Booking - zrušenie rezervácie

michaelammm111
16. jún 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosti so zrušením rezervácie bez toho aby vám strhli poplatok za storno. Minulý rok sa nám stala taká vec že sme prišli do ubytovania ktoré absolútne nezodpovedalo tomu čo bolo nafotené a nespĺňalo ani ďalšie podstatne parametre pre ktoré sme túto rezerváciu zrealizovali. Vtedy sa nám podarilo zrušiť rezerváciu tak, že sme previedli všetky peniaze z karty na inú kartu tým pádom booking nemal čo strhnúť. Momentálne sme v podobnej situácii a teda potešili by nejake rady. Pri rezervácii sme ani kartu nezadavali tak neviem aké majú postupy, z čoho chcú storno poplatok stiahnuť..

melanta
16. jún 2023

@michaelammm111 ak ubytovanie nespĺňa informácie, ktoré sú uvedené na stránke, mali ste ro riešiť s bookingom, oni to potom následne riešia s ubytovaním a môžu aj ubytovanie zrušiť zo svojej ponuky. Teraz ak ste nezadávali číslo karty, tak v podstate vám nestrhnú nič, pretože nemajú ako. Zamyslela by som sa však, ako je možné, že 2x po sebe ste si bukovali ubytovanie, ktoré sa vám nepáči. Ja bukujem dlhé roky a niekoľko krát do roka a toto sa mi nestalo ani raz. Vyberám vždy s hodnotením nad 8,5, vždy vyberám minimálny počet *, pozriem si recenzie na tripadvisore a pozriem si okolie cez google maps alebo google earth. Ak nevyberáte iba podľa ceny, toto sa nemôže stať 2x po sebe.

gejb
16. jún 2023

@michaelammm111 a teda už ste sa ubytovali? Treba povedat ubytovatelovi ze odchadzate (alebo ze nepridete) a potom to riešiť s Bookingom.