icon

Boli ste na Bora Bora?

20. apr 2024
melanta
20. apr 2024

Áno, naposledy teraz začiatkom marca.

fido69
20. apr 2024

Aký to má zmysel? Výkrik do tmy? 🤔

laurita285
20. apr 2024

Pýtaj sa kľudne

melanta
20. apr 2024

@fido69 asi by tam chcela ísť a chce sa niečo opýtať. Takže výkrikom do tmy je skôr tvoj komentár.

fido69
20. apr 2024

@melanta niekto kto nevie napísať príspevok chce ísť na Bora Bora? Zaujímavé 🤔
A možno myslí Bora Bora chatky v Senci. Tie poznám. Sú fajn. 😉

autor
20. apr 2024

Chcela som sa spýtať v akom mesiaci ste boli a aké ste mali počasie .. kedy sa najviac oplatí ísť 🙂 a na ako dlho ste boli.. odkiaľ ste leteli a s akými prestupmi .. je to môj sen a rozmýšľam že tento rok si ho už splním 😍 @melanta @laurita285
Pripadne ešte cez akú cestovku ste to riešili

dadka294
20. apr 2024

Ahoj, napis mi spravu

melanta
21. apr 2024

My sme boli teraz v marci, počasie sme mali teplé a slnečné celý čas, boli sme 10 nocí v hoteli plus cesta. Leteli sme teraz aj v minulosti s Air France, do Paríža a odtiaľ priamy let na Tahiti s dotankovaním v LA. Neboli sme cez cestovku, toto nie je destinácia ponúkaná v cestovkách.

melanta
21. apr 2024

Ešte doplním, že letenky sme kupovali priamo cez Air France, hotel sme bookovali priamo cez hotelovú stránku a hotel nám aj zabezpečil dopravu z letiska Tahiti do hotela. Samozrejme, že sme za to platili.

autor
21. apr 2024

@melanta chcela by som sa ešte spýtať ak ti to nevadí.. koľko vás to vyšlo? Lebo našla som aj cestovky ktoré to ponúkajú komplet letenka + ubytovanie a ako pozerám aj bez prestupu.. tak len pre porovnanie… a ďakujem 🙂

melanta
21. apr 2024

My sme leteli s business class, čiže letenky vyšli na osobu približne 5000 eur, my sme nehľadali lacné letenky ale čo najlepší servis a toto spojenie sme už predtým 2x absolvovali. Hotel na noc ubytovanie s raňajkami 2300 eur, čiže dokopy 23000. Plus jedlo, pitie a privat let z Papeete letiska do hotela. My sme hotel nehľadali, riešili sme priamo konkrétny hotel , v ktorom sme už boli. Ponuky cestoviek nepoznám, my by sme si tam náš štandard asi nenašli. Ale aj keby sme išli lacnejšie, nebudem cestovku vôbec riešiť. Pošli link a napíšem ti názor.

fido69
21. apr 2024

Za rozpočet čo lieta @melanta by som urobil cestu okolo sveta pre dvoch ľudí (nesrandujem). Štandartdne treba počítať 2.000€ za spiatočnú letenku + este ubytovanie. Francúzska Polynézia je drahá destinácia. Ak sa v tom nevyznáš a chcela by si urobiť Hawai a Bora Bora, tak Bubo teraz ponúka za 6.500€ 18 denný zájazd. 😉