Oplatí sa kúpiť BUBO zájazd do Thajska a Singapuru?
Dobrý večer prajem,je tu niekto, kto bol s nimi na tomto zájazde? Oplatí sa kúpiť ho vtedy, keď majú tú 50% zľavu alebo radšej na black friday? Ďakujem za odpovede.
Dávaj pozor na termíny, pozri sa aké je reálne počasie či nie je obdobie dažďov a podobne práve v tom termíne zájazdu
@gemerka17 A kupovali ste to tiež v tom čase zliav? Za koľko? Pre porovnanie. Lebo teraz už asi nie je zľava taká výhodná.
Kupovali sme na jeseň 2023. Išli sme november 2024. Ale podobne ceny mali aj po tom. Bubu sme dávali 2900 eur na osobu. Bolo v tom aj cestovné poistenie, poistenie storna, transfer na letisko, príplatok za prelet bangkok- krabi, a lepší hotel na krabi tipa resort a ešte balíček 5 fakultavnych výletov. Ten hotel na krabi si treba doplatit, je to nutnosť.
@gemerka17 Ďakujem.
JACOBSBUBO25 vyskúšaj zadať kód na zľavu do 31.1. platí ponuka na zájazdy od 1. apríla
Bola som s nimi vlani, oplatí sa kúpiť zájazd v zľave. My sme kupovali v katalógovej cene, keďže sme brali na konkrétny termín, ale aj vo vyššej cene to stálo za to. Ale väčšinou zo zájazdu cestovatelia mali kúpený zájazd v zľave.
Bola som s nimi vlani, oplatí sa kúpiť zájazd v zľave. My sme kupovali v katalógovej cene, keďže sme brali na konkrétny termín, ale aj vo vyššej cene to stálo za to. Ale väčšinou zo zájazdu cestovatelia mali kúpený zájazd v zľave.
@lauri40 prosím Vás mali ste pri platený hotel na Krabi s preletom? Ak áno, ktorý odporúčate? Je to nutnosť? Asi ten prelet určite. Nie sme náročný. Odporúčate zaplatiť všetky fakultatívne výlety? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
@lauri40 prosím Vás mali ste pri platený hotel na Krabi s preletom? Ak áno, ktorý odporúčate? Je to nutnosť? Asi ten prelet určite. Nie sme náročný. Odporúčate zaplatiť všetky fakultatívne výlety? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
@jasna5 my sme mali Tipa resort. Jednoznačne treba doplatiť ten. Nakamanda je od veci. Výhoda tipa resortu je, že je hneď vedľa základného hotela, kde sa stretávate na výlety a je to hlavne útočisko. Nakamanda je vzdialená nejakých 20 minút autom od nich. Velmi nepraktické na program a spoločne výlety. Doplatiť hotel je nutnosť, veľká nutnosť. Ideálne aj s preletom. Ale ak sa rozhodujete, že ci doplatiť bud prelet alebo hotel, tak jednoznačne sme sa na zájazde zhodli, že hotel. Ten presun autobusom, sa dal zvládnuť, aspoň tak povedali ostatní, čo ním išli. My sme to preleteli. Základný hotel J. Mansion na Krabi je v hroznom stave, na úrovni ubytovne. Vela ľudí sa stazovalo a bolo sklamaných. Hotel ma do 30 rokov a neinvestuje sa tam. Mal by sa rekonštruovať avšak pochybujem, ze k tomu aj došlo.
@jasna5 my sme mali Tipa resort. Jednoznačne treba doplatiť ten. Nakamanda je od veci. Výhoda tipa resortu je, že je hneď vedľa základného hotela, kde sa stretávate na výlety a je to hlavne útočisko. Nakamanda je vzdialená nejakých 20 minút autom od nich. Velmi nepraktické na program a spoločne výlety. Doplatiť hotel je nutnosť, veľká nutnosť. Ideálne aj s preletom. Ale ak sa rozhodujete, že ci doplatiť bud prelet alebo hotel, tak jednoznačne sme sa na zájazde zhodli, že hotel. Ten presun autobusom, sa dal zvládnuť, aspoň tak povedali ostatní, čo ním išli. My sme to preleteli. Základný hotel J. Mansion na Krabi je v hroznom stave, na úrovni ubytovne. Vela ľudí sa stazovalo a bolo sklamaných. Hotel ma do 30 rokov a neinvestuje sa tam. Mal by sa rekonštruovať avšak pochybujem, ze k tomu aj došlo.
@gemerka17 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď,podľa tých fotiiek čo som videla ten penzion J.Maison, mi celkom začalo znechuťovať zájazd a už ho máme objednaný! Nie som náročná,ale aspoň nejaký hygienický základ by som si priala.Hotel Krabi Tipa resort je v pohode? Rańajky sú tam a ostatné jedlá ste sa kde prestravovali?Bude čas na Krabi si aj oddýchnuť? Do bazénov sa dá ísť aj keď prídeme z výletu alebo kedy ich zatvárajú?Miestna pláž čo je na Krabi má aj nejaké lehátka? Ostatné služby (strava,pitie,masaže...)čo ponúka hotel sú finančne ako na tom?
Ešte je tam v ponuke VranaKrabi Hotel,neviete niečo o ňom?
A ostatné hotely počas zájazdu sú ok?Prosím Vás ak by ste bola taká zlatá napíšte mi všetko čo Vás napdne.Za každú radu ďakujem a keď aj neoodpíšete na všetky moje otázky,pochopím❤
@anonym_autor oplatí sa vtedy kupovať, ten zájazd bol Topka, presne tento trip som bola vlani
@jasna5 mali sme prelet, ale to ubytovanie na Krabi je úplne jednoduché. Bolo čisté, ale žiaden luxus aj strava úplne jednoduchá. Skúste si priplatiť lepší hotel.
@jasna5 mali sme prelet, ale to ubytovanie na Krabi je úplne jednoduché. Bolo čisté, ale žiaden luxus aj strava úplne jednoduchá. Skúste si priplatiť lepší hotel.
@lauri40 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Vy ste boli v tom základnom ubytovaní J. Ma Sion, alebo v Hotel Krabi resort(príplatkovom) ?Odporúčate, že si máme priplatiť ešte lepší ako Hotel Tipa Resort? Videla som tam v ponuke ešte Vrana Krabi hotel v podobnej cenovej relácii. To co ste písala, že je jednoduchšia aj strava, hovoríte o Hotel Tipa resort, že? Ďakujem veľmi ❤️

Ja som bola. Daj si okruh Thajsko, Malajzia, Singapur.
Na tento zájazd sú pravidelné 50% zľavy, ako klient dostaneš ešte + 3% zlavu. Viac sa nedá. Každých par mesiacov stúpa základná cena. Ak chcete ísť, tak choďte. Lacnejšie to už nebude.