Boli ste v Chorvátsku koncom júna?
Chcem sa spýtať, či tak niekto bol, či nebolo ešte moc chladno na kúpanie a koľko ľudí tam cca v tom čase bolo.?Chystáme sa do okolia Primoštenu. Neskôr už neriskujem ísť, aby som tam neporodila, preto chceme tak skoro.
Jee to je super dufam ze to vydrzi a ked pojdeme bude pekne 😉
jáááj aspon niečo pozitívne, ja som to vyberala, kvoli malej aby bol piesok a plytčina 😉 Manžel síce nešťastný, že kým bude hlboká sa nachodí 😀 spýtam sa ťa, býva tam riadny nával cez sezonu, či sa dá najsť nejaké volné miesto? ideme takto prvý krát, vždy sme boli mimo sezony Turecko a tak, len malej stanovili astmu, tak odporučili Chorvátsko, čo najdlhšie, tak sme vybrali toto, tak dúfam, že budeme všetci spokojní 😕
@audiova - som ti pisala uz vcera, ale pozeram, ze odpoved nikde🙂))
takze repete..da sa platit aj €, osobne sme to skusali sice na opacnej strane...pri navrate spat..z Pagu na pevninu, ale predpokldam, ze to bude aj opacne tak isto....
zmenaren tam urcite nie je...trajekt vas vyjde cca. 120 kn 1 cesta, a kedze myto sa da platit kartou, asi by som si predsa len nieco zmenila, nikdy nevies, co sa cestou stane....
@mita30 my sme chodili do San Marina a teda vsetko som kupila, len specificke potraviny som bravala...speci muku a trstinovy cukor, speci sladkosti... Teraz ked chodime uz beriem len vyrobky pre celiatikov a vsetko ostatne kupujeme. Sice chodime do inej oblasti ale princip je ten isty. 😀 Vlastne vzdy si tam necham zasobu a len doplnim ked idemo tyzden.
@mita30 - nemam osobnu skusenost, ze by ma oklamali...3x sme platili kunami, len posledny krat pri odchode sme platili €..mali sme prichystane aj kuny, ale ked som videla, ze úpani predo mnoui plati €, tak som to chcela vyskusat..ja som mu dala presne, ak si dobre pamatam bolo to 22E..ale tu sumu ber s rezervou...
ja mam osobnu skusenost s tym, ze este pred 2 rokmi platba na myte vysla v E drahsie ako v kunach..pouzivali iny kurz, ako aktualny......preto platime kartou.....
Zienky potrebujem poradit 😵 dcerka ma 4,5 roka a neviem, ci mam zobrat so sebou sportak alebo nie! Ona mi vnom nie je od roka, nechcela,pre zmenu teraz by bola, ale je odlozeny 😀 mozno je to od veci, ale niekto mi vravi zober, nebude vladat sadne oddychne a na prevoz veci a z druhej strany stara rompa v kociku 😅 ako to vy riesite 😉 dik za kazdu radu 😉
@mita30 ked chcete vecer dat nejaku dlhsiu prechazku ,tiez veci na plaz ci z plaze ja by som v pohode brala. No a co , ze ma 4,5 roka, ked mas pocit, ze by sa vam zisiel tak zober. Ja mam v Chorvatsku vozik step a tam vozim obe deti. Chodime na dlhe prechadzky popri mori a je to super,prejdeme niekolko km uplne v pohodicke.
Dik tak ho urcite beriem 😀
joooj, no zas to pocasicko nejak hapruje....ja uvazujem zmenit termin na neskor 🙄
nemáte niekto skúsenosti so storno poplatkom v prípade, že ste si objednali ubytovanie v apartmáne priamo s "domácimi" cez mail.... v prípade neskoršieho príchodu sa platí plná taxa aj za tie dni ked ste tam neboli a boli rezervované????
ešte dva dni.dúfam že sa počasie umúdri 😒

@czechzuzanaba komare boli , ale nie vela. Zalezi aj od oblasti kam idete. Teraz sme momentalne doma, doriesim nutne veci a ideme spat.