Boli ste už na Zakynthose?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste niektora z Vas boli uz na Zakynthose a ako sa Vam tam pacilo, popripade na inom Greckom ostrove, ktory by ste tiez odporucali, dakujem 🙂
@marshmallow fuuuha už nepamätám, bolo to pred 10 rokmi
@kurucka93 odpoviem na tvoj dotaz ohladne Kolympie na Rodose. Ideme tam tento rok aj s detmi. Boli sme tam aj za slobodna a veru velmi sa tam tesim. Faliraki je dost hlucne diskotekove miesto a teda s detmi nic-moc. Preto sme znova zvolili Kolympiu. Ale budem rada ak das info o Zakyntose. Nad tym sme totiz rozmyslali aj my 🙂
prosim vas viete o tom ze by boli celkovo v grecku nejake nepokoje? ja som velmi chcela ist na Zakynthos ale kazdy mi tvrdi ze v grecku je vela utecencov a ze najbezpecnejsie je ist na dovolenku do chorvatska :D
zante je krasny ostrov jeden naj pre mna,urcite treba spravit vylet na navago, aj vylet lodou na korytnacky odporucam
v auguste plaze neboli vobec plne akurat buzerovali ako a kde mat slnecnik a deky len vedla seba sme mohli mat
zopar plazi sme presli a kamienkovu sme nenasli narozdiel od Rhodosu tam ich je veeela
@cucoriedka337 No ja som čítala, že minulý rok mali v Atenách maláriu. Grécko sme precestovali, ešte predtým, ako sa to začalo. No a minulý rok z toho dôvodu, čo píšete, sme zvolili Španielsko - Mallorcu. Na budúce ideme znova, je to zatial to najlepšie, čo sme mohli dostať /precestovali sme toho naozaj dosť a táto bola zatial najlepšia dovolenka, ale mali sme extra požiadavky/, žiadne nežiaduce osoby tam neboli, super dovolenka.
@cucoriedka337 a preco verite vsetkemu, co pisu a davaju bulvarne zdroje?...ziadne nepokoje na Zakyntose nie su
@221girl Tsilivi ma cisto pieskovu plaz v strede, asi dva km, po okrajoch, kde plaz lemuje bralo par kamienkov, pozri si fotky v diskusii o par stran dozadu
@cucoriedka337 to je úplná hlúposť... Ja chodím do GR každý rok. Zrovna sa mi trafilo ísť do GR aj na druhý deň po tom čo boli slovenské média plné informácii, že v GR nefungujú bankomaty a v obchodoch nie sú dostupné potraviny. Celá v strese, že to sa môže len mne podariť presne trafiť takýto deň na odchod som dorazila do Grécka a hádaj čo? Nič z toho nebola pravda. Aj delegátka (slovenska žijúca roky v Grécku) sa vtedy vyjadrila nech ideme domov a všade sa snažíme vravieť čo je skutočnosť. To isté aj migranti. Áno mali tábor medzi srbsko-macedónskymi hranicami, bol tam bordel, všade stany, na ceste odpadky ale nič iné zvláštne sa tam nedialo. Nik nikomu neubližoval, žiadne nepokoje. (Počula som od známej, že od nich pýtali na tých hraniciach raz jedlo) Potom sme stretli skupinku utečencov v Srbsku na pumpe. To bolo všetko. Za celé tri roky (od r. 2014) veľkých afér ako to tam vyzerá. Ak ma niekto iné skúsenosti tak beriem späť a rada si ho vypočujem. Ale podla mňa je to celé jedná veľká nafúknutá mediálna bublina.
@221girl teda my sme tam boli v roku 2015 v Grécku a v mestách ich bolo dosť týchto nežiaducich osôb. Ešte nás aj okradli o 500 euro, moja osobná skúsenosť. A prečo by som sa mala dívať na povalačov, ktorí boli všade, kradnú a bohviečo robia, ešte aj roznášajú kdejaké choroby, necítila som sa bezpečne. Ja som ich tam videla na vlastné oči, takže o žiadne nafúknuté bubliny nejde. Radšej sa tomu vyhnem. V Španielsku sme objavili omnoho lepší full service, celkovo Španieli super a bolo tam bezpečno. 🙂 Tých pár kusov predavačov, som nerátala, stretla som ich v malom počte aj v iných letoviskách. Ja som sa v Grécku velmi zle cítila, po tejto skúsenosti a hento čo sa sem vláči, to sú extra nebezpeční, takže ja to riskovať nebudem. Na Zante neviem ako to je, na nete je tuším zoznam, kolko kde ich je. Zante je pekné, užili sme si, voda pláž a ludia super, raz stačilo..
@221girl nám sa to stalo v Thessalonikách, tiež sme boli na Parálii. A tie rady pred bankou sme aj nafotili, musela by som nájsť fotky. Gréci nám vtedy hovorili, že každý deň sa dá vytiahnuť len malý obnos penazí. Okrem toho sa sťažovali na zvýšenie kriminality, zvýšený počet krádeží atd.
@221girl to preto, lebo angličania sa kúpali v bazéne. My sme prešli pár metrov od ubytka a tam nikto nebol, pozvolný vstup a čistá teplá voda, boli sme na kraji toho letoviska, tiež sme prešli všetky pláže. Nás to tak baví, preskúmať hlavne tieto zákutia 🙂 Nie v Parálii neboli, zdržujú sa hlavne vo veľkých mestách, alebo tak. 🙂
@slimstar tak preto som sa s nimi asi nestretla 😀 nenavštevujem zo zásady veľkomesta a masové turistické atrakcie 😀 z dôvodu aký si spomenula aj ty. Vždy chcem obísť okolie strediska možno pár desiatok kilometrov a preskúmať každé jedno zákutie, vytvoriť si obraz o tej časti krajiny a nie platiť strašné prachy za masové fakultatívne výlety. Ale tento rok poruším svoju zásadu lebo nevidieť Navagio beach by mi asi zlomilo srdce 😀
@221girl aj ja by som išla s radosťou na dovolenku, ale čakajú ma iné starosti. 🙂 Len na Kavos už neponúkajú naše cestovky zájazdy, iné je ak pôjdete na vlastnú päsť. Vtedy tam bolo dosť rušno, dlhá ulica s množstvom diskoték, ktoré sa prekrikovali. Dobre sme si tam zatancovali ale aj okúpali. 🙂
My sme boli na Zakynthose minuly rok s dvoma detmi (1.5r a 3.5r). Ubytovani sme boli v hoteli Golden Sun asi 5 min peso od piesocnatej plaze. Hotel mal vlastny bazen, kazdy den program pre deti a dospelych (v anglictine). Videli sme aj korytnacky (detom sa pacilo), pozicali sme si auto ale na velke vylety autom po ostrove to este pre deti nebolo. Ostrov je sice maly ale cesty su dlhe a klukate. Krasna priroda. Strava bola vyrobna, hotelovy personal prijemny, mali aj ihrisko pre deti.
V pripad zaujmu poslem fotky.
Ahojte, je z vas niekto teraz na Zakynthose?

zakyntos je nadherny ,my sme tam boli na svadobnej ceste ,navago je nadherna olaz a urcite to stoji za kazde €...my sme mali pozicane stcorkolky ale nabudice by som volila auto kvoli tomu ze na stvorkolke vsetko trvalo dlho...ostrov,ludia aj jedlo uzasne,uzasne zakutia a narazili sme na niekolky nalych utulnych plazi,urcite pozicanie auta stoji zato objavit zakutia ...jaaj hned by som sla znova🙂