icon

Bulharsko, hotel Prestige city 2

sympa1
15. feb 2012

Prosím vás mamičky s detičkami, boli ste tam niektoré? nejaké názory by som uvítala 🙂 dakujem

Strana
z2
iwisis
24. feb 2012

Hmmm, prave aj my nad nim rozmyslame........nemate niekto skusenosti?

sympa1
autor
25. feb 2012

skoda ze asi nikto, ale my uz mame zaplatene no a pani z cestovky nam ho poradila ze este odtial nemala ziadne reklamacie, dufame len ze more koncom juna bude na kupanie 😅

halit13
25. feb 2012

@sympa1 ak to tam upracú tak to bude ok, my sme boli od 14.6. a more bolo úžasné!

sympa1
autor
25. feb 2012

@halit13 vazne? 😵 som rada..my letime 16.6. takze dufam ze dovtedy uz bude ako tak vyhriate..hlavne kvoli detom. a su uz v tom case aj nejake akcie na plazi pre deti? alebo nieco

halit13
26. feb 2012

@sympa1 pozri sem https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/poradite-hotel-v-bulharsku-pre-rodinu-s-dietatom/ , sem som hodila pár fotiek, more je tam plytké, takže sa rýchlo prehreje, len aby slničko svietilo. Deti sa tam prehrajú hlavne v piesku, len neviem presne, ale nie je prestige tak bokom na južnej mimo "všetkého"?

sympa1
autor
26. feb 2012

@halit13 ano na juznej, 900 m od centra primorska, co nam ale nevadi , dik za link idem kuknut 😉

sympa1
autor
26. feb 2012

@halit13 jeeej vidim ze more fakt ako v piriehrade 😀 ani vlnka..to ste boli na severnej plazi? lebo vacsinou vsdae vidim same vlny. mali ste all inkl? oplati sa to? my budeme mat, kvoli detom, a pitnemu rezimu

halit13
27. feb 2012

@sympa1 áno, mali sme all a boli sme spokojní, tie fotky sú z južnej pláže

sympa1
autor
27. feb 2012

@halit13 tak super, uz sa nevieme dockat 🙂 a slniecko si vymodlime 😀

bulharka
6. mar 2012

More koncom juna ja veľmi prijemne my s deťmi sa kúpeme v mori v Obzore už od 1 júna.Len potrebujete silne faktory opaľovacích krémov.Slnko je veľmi silne vtedy.

sympa1
autor
6. mar 2012

@bulharka dakujem za informaciu 🙂

tntckoo
11. mar 2012

@sympa1
aj my ideme 16.6.2012 do prestige city 2 🙂 zo sliača predbezne som pozeral odlet o 10:40

sympa1
autor
12. mar 2012

@tntckoo jeee 🙂 no super. my ideme z PP len nam este nevedeli povedat o ktorej su lety, ze sa to dozvieme tak mesiac pred cestou. a idete prvy x do primorska a do prestige? lebo my ideme prvy x a preto zhanam nejake informacie ze co nas caka 🙂

tntckoo
12. mar 2012

@sympa1 aj my ideme 1x, co som pozeral nejake recenzie ludi tak boli dobre ohlasy takze aj preto sme vybrali tento hotel + sme vystihli 50% mdž zlavu 🙂 snad jedine co nam moze pokazit dovolenku bude pocasie, no uvidime ako to cele dopadne... ale kazdopadne sa tesim 🙂
PS: a ani nam nevedeli povedat kedy mame odlet, ale zo sliaca je 16.6 len jeden do burgasu a to 10:40 cize myslim ze je to jasne v nasom pripade

sympa1
autor
13. mar 2012

@tntckoo aj my sme vystihli valentinsku zlavu 🙂 50% pre jedneho dospeleho.a to pocasie nam duuuufam vyjde. a idete aj s detickamy? my s dievkamy 4,7 rokov. len skoda ze animacne programy zacnu az ked odideme, uz som sa na to pytala

tntckoo
13. mar 2012

@sympa1
my ideme ja(22r) brat 9r a mama s ocom 🙂, animacne zacinaju cez skolske prazdniny, cize ano ked odideme :/ Som cital ze tam je nejaka piratska lod ze oplati sa ist...

tntckoo
13. mar 2012

nejaky popis: Pirátská párty Výlet na pirátské lodi je plný dobrodružství a zábavy pro celou rodinu. Na lodi pestrý animační program a různé hry, jako například hledání pokladu. Kromě zábavy na palubě si vychutnejte plavbu podél pobřeží s výhledem na Nessebar, Elenite a Sluneční pobřeží. Během zastávky si můžete zaplavat nebo zarybařit. Na palubě se podává oběd. V baru na lodi je k dostání káva, čaj, alkoholické nápoje a koktejly.

sympa1
autor
14. mar 2012

@tntckoo no super, uz nech je jun 😀 a mate tiez all inkluziv? my sme si dali, hlavne kvoli detom, pitny režim a tak...aj ked vsetci vravia ze lepsie je stravovat sa sam , skusime uvidime

tntckoo
14. mar 2012

@sympa1 hej mame al, presne to iste nam vravela pani v cestovke 🙂

martuska75
14. mar 2012

@sympa1 zdravím, ak by si chcela vedieť ako tam pravdepodobne bude tak skús kliknúť na tento link: http://www.wunderground.com/history/airport/LBB...
resp. si ho prekopíruj. Kedsom nahodila Primorsko tak mi hodilo Burgas tak dúfam že je to blízko neviem. Prípadne si to uprav to je šatatická predpoved počasia podľa udajov za posledných x rokov. Dúfam že pomôže.

sympa1
autor
14. mar 2012

@martuska75 dakujem 🙂

martuska75
14. mar 2012

@sympa1 jasnačka, ťa chápem. Tiež sa chystáme na dovolču s 8 ročnou slečnou a drobcom. Tak som objavila tuto srandu. 😉

halit13
14. mar 2012

@sympa1 to all určite využijete a budete spoko ako my vlani 🙂

sympa1
autor
15. mar 2012

@halit13 som rada ze si to myslis, lebo vsetci nas odhovarali ved vyskusame uvidime a hlavne nechcem stale zhanat co by zjedli deti..lebo oni su schopne stale nieco chrumat. a ako je to tam so zmrzlinou? mozem riskovat? bojim sa crevnych infekcii, nechcem dovolenku prelezat na izbe. a zase si neviem predstavit ako ju detom nedovolim, by ma ukrizovali 😀

halit13
15. mar 2012

@sympa1 bola tam taká zmrzlina, na promenáde niečo ako naša algida, pozriem na fotky a pridám to do albumu Primorsko, sú síce drahšie ale úžasné, deti aj my sme ich mali na "dennom" poriadku a ani raz sme nehnačkovali 🙂

halit13
15. mar 2012

@sympa1 no čo , pozrela si sa? slinky netečú?

halit13
15. mar 2012

@sympa1 už som to našla , volá sa RAFFY , pridala som ju tiež do albumu

sympa1
autor
15. mar 2012

@halit13 uz som kukla! super to vyzera!!! tie jedla co mas pofotene to ste mali v all? neviem ci aj my budeme mat taky luxus 😀 a ake ste mali teploty v tom obdobi? da sa kupat? ideme tam hlavne kvoli moru

halit13
15. mar 2012

@sympa1 áno, to bolo v all, a ako vidíš, je to od 14.6. ,počasie krásne a more bolo teplučké

tntckoo
15. mar 2012

@halit13 ahoj, mozem aj ja vidiet tie FOTO jedal a nanuku 🙂 DIK

Strana
z2