Boli ste na Bora Bora?
Aký to má zmysel? Výkrik do tmy? 🤔
Pýtaj sa kľudne
Chcela som sa spýtať v akom mesiaci ste boli a aké ste mali počasie .. kedy sa najviac oplatí ísť 🙂 a na ako dlho ste boli.. odkiaľ ste leteli a s akými prestupmi .. je to môj sen a rozmýšľam že tento rok si ho už splním 😍 @melanta @laurita285
Pripadne ešte cez akú cestovku ste to riešili
Ahoj, napis mi spravu
My sme boli teraz v marci, počasie sme mali teplé a slnečné celý čas, boli sme 10 nocí v hoteli plus cesta. Leteli sme teraz aj v minulosti s Air France, do Paríža a odtiaľ priamy let na Tahiti s dotankovaním v LA. Neboli sme cez cestovku, toto nie je destinácia ponúkaná v cestovkách.
Ešte doplním, že letenky sme kupovali priamo cez Air France, hotel sme bookovali priamo cez hotelovú stránku a hotel nám aj zabezpečil dopravu z letiska Tahiti do hotela. Samozrejme, že sme za to platili.
@melanta chcela by som sa ešte spýtať ak ti to nevadí.. koľko vás to vyšlo? Lebo našla som aj cestovky ktoré to ponúkajú komplet letenka + ubytovanie a ako pozerám aj bez prestupu.. tak len pre porovnanie… a ďakujem 🙂
My sme leteli s business class, čiže letenky vyšli na osobu približne 5000 eur, my sme nehľadali lacné letenky ale čo najlepší servis a toto spojenie sme už predtým 2x absolvovali. Hotel na noc ubytovanie s raňajkami 2300 eur, čiže dokopy 23000. Plus jedlo, pitie a privat let z Papeete letiska do hotela. My sme hotel nehľadali, riešili sme priamo konkrétny hotel , v ktorom sme už boli. Ponuky cestoviek nepoznám, my by sme si tam náš štandard asi nenašli. Ale aj keby sme išli lacnejšie, nebudem cestovku vôbec riešiť. Pošli link a napíšem ti názor.
Za rozpočet čo lieta @melanta by som urobil cestu okolo sveta pre dvoch ľudí (nesrandujem). Štandartdne treba počítať 2.000€ za spiatočnú letenku + este ubytovanie. Francúzska Polynézia je drahá destinácia. Ak sa v tom nevyznáš a chcela by si urobiť Hawai a Bora Bora, tak Bubo teraz ponúka za 6.500€ 18 denný zájazd. 😉

Áno, naposledy teraz začiatkom marca.