Casa Paradiso Kos - recenzie
Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka
@u2jana Ďakujeme za info.... Mňa potešilo.... Nepotrebujeme luxus... Len niektoré recenzie znepokojili...
Ak mozem ešte ďalšie.... Nie sú v mori kamene? Aké máte ubytko? Rodinný bungalov, či hlavnej budove? Tobogany... Treba aby menšie deti chodili s rodičmi? Plavčík? Ďakujem
@kvikina087 pozri Invia, pribudla prvá tohtoročná recenzia, sledujem to 🙈😀, tiež chcem čistú izbu, chutné jedlo a peknú pláž... Vy idete kedy?
@kvikina087 mame rodinny bungalov, izby su ciste, postele pohodlne, akurat kupelka je povodny stav. Hore na toboganoch je plavcik, ktory ich pusta dole. Myslim, ze aj mensie deti chodia same.
V mori v jednej casti bol kamen, tak sme chodievali inde. Pri vstupe do mora je pas malych kamienkov, ale nic hrozne.
@u2jana ďakujeme za info.... Užite si dovolenku 😘
@elief odchádzame 7.8. rodinný bungalov.... Tak snáď to bude ok. 😱😅 Idem kuk tu inviu... 😉
@kvikina087 treba sa dobre nastaviť a užiť si dovolenku, my letíme budúcu nedeľu
@elief áno....to máš pravdu ..ja vždy rodinu pripravujem, že niečo nemusí byť úplne podľa našich predstáv.... Že nás to nemôže rozhodiť.... 😅
Užite si dovolenku.... Verím, že všetko bude ok. Potom daj info ako ste spokojní. ... 😉
@kvikina087 presne tak, nech dostanem čistú izbu a dobre jedlo a drink k tomu 😀😀😀, vietor a vlny... No hold príroda... My ideme ako pár, my sa radi tulame po nepreplnenych plážach, to tu bude... Hľadáme oddych pri šume mora 😊😊😊
@elief ako na dovolenke? Spokojní ste? Ak bude čas a chuť potešia má info a foto ... Užite si to!!! 😉
@kvikina087 ahojjj 😀😀😀, áno zatiaľ všetko fajn... Jedlo veľmi chutné, izba čistá, v hlavnej budove, nám stačí... Ostrov je naozaj veterný... Zajtra máme objednané e-biky, povozime sa okolím, v stredu ideme na poldenny výlet do hl.mesta, do Zia na západ slnka... Včera po večeri sme boli v Marmari, 20 minútová prechádzka po širokom chodníku... Dva autobusy Slovákov sme prišli... Odlet všetko ako má byť..
@kvikina087 areál hotela je veľmi pekný, udržiavaný, všade rastú záhony ovocia a zeleniny aj s popiskom, pre nás z mesta 😀😀😀
@elief jeeej super, teším sa.... Prajem krásnu dovolenku. Nech si oddýchnete a načerpáte energiu. 😉
@kvikina087 ďakujem, ak by ťa ešte niečo zaujímalo, kľudne sa ozvi
@elief Dobrý večer.. hľadám recenzie a našla som túto diskusiu 🙂 My ideme tiež do tohto hotela 31.7., vo veľa recenziách som sa dočítala, že skoro stále tam fúka silný vietor, mám celkom z toho obavy.. môžem sa opýtať, či tam nie je chladno kvôli tomu vetru? A tiež, či more je teplé? Ďakujem 🙂
@elief keď budeš mať nejaké rady kam ísť, kam nie ... Čo vidieť, poprípade čomu sa vyhnúť môžeš napísať.... Určite padne vhod.... Chceme aj niečo vidieť, poprípade pozicat auto, či bicykle.
A už som celkom kľudná.... Asi.... 😂
Na nejaký luxus si nepotrpim.... Len aby bolo čisto, dobré jedlo, piesková pláž, deti na toboganoch, po ruke nejaké jedlo....😂
My by sme mali mať rodinný bungalov, tak to ubytko budeme mať asi trocha iné. ..
O koľkej ste prišli do hotela? Izba bola hneď?
@222lusinocka áno fúka, sme tu od včera, najviac fúka pri mori, more je teplé,sú vlny stále, dobre sa v nich skáče, inak ten vietor je v tom teple osviežujúci... Kos je najveternejší ostrov grécky ak sa nemýlim, dnes večer hovorím môjmu, že už si na ten vietor začínam zvykať 😀😀😀
@kvikina087 na zajtra sme objednali e-biky, v stredu ideme na poldenny výlet do hl.mesta, do Zia - dedinka v horách s výhľadmi... Bycikle máme cez hotel požičané.. do Marmari je to príjemná prechádzka a tam sú požičovne na každom kroku, ale zabezpečuje aj delegátka, češka Katka- veľmi milá je.. z letiska do hotela - ozaj krátko, 15 minút asi .. inak ostrov je krásny, taký zelený, keď ho porovnám z Rodosom a Kretou, izba bola hneď..
Jedlo nám veľmi chutí 😀😀😀, vínko berieš celé fľašky z chladničky 😊😊😊
@222lusinocka
@kvikina087 dnes sme na e-bikoch, 20/ osoba celý deň, došli sme až do hlavného mesta k prístavu, celé hlavné mesto má vybudované cyklotrasy, 42 km dokopy, po rovine ... Išli sme Marmari- Tigaki - Kos.. nazad sme sa zastavili aj pri slanom jazere, momentálne iba soľná krusta... Ostrov sa mne veľmi páči, zelený, olivové háje, všetko tu pestujú, všade sa pasú kravy a ovce... Vďaka tomu vetru je horúčava prijemne znesiteľná
@elief super.... Už teraz tam chcem byť.... 😂
@kvikina087 treba sa dobre nastaviť, tešiť a z toho, čo sa ponúka vyťažiť najviac😉😉😉
@elief super, ďakujem za info, užívajte 👍
@kvikina087 ako sa máte??
@elief až o 7meho ideme. 😂
@kvikina087 myslela som, že rovno po nás 😁😁😁

@eselko a ešte otázka... Šnorchlovanie? Je niečo k sledovaniu v mori? Ďakujem