Boli ste na dovolenke v Malajzii?
Ano.
Áno bola
Ano ale uz davnejsie. Malajzia je velka.
@birika Bola som v maji tohoto roku, ale nie na kontinentalnej casti, ale na ostrove Borneo-najprv sme leteli do Sandakan a odtial rychloclnom po rieke do stredu dzungle, tam sme boli 6 dni, a potom sme leteli do Kota Kinabalu a pobudli tyzdeñ v Bungaraya na ostrove Gaya.A predtym tyzdeñ v Singapure.
Tak neviem, ci ti toto nejako pomoze.
@tenerifka ahoj, toto ma velmi zaujima. Trochu osobna otazka, ale mas deti? Ja len ci by si odporucala ist na Borneo s dietatom? Je to na mojom bucket liste a teda ci pockat kym prdusik vyrastie 🙂
Ano, bola
Boli sme ostrov Langkawi
@tenerifka V Singapure sa páčilo?
Čo tam treba vidieť?
@tanicka907 deti su uz dospele, s malymi detmi to neodporucam, az tak od 14 rokov. Vsade je vela havede vsetkeho druhu, mali sme nahodne stretko s hadmi, opice vsade….rieka plna stromov, koreñov, dreva…pri jednom vecernom pozorovani zveri sme sa takmer prevratili, a to bol fakt ze spickovy rezort a profesionali (Sukau rainforest lodge, ma znacku National geographic).
@oliverceky Bolo nam malo a do Sing sa urcite vratime, je tam toho tolko, okrem hlavnych atrakcii vyzdvihnem prirodu, parky (lesy) s uzasnou autoktonnou faunou, neskutocna cistota, bezpecnost….
@birika ockovanie ziadne povinne, my mame ale okrem povinnych aj zltacku A. Nejedli sme v ziadnych poulicnych stankoch ci pofidernych restikach, mali sme poruke dezinfekcne obrusky. Urcite vezmi vela repelentu s Deet (ale mozes kupit aj tam), krem na stipance ( my sme nemali a kupili sme tam nejaku mast s kortikoidmi,lebo mña poprhlila asi nejaka husenica). Potom vela opalovaku ( najlepsie aby bol aj proti meduzam). My sme mali so sebou este Ibuprofen a antibiotika(tie sme nastastie nepotrebovali). Naplaste. A cestovne poistenie, co je uplne najdolezitejsie.
Pre mña to bol dalsi z mnohych zazitkov na cely zivot, ale treba mat respekt pred tou divocinou, byt pripravena, ak by daco. My sme boli velakrat v situacii, ze ak by sa nieco malo pokaslalo, tak koniec….nastastie o tom mozem nadalej rozpravat
@birika ockovanie ziadne povinne, my mame ale okrem povinnych aj zltacku A. Nejedli sme v ziadnych poulicnych stankoch ci pofidernych restikach, mali sme poruke dezinfekcne obrusky. Urcite vezmi vela repelentu s Deet (ale mozes kupit aj tam), krem na stipance ( my sme nemali a kupili sme tam nejaku mast s kortikoidmi,lebo mña poprhlila asi nejaka husenica). Potom vela opalovaku ( najlepsie aby bol aj proti meduzam). My sme mali so sebou este Ibuprofen a antibiotika(tie sme nastastie nepotrebovali). Naplaste. A cestovne poistenie, co je uplne najdolezitejsie.
Pre mña to bol dalsi z mnohych zazitkov na cely zivot, ale treba mat respekt pred tou divocinou, byt pripravena, ak by daco. My sme boli velakrat v situacii, ze ak by sa nieco malo pokaslalo, tak koniec….nastastie o tom mozem nadalej rozpravat
@ericka069 nebola som na Langkawi, ale na Borneu-malajska cast. Langkawi je turisticky ostrov, urcite je vsetko ciste a bezpecne. Necakaj ale plaze typu Maldivy, tam su ta farba mora a plaze celkovo ine....

@birika myslím, že @tenerifka bola