icon

Boli ste spokojní s Novým Vinodolským?

15. jún 2024

Ahojte boli ste tam niekto ? Boli ste spokojní ? Myslím skôr tú prvú polovicu mesta kde je aj Lidl

nikpa
15. jún 2024

Boli sme tam ubytovaní kúsok od lidla hore v apartmáne. V sezóne je to oblasť preplnená turistami, na pláži keď prídeš po 9hod nemáš kde zložiť 2 uteráky vedľa seba. Poobede v tom konkrétnom lidli pri vstupe aj východe autom zápcha. A pozor na ubytovanie, miestny síce napíšu, že 100m od mora ale ten terén 🙈 my sme mali vtedy malého v káre, byvali sme asi 10min pešo od pláže ale taky strmák, že ja som mala infarkt po každej ceste tam a to som ani káru netlačila 🫣 väčšina tých apartmánov je na kopci. Chorvátsko mam pochodene krížom krážom ale na túto oblasť spomínam ako na najslabšiu. Snáď budete mat lepšiu skúsenosť.

autor
15. jún 2024

@nikpa ďakujem veľmi pekne za info, my budeme na pláži priamo v podstate. Skôr mi ide o tie pláže ? Sú fajn a dostupné tie zákutia kde je pozvoľný vstup do mora ?

nikpa
15. jún 2024

My sme chodili len na jednu pláž, vstup do mora tam pre deti nebol dobrý, bola tam rýchlo hlboká voda skaly a väčšie kamene. Ale náš malý sa kúpať nechcel takže nám to bolo jedno. No určite tam nájdete aj lepšie miesto pre kúpanie s dieťaťom.