a bolo tam velmi dobre. Cistučko všade, krasne more, dobra strava..no velka spokojnost. Podla mna Kaya aj Noah su tak na rovnakej urovni.
A kedy sa tam chystáte? Ja by som chcela až koncom augusta. Tak SK by str išli skôr, viete porovnať. Ďakujem.
My ideme do Noah (ak to teda patrilo mne 🙂 ) v juli....tak potom mozem napisat. A v Kaya su aj skvele tobogany, lievik, U rampa a šmykačky aj s kolesom aj bez všetko v areáli ..plus pekne detske take velke člaptadlo so šmyklavkou, ten padajuci kýbel piratsky.
Áno myslel som Vas. Ak nezabudnete, skúste napísať. Idete z Ba cez Satur ci z Viedne? Čo som pozerala , tak Vieden lieta aj na turecké letisko Ercanus na Cypruse. Z BA sa lieta do Larnaky. Manžel letel bez medzipristátia v Turecku priamo do Larnaky.
@sardinka335 😀
@maximilian no, my ideme z BA na letisko Ercan...a s medzipristátím v Antalyi, uz sme tak išli do Kaya Artemis. No ved rada napišem. Inak iste si pozerala aj na tripadvisor - tam je vela fotiek aj od dovolenkarov.
@sardinka335 áno pozerala a manžel sa odtiaľ vrátil minuly týžden a páčilo sa mu.
My sme boli minuly rok v auguste a velka spokojnost bola. V antalyi sme stali 40min. asi toto by som zrusila to medzipristatie . Bola nervozita mne nevedela mala obsediet a to mala dva roky vtedy ale inac velmi dobre a hlavne nebola hlava na hlave je to tam obrovske 😎
Ahojte, su tam v okolí aj nejaké obchody s oblečením ako su v Turecku?? 😉
bol niekto tento rok v tomto hoteli, rozmyslame nad FM, ale na Tripadvisor mali zle recenzie?

Ak ti ide o zistenie kvality, ecenzie skoro na všetky hotely sa dajú získať na iných stránkach ak vieš trochu anglicky, napríklad http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g1903...