Bol ste na dovolenke s Kvalita Tour Poprad?

jazminn
2. jún 2013

Bol niekto v Chorvatsku s touto cestovnou kanceláriou? má zaujímavé výhodné ponuky, ale najlepšie je ísť tam, kde už niekto bol a vie posúdiť...

xlea
2. jún 2013

v 2007 som vyhrala dovolenku do Chorvatska s Kvalita tourom ... skoda len ze kvalita ostala len v nazve cestovky....

realista11
19. jún 2013

Pozeram na komentáre a tu skoro nič..............

hanicom
20. júl 2013

S Kvalita tour jsme jeli do Chorvatska a spokojenejši jsme byt nemohli. Obzvlašt povedene jsou nabizene vylety, prijemne a vstricne delegatky a delegati 🙂

pagacova
20. júl 2013

Uprimne podakovanie celemu kolektivu a cestovnej kancelarie Kvalita tour i Morskemu raku za perfektne sluzby, program a stravu. Osobne chvalim delegatky a pana delegata. Mozete byt hrdy na takyto kolektiv. Bolo super. Rodina Pagačova.

barluk
24. júl 2013

Minuly tyden jsme byli na dovolene v Morskem raku pres CK Kvalita, nasli jsme to na slevomatu Pepa.cz. Byla to paradni dovolena, meli jsme baliček Aktiv a vazne to byla aktivne stravena dovolenka. Nejlepsi byli vylety lodi, jeden vylet na Fishpicknick jsme meli v cenne a pak jsme si jeste koupili vylet lodi do Šibeniku. Nejlepši disco na lodi. Strava i ubytovani bylo vpohode, porad jsme meli nejaky program. Personal byl super, mladi a veseli. Na dovolenku jen tak nezpomeneme 🙂

foxovci
26. júl 2013

Velka spkojenost s kuchynou a nezabudneme na delegatky Basku a Zuzku, bez ktorych by to tu urcite nefungovalo. Ich usmev na tvari nam dodal energiu do nasledujuceho dna. Organizovane vyletov zanechalo pre nas neskutocne zazitky, kedze sme tu uz po druhy krat, urcite prijdeme aj do tretice. Jeste raz VELKE DAKUJEME. Aj na nezabudnutelne zazitky. Za taku cenu prijdeme urcite. Cena zajazdu je naozaj vyhodna. Odporucame kazdemu. S pozdravem Faxovci 😎

gathova
26. júl 2013

V zlavomatu sme minulý rok zakupili pobyt Aktiv od CK Kvalitatour. Boli sme velmi spokojny preto sme i tento rok tento akciovy pobyt opet zakupili. Velmi sa nam pacil napad, ze cestovka ponuka zajimavy program ako jine cestovky, neni to jen o lezeni na plazi. Dostali sme na miesta na ktore bychom se za taku cenu od ine cestovky nedostali. Velmi sa nam pacil vylet do NP Krka i Fishpicknick. Taktez sme byli velmi spokojny so stravou, s velmi prijemnym a usmjatym celym personalom, delegati boli porad k zastizeni, vzorne sa o nas starali a vzdy meli pro nas mila slova a usmev. NIkdy sme nebyli dvakrat na dovolenke najednom mieste,ale teraz zvazujeme tento pobyt i na buduci rok. Boli jsme ubytovani u kapitana Neda u ktoreho bola velka spokojenost. Gathovci 🙂

rock111
3. aug 2013

Boli sme s manzelkou na dovolenke s Kvalita Tour v juli, v Tribunj.

Izba nesplnala kriteria trojhviezdickoveho penzionu. Kupelna bola velmi mala, bol tam iba sprchovaci kut bez zavesu so sprchou pevne namontovanou hore nad hlavou. Hned vedla kuta bolo wc, priestor pred wc a zaroven pristup ku sprche nemal viac ako 20 cm. Mini umyvadlo bolo posadene prilis nizko, a vodovod prilis vysoko, pri umyvani ruk bola voda vsade. Voda bola vsade aj pri sprchovani. Dokonca podlaha mala zly sklon, pretoze voda stala v priestore pred wc a neodtiekla do odpadu na podlahe pred uvadlom na zemi. Na odpadovej sachticke na podlahe nebol pripevneny kryt, bola zakryta az pokym sme kryt nohou neposunuli. Voda sa pri sprchovani nazbierala aj v priestore okolo sprachy. Voda zo samotnej sprchovej vanicky slabo odtekala. Vsade dominovala cierna plesen. Svetlo sa zapinalo hacikom namontovanym vzsoko nad umyvadlom, res. Svetlo? Ziarovka zavesena na kablikoch. Kupelnu sme vetrali otvorenim dveri do izby, pretoze ventilator slabo tahal vlhky vzduch.
Samotna izba bola tiez mala. Okolo postele na mieste noh bolo priestoru len asi 15 cm. Pretoze tam bola postavena skrina a komoda.V izbe nebol utierany prach aspon mesiac. Nebol ani kos na odpad. Okenica v izbe sa zasekavala pri kazdom jednom otvarani.
Postel mala laminatovy rost, kde na viacerych miestach laminatove dosticky boli zlomene. V izbe bola jedna lampa na citanie.Na oknach neboli sietky, a tak nam v noci do izby aj napriek zapnutemu Raidu v zastrcke nalietalo kopec hmyzu a tiez komarov.
Polpenzia vyzerala dost biedne. Ked sme sa s muzom najedli po ranajkach sme isli rovno do pekarne kupit si nieco na zjedenie.
Na ranajky bol vyber asi zo siedmich jedal, avsak kazda jedna porcia bola dost mala. Chleba sa dalo zobrat kolko kto chcel, ostatne ste mali vydelene. Rannajsia instantna kava bola velmi nechutna, casto chybalo v tomto automate aj praskove mlieko. Pomarancova voda z automatu netiekla 3 dni z osmich. Tak sme pili ku veceri a ku ranajkam cistu vodu.
Vecere boli slovenske, slovenski kuchari varili. Zo siedmich razov bola vecera dobra asi trikrat. Ku veceri bola aj polievka, tiez sloveskeho typu, polievka bola dobra vzdy.
Co sa tyka sluzieb neboli sme spokojni. Sme zvyknuti, ze tak ako sa chovame ku ludom aj oni sa chovaju k nam, avsak personal Kvality, neovladal zakladne maniere slusnosti.
Klamali na kazdom kroku. Pri organizovani vyletov, pritom ako nieco opravia na izbe, a vobec nic neurobili.
Na jednom vylete sa zaciatok oneskoril o takmer hodinu, a ani ziadne sorry nepovedali. Proste neserioznost na kazdom kroku. Pri dalsom vylete nas vylozili samych pred narodnym parkom, bez akychkolvek blizsich instrukcii o pohybe po parku. V aute pre deviatich ludi, sme sedeli desiati.
To iste bolo aj pri vylete lodou, kapacita lode bola prevysena, lebo ludia si nemali kde sadnut pocas plavby.
Za celu dobu pobytu nam nedali do ruky ziaden program. Vsetko iba tak hovorili, aby to mohli potom nasledne pomenit, podla momentalnej situacie.
Baska a Zuzka spolu s pani konatelkou by sa mohli zamysliet nad svojim pristupom ku ludom.

Uz nikdy ani kvalita tour, ani zadarmo.

lucie1035
28. aug 2013

Koupili jsme si "LUXUSNÍ" zájezd s Kvalita tour do Chorvatska, po příjezdu nás čekalo nemilé překvapení. Po tom, co nám ukázali apartmány (jestli se to dá tak nazvat), nestačili jsme se divit. Byl špinavý, neupravený, odpadkový koš plný, dveře od skříní rozbité. Zkrátka hygienické podmínky byly na nulové úrovni a představa tam trávit 14 dní nás šokovala. Pobyt jsme měli i s polopenzí, ale potom, co jsme viděli pokoje, živě jsme si uměli představit hygienické podmínky v kuchyni. Z těchto důvodů jsme se rozhodli, že tam nezůstaneme, nabízeli nám další apartmány, ale ani jeden nesplňoval podmínku "Luxusní". Absolutně nechápu, jak taková cestovní kancelář může vůbec fungovat a brát od lidí nemalé peníze za to. Zájezd nás stál 12 500 Kč pro jednoho (zhruba 500 Euro), což není zrovna málo. Po prohlédnutí druhého (stejně odporného) apartmánu jsem uvážili, že odjedeme a po cestovní kanceláři budeme považovat zpět peníze. Po příjezdu do Česka jsme se začali s Kvalita tour dohadovat a požadovat buď zpět peníze nebo jiný zájezd. Jednoduše z toho vyplynulo, že lepší ubytování prostě nemají a vrátí nám pouze 50% z ceny. Vůbec nevíme jak postupovat dál. Můžu Vám všem tedy jen poradit, nemějte s touto cestovní kanceláří KVALITA TOUR nic společného. Nejednají seriózně a profesionálně. Nikomu NEDOPORUČUJI!!!!

macamac
28. aug 2013

nicky:

hanicom
pagacova
foxovci
gathova
barluk

nooooo, vašim recenziám určite uveríme 😉
registrácia - všetci v jeden mesiac
príspevkov - všetci 1
a všetci momentálne už neaktívni 😀 😀 😀

hlavne nenápadne 😝

@jazminn

určite sa týmito chválami neriaď 😉

funny21
25. júl 2016

Katastrofa. Na penzione boli svaby, a vsetci sa tvarili, ako keby to bolo samozrejme. Ked sme sa boli stazovat, dali nam sprej proti svabom. Celkovo slaba uroven vsetkeho. Kvalitatour ma naozaj len v nazve kvalita.