Boli ste v Bulharsku na konci septembra?
Ahojte všetci, chcela by som sa vás opýtať tý ktorý ste boli v Bulharsku na konci septembra na dovolenke aké ste tam mali počasie? Ešte bolo horúco a bolo pekne ci aj pršalo? Chystáme sa na posledný septembrový týždeň na dovolenku no ja už teraz sa obávam že to bola chyba keď vidím aké počasie prevláda toto leto celú Európu... A vraj malo byť historicky najteplejšie 😑 už teraz to vyzerá ako na konci augusta... Ďakujem za info
Raz sme boli v polovici septembra ( konkrétne Primorsko ) a kúpali sme sa len raz.
Deckám bola zima keď vyšli z mora.
Dovolenka to nebola zlá, pochodili sme toho veľa po výletoch, ale pre nás to už na kúpanie nebolo.
V Bulharsku je pocasie v lete ako u nas. Na konci septembra leto veru necakajte. Bola som v Bulharsku 2x v druhej polovici augusta a vzdy bolo citit koniec leta. Aj nasi mali vlani na konci augusta vacsinu tyzdna dazdivu a chladno.
@anonym_autor ak sa chcete ísť kúpať tak určite v Bulharsku nie koncom septembra. Tam je už od 15.9. po sezóne a skoro všetko pozatvárané. Jedine že chcete chodiť po výletoch a aj tak je tam už veterno a chladno.
@anonym_autor min rok som bola 11-23.9. V BG
More bolo teplé, ale človek sa okupal a šiel sa prezliecť lebo mu bola zima. Fúkal vietor, a par dni pršalo.
Co sa týka slnečného pobrežia, tak v centre na flower street tam by si nepovedala, že nie je sezóna. Kopec ludi.
Ja som ďalej pri Cacao Beach, tam už boli restiky zavreté, ľudí pomenej.
Rodičia boli vlani koniec augusta do cca 10.9. Pršalo niekoľko dní, žiadne horúčavy, veľké vlny, večer na mikinu. Dovolenka v septembri nemusí byť zlý nápad, ale prečo Bulharsko, kde je už nestabilné počasie? Min.leto bolo horúcejšie a v tom Bulharsku to aj tak v prvej polovici sept.nebolo žiadne terno. Iné, ako nízky rozpočet mi nenapadá. V septembri by som šla niekde na juh Grécka napr. Boli sme v septembri na Cypre a bolo okolo 30-32 st, more fajn.
Síce neviem ako je tu v septembri ale tie čo píšete že je počasie také ako u nás. Od 20.6 do včera nespadla ani kvapka a bolo pravidelne okolo 30-35st bez jediného obláčika. Tak neviem či je takto na Slovensku ale nezdá sa mi
Síce neviem ako je tu v septembri ale tie čo píšete že je počasie také ako u nás. Od 20.6 do včera nespadla ani kvapka a bolo pravidelne okolo 30-35st bez jediného obláčika. Tak neviem či je takto na Slovensku ale nezdá sa mi
@maddie1711 Asi nie rovnaké,ale štandardne už nie stabilné v septembri.Našim v Hydrotoure priamo pani povedala,aby si zabalili na večer už teplejšie oblečenie. Cez deň mali 25-28 st.-keď práve nepršalo.
boli sme okolo 28.9, aj sme sa kúpali, aj opálili, ale to bolo pred 6 rokmi
@anonym_autor počasie neovplyvnís. Mnohí co boli teraz v júli sa sťažovali, že more bolo ľadové. Tam sa to tak v lete stáva, že sa "more otočí". Jeden deň je teplé ako káva a na druhy úplne ľadové.
I u teba sa môže stať, že budeš práve na konci septembra spokojná na dovolenke. Ze bude počasie slnečné bez dazda a more po lete vyhriate.
@anonym_autor počasie neovplyvnís. Mnohí co boli teraz v júli sa sťažovali, že more bolo ľadové. Tam sa to tak v lete stáva, že sa "more otočí". Jeden deň je teplé ako káva a na druhy úplne ľadové.
I u teba sa môže stať, že budeš práve na konci septembra spokojná na dovolenke. Ze bude počasie slnečné bez dazda a more po lete vyhriate.
@zalka ano bolo ľadové 2 dni z 31 dni …. Inak je celý čas teple ako polievka na mňa až príliš. Aj riasy sa riešili asi 2 týždne, no tiež boli len v strede slnečného pobrežia nie všade
@zalka
Ľadové more? V živote som sa nekupala v BG v teplejšom mori, ako teraz. Je ako polievka. Na mňa až moc teple.
Ale september v BG už naozaj nie, cítiť jeseň už.
@zalka ano bolo ľadové 2 dni z 31 dni …. Inak je celý čas teple ako polievka na mňa až príliš. Aj riasy sa riešili asi 2 týždne, no tiež boli len v strede slnečného pobrežia nie všade
@maddie1711 s tým skúsenosť nemám chodím v júni a septembri, len som o tom čítala a fakt si to ani predstaviť neviem aká sila vytlačí tu studenú vodu hore... Ale tento rok bol začiatok sezóny dosť chladný...
@zalka
Ľadové more? V živote som sa nekupala v BG v teplejšom mori, ako teraz. Je ako polievka. Na mňa až moc teple.
@anonym_f330f1 áno ako píšem more sa otočí.. Zimná voda z hlbín v leze hore tepla ide dole...
Razom aj o 15 stupňov sa more ochladí.
@anonym_f330f1 áno ako píšem more sa otočí.. Zimná voda z hlbín v leze hore tepla ide dole...
Razom aj o 15 stupňov sa more ochladí.
@zalka som tu a more je veľmi teple, domáci hovoria, že posledná dva roky rekordne..v noci poprsalo, tešila som, že sa ochladí, doobeda trošku a poobede rovnako teple ako včera 🙂
@zalka som tu a more je veľmi teple, domáci hovoria, že posledná dva roky rekordne..v noci poprsalo, tešila som, že sa ochladí, doobeda trošku a poobede rovnako teple ako včera 🙂
@anonym_f330f1 ja sa s tebou nehádam ... more sa otočilo pred cca dvoma týždnami ...
alebo aj troma .. tento rok dosť skoro som čítala o tom na fb ...
to neznamená že ak sa otočí, že zostane studené, ved sa ohreje o pár dní ...
a hej aj požiare kopa v BG, aj vo svieti vlase pred pár dnami 22 aut zhorelo ... čiže teplo verím, že je v BG...teraz.
Mmch sledujem aj počasie aj ked tam nesom.
@anonym_f330f1 ja sa s tebou nehádam ... more sa otočilo pred cca dvoma týždnami ...
alebo aj troma .. tento rok dosť skoro som čítala o tom na fb ...
to neznamená že ak sa otočí, že zostane studené, ved sa ohreje o pár dní ...
a hej aj požiare kopa v BG, aj vo svieti vlase pred pár dnami 22 aut zhorelo ... čiže teplo verím, že je v BG...teraz.
Mmch sledujem aj počasie aj ked tam nesom.
@zalka 👍
@zalka
@anonym_f330f1 no ale ono to je tiež otázne lebo min rok bolo koncom marca 22st a teplúčko tak že som synovi dovolila behať v mori a tento rok bolo v polovici apríla kosa na mikinu
My sme raz boli na prelome augusta a septembra. Do konca augusta paradne, teplo, super more, dovolenkova atmosfera. 1 9.sa akoby carovnym prutikom vsetko zmenilo. Ochladenie a namiesto turistov hotely obsadzovali nemecki dochodcovia. Bol to sok celkom ta razna a rychla zmena pocasia aj klientely 🙃

V Bulharsku nie je ani v sezone omracujuco teplo, vacsinou tak 28-30 a fuka. Ked sme chodili v druhej polovici augusta na 12 dni, tak vecer to uz bolo casto na mikinu a vzdy minimalne 3 dni prsalo. Koncom septemra to uz vobec nevidim ruzovo. Horuco iste nebude, mozno tak 22-24.