icon

Budem "pípať" na letisku kvôli teniskám Converse?

26. júl 2023

Mala som v pláne si dať šľapky ale toto počasie u nás čistá katastrofa. Momentálne rozmýšľam čo si večer obujem a mám tu len conversky a rozmýšľam že či nebude pipat. Pipali ste?😄😄

Strana
z2
autor
26. júl 2023

@yoxinka moji rodičia sú vždy ako podozrivý vždy ich dajú na bok a polhodinu kukaju pas 🤣 ale vážne vyzerajú ako vrahovia na tých pasoch haha

tenerifka
26. júl 2023

zeny,ja sa normalne bavim na vasich komentaroch
Lietam mozno 20 x za rok.
Ak zapipas po tom, co prjdes cez scanner, je dost mozne, ze si jednoducho "nahodny terc na kontrolu", t.j.dopredu nikto nevie,koho si ta masinka vybeire. Nic ine za tym nehladajte

yoxinka
26. júl 2023

@tenerifka
Tak ja svoje komentáre píšem viac menej vrámci srandy. My tiež často lietame a nejako kontroly neprežívam.

tykat
26. júl 2023

@yoxinka my sme najhorsie kontroly zazili ked sme cestovali so sadrou, od prstov az po pazuchu. Muz si totiz par dni pred odletom do USA zlomil ruku. To nas vzdy zobrali nabok a podrobna kontrola bez ohladu na nejake pipanie. Mala som pocit ze kazdy z personalu kto isiel okolo si zoskrabal vzorku, ale tak vedeli sme, ze je to kvoli drogam. Vzdy sme cakali lebo museli privolat nejakeho experta takze sme mozno aj sposobili nejake meskanie 🤷‍♀️

tykat
26. júl 2023

@tenerifka tak mozno aj nahoda, dcera si uz zvykla ze pipa vzdy, ale cestuje zasadne v mustangoch tj. ide na istotu 😁

autor
26. júl 2023

Baby pipala som 🤣. Dáke papieriky mi dala a prechádza nimi po prstoch

kacusik69
26. júl 2023

Nepipala si urcite zrovna kvoli teniskam… stery sa robia vzdy ked kontrolovana osoba “zapipa” a pri namatkovych kontrolach

123kika1234
26. júl 2023

Riešiť takúto blbosť ci náhodou pipnes je naozaj blbé, sú ľudia ktorí majú protézu a ti to majú naozaj nepríjemné, keď tam pred ostatnými ľuďmi musia vysvetlovat, riešiš úplne zcestnu blbost

prunee
27. júl 2023

Neviem, ako konvers, ale ja som tento rok pipala so slapkami, mali kovove cvoky, som predtym myslela, ze su plastove. Tak som ich vyzula, dala na pas, presla v navlekoch a bolo. Na cestu domov som si uz dala inu obuv. Takze ak aj budes pipat, da sa to v klude prezit 😎

yoxinka
27. júl 2023

Papierikmi sa kontrulujú výbušniny a tam vyberajú úplne random náhodných ľudí. Isto to nebolo kvôli teniskám.

kacusik69
27. júl 2023

@yoxinka tuto kontrolu podstupuje kazda osoba pri ktorej ram zapipa (ci uz dovodne, alebo namatkovo)

katkaseiner
27. júl 2023

@yoxinka mne pravidelne kontrolujú ruky - asi vyzerám podozrivo 😳 (zaujímavé že vždy len v BA - žiadne iné svetové letiska nie)

an1ta
27. júl 2023

Ja som v juny pipala v Rime 😁 spytali sa ma ci mam opasok (aj gestami kedze taliani s tou anglictinou to neprehanaju), nemala som opasok ani nic viditelne kovove tak si ma pekne teta ohmatala, rodina ktora bola somnou sa natom naramne zabavala, a ani ja som nebola v strese. Dopomohlo ze ta polocajtka bola tiez usmiata. Syna zas testovali na vybusniny v BA - ma 12 a vyzera este mladsie 😀. V Londyne nam rozobrali prirucnu batozinu - mali sme tam este vtedy pouzivanu nabijacku na baterie - nezdalo sa im to cez ten rentgen...

janie7
27. júl 2023

Ja som už automaticky pripravená vyzuť sa na letisku, to je jedno aké mám topánky, furt pípam😃

Strana
z2