Bulharsko alebo Taliansko. Ktorá destinácia je lepšia pre rodinu?
Ahojte. S malou sme boli 2x v Chorvátsku. Chceme letecky ( bude mať 6 cez leto ).
Čo hovoríte na Bulharsko? Turecko,Tunis,Egypt nie..
Ešte som pozerala Taliansko..m
@anonym_autor Aj v Bulharsku sa už nájdu dobré hotely s kvalitnými službami. Napríklad Wave resort alebo Dit Evrika Beach.
Bulharsko slnečné pobrežie 🌸 vrelo odporúčam. Boli sme v imperial palace ale aj neďaleko bol krásny hotel Marvel vraj aj zrekonštruovaný veľmi ho chvália. Hneď na pláži. Rôzne možnosti jednodňové výlety atrakcie. Boli sme v júli. Voda bola čistá a teplá.
Ake mas predstavy, naroky, rozpocet? Turecko preco nie? Za mna lepsie ako to Bulharsko, to mna osobne vobec nelaka. A co grecke ostrovy?
@la_dolce_vita neviem skrz malu má tieto krajiny nelákajú
@la_dolce_vita neviem skrz malu má tieto krajiny nelákajú
@anonym_autor to chapem, co sa tyka Egypta a Tuniska, tiez mam obavy. Bulharsko sa mozno zlepsuje, ale more nič moc a najchladnejsie. Za tu cenu je ovela lepsie Turecko, co sa tyka sluzieb a na Egejskej riviere aj krasne more. Vlastna skusenost..
@anonym_autor boli sme aj v Bulharsku aj v Egypte. Na oboch miestach fajn hotel, pláž aj jedlo. Ale to Bulharsko je stále cítiť socikom…nielen betón a neestetika, ale aj ochota personálu… je to rozdiel. Prečo nechceš Turecko a Egypt?
@anonym_autor boli sme aj v Bulharsku aj v Egypte. Na oboch miestach fajn hotel, pláž aj jedlo. Ale to Bulharsko je stále cítiť socikom…nielen betón a neestetika, ale aj ochota personálu… je to rozdiel. Prečo nechceš Turecko a Egypt?
@mane01 hore vyššie spomínam, že kôli dcére.. viem, že chodia s bábätkami aj veľa rodín ale celkovo som akosi proti dovolenke v týchto krajinách čo sa týka malej 😆
@anonym_autor to chapem, co sa tyka Egypta a Tuniska, tiez mam obavy. Bulharsko sa mozno zlepsuje, ale more nič moc a najchladnejsie. Za tu cenu je ovela lepsie Turecko, co sa tyka sluzieb a na Egejskej riviere aj krasne more. Vlastna skusenost..
@la_dolce_vita a Taliansko ? Grécko bude cenovo asi vyššie však ? Nepozerala som ešte cenovo ako vyjdú tieto krajiny
Taliansko, Chorvátsko cca mám odhad
@la_dolce_vita a Taliansko ? Grécko bude cenovo asi vyššie však ? Nepozerala som ešte cenovo ako vyjdú tieto krajiny
Taliansko, Chorvátsko cca mám odhad
@anonym_autor Taliansko ano, ale juznejsie ako je Kalabria. Talianske ostrovy su drahsie, aj grecke, ale zalezi na tom, ake mas naroky. Vsade su lacnejsie aj drahsie ponuky.
@anonym_autor ja som bola tento rok v Bulharsku. Oplatí sa ísť zaciatkom leta teda Jún, Júl, lebo potom začne byť voda zelená a často sa tam nedá kúpať. Ja som odchádzala v polovici Júla a už začínala byť zlá. Ale Taliansko je lepšie, čistejšie a hlavne je tam iné more, zdravšie. V Bulharsku nemáš také slané more a to je zlé, imunita sa posilní čím je more slanšie
@anonym_autor toho roku sme boli v Bulharsku s 5 ročnou a uplne super. Hotel a služby super, pieskové plaze, dobré ceny
@mane01 hore vyššie spomínam, že kôli dcére.. viem, že chodia s bábätkami aj veľa rodín ale celkovo som akosi proti dovolenke v týchto krajinách čo sa týka malej 😆
@anonym_autor ok, s bábätkom by som asi ani ja nešla… ale zasa so 6 ročnou… neviem, ak ti ide o čistotu a tak… zázraky ani v tom Bulharsku nečakaj. Ak vyberieš dobrý hotel, v hygiene rozdiel oproti Egyptu nebude. Ale tak bavíme sa o dovolenke v rezorte, vonku je to samozrejme o inom.
Otvor si stránku cestovky, ak idete cez cestovku. Označíš si v tabuľke ktorú ti na vrchu zobrazí krajiny, kam by si chcela ísť , potom dátum - napr. celý júl, , odklikneš napr, že na 8 dní , že ste 2 dospelí a vek dieťaťa. Potom si vieš vo filtri vybrať aj či polpenzia, alebo all in. Ide ti aj o cenu, tak si daj zoradiť ponuky zájazdov od najlacnejšieho. My si vždy vyberieme už na prvej strane , nemáme vysoké nároky. Skús pozrieť Čedok, Kartágo, Tip travel. Vždy radšej pôjdem do Grécka, ako do Bulharska. Napr. Zakynthos ostrov má pokojné a čisté more , pri ostrovoch uprednostňujem východné pobrežie- má pokojnejšie more bez obrovských vln. Taliansko cez cestovku mi lacné nepríde . Sever má mútne more a ostrovy na juhu ma veľmi lákajú, ale tie ponuky cestoviek sú väčšinou nad náš rozpočet a za lehátka na pekných plážach vedia niekedy vypýtať sumu, ktorú by som nikdy v živote za lehátko nedala.
Keď sme prvý krát hľadali rodinnú dovolenku, bola som naklonená Bulharsku-lebo som vedela do čoho idem a v porovnaní so sev. Talianskom a Čiernou Horou sa mi najviac páčilo. Ale tu ma ženy naviedli na to Grécko a úplne som mu podľahla a som rada, že sme skúsili niečo nové. Ak ti ide skôr o služby , bazény s tobogánmi, nebála by som sa ani toho Turecka. V Grécku sú tie lacnejšie hotely zariadením, aj stravou také jednoduchšie, ale my ideme najmä kvôli krásnemu moru a prírode, pamiatkach a to sme tam našli.

Ake mas predstavy, naroky, rozpocet? Turecko preco nie? Za mna lepsie ako to Bulharsko, to mna osobne vobec nelaka. A co grecke ostrovy?