icon

Boli ste v Disneylande?

12. okt 2023

Ahojte, už ste niekto bol v disneylande?
Ak áno ako ste šli?
A ako tam bolo ?
Ďakujem

annadan
12. okt 2023

ja by som toto tak veľmi chcela raz dcérke dopriať, lebo len o tom sníva 🙂 videla nejaké fotky odtiaľ a odvtedy o ničom inom nerozpráva. ale zase sa jej ani tak veľmi nečudujem, pretože aj ja tam chcem ísť 😀 to je proste zážitok na celý život. 🙂

vroni
12. okt 2023

Áno. Lietadlom. Otrasne. 🤣
Ale vazne. Boli sme, išli sme lietadlom a do hotela sme mali shuttle. Potiaľ pohoda. Koľko stojí vstup, sme vedeli, takže nás suma neprekvapila. Prekvapil nás samotný park. Preplnený, nudný, zle zorganizovaný, fakt som nič nudnejsie a otrasnejsie nevidela. A zo mame tých parkov pochodenych dosť. Všetkych päť deti (od 5 do 19 rokov - nie všetky boli nase) išli na tretí deň dobrovoľne radšej pozerať pamiatky v Paríži ako Disneyland

tehulka2011
12. okt 2023

@vroni a ktory iny park odporucas?

pandorra
12. okt 2023

Letecky potom vlakom z Paríža. Boli sme v jednom zábavnom parku a je ich tam viac. Nám sa tam veľmi páčilo a to sme boli dospelé baby. Jedine to čakanie v radoch bolo dosť náročné, neviem si to predstaviť s detmi…Nato však slúžia prednostné vstupy, len tie sú veľmi drahé.

tanyan
12. okt 2023

Zatiaľ nie, ale zvažujeme... Neviem sa rozhodnúť do ktorého...
Kalifornia, Florida, Paríž, Tokio, Šanghaj, Hong Kong - Ázia nie, pravdepodobne Kalifornia kvôli Avengers Campus.

vroni
12. okt 2023

@tehulka2011, ked by to musel byť Disneyland, tak ten v Orlande. Ak tematicky, tak alebo Legoland v Dánsku alebo Asterixpark vo Francúzsku. Rozprávkový je nádherný holandský Efteling.

malena
16. jan 2024

@annadan som sa zasmiala, a presne ako my, moja dcérka o tom tiež sníva a ja som tiež také veľké dieťa občas, a boli ste tam ? A v akom termíne, ja rozmýšlam mimo prázdnin, v máji alebo júni ....