Casa Paradiso Kos - recenzie
Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka
@kvikina087 pekny den prajem, tak super potom... ..bola som celkom zvedava na tie rodinne bungalov, tiez sme si vybrali kvoly detom..a super, ze mate prerobeny....asi mate aj terasu rovno na zahradu? Dali by sa poslat nejake fotky izieb ? 🙏🙏🥰 mate oddelene miestnosti? Nas to caka 28.8. tak som zvedava...lebo ideme s 4,5rocnou dcerkoj a rocnym syncekom....😁
@kvikina087 som rada, že ste tiež spokojní, ja sa chcem na kos určite ešte vrátiť, na druhú stranu zasa v budúcnosti, loďou nechodíme, boli sme v meste na poldenny výlet, bolo to pekné, aj s výkladom, to meste sa mi ohromne páči... Boli sme tam aj busom od plazey, 2,1€ listok... Je také čarovné z gréckou atmosférou
@clea999 áno na záhradu.... Je to fajn....deti sa tam hrajú..... Máme v takej kludnej časti....
@kvikina087 ste poklad ..dakujem pekne...nevedela som si to predstavit, lebo fotky su rozne...a potrebujem mat oddelenu izbu so syncekom, lebo este spava 2x za den a aj v noci sa budi..aby dom nerusila dcerku starsiu...vyzera to fajn....pekne a nefuka vam velmi?
@clea999 zatiaľ nefuka.... Práve som sa tešila na veľké vlny.... A sme trocha sklamani😰 mozno to ešte príde.
@clea999 a keď je tá izba upratana je peknejsia 😔🤣 a deti keď spia chodíme z terasy do našej Spalne cez hlavný vchod 🤣trochu nepraktické ale v poho sa to dá. Ale isto moooc záleží od toho aký bungalov vám dajú ...mávajú stranu otočený a ako ďaleko od pláže.... Či sa to dá ovplyvniť neviem. Držím palce nech ste spoko.... Dajte vedieť.
@kvikina087 dakujem pekne moc urcite napisem....a este sa chcem opytat kolko trval let z BA?
@kvikina087 prvé dva dni nám fúkalo, že extrém 🙈🙈🙈, večerná prechádzka do Marmari, vietor bral piesok z pláže a on nás pichal na telo 😀😀, potom už pofukovalo do pohody... Mám aj video, ale to sa pridať nedá 😀😀😀
Môžete ešte poradiť, ktorá časť hotela je pokojnejšia, kde až tak nepočuť večerné diskotéky a program? Bungalovy alebo hlavná budova?
@tomaspzkp bungalovy sú pokojnejšie.... Aj keď podľa mňa ani pri hlavnej budove nieje hluk... Moc to tam po večeroch ,,nežije,,.... Je to ozaj tak pre rodiny s malými detmi
Ahojte baby, bolo tam aj detske ihrisko? Nikde som nenašla foto. Chystame sa koncom júna, hádam tam bude dobre. 🙂

@elief tak ja sa hlásim z dovolenky... 🤣 Sme spoko... Zatiaľ so všetkým. More čisté, bez kameňov. Máme rodinný bungalov... prerobený aj s prerobenou kúpeľňou... Ibaže sme nenarazili ešte na naše animatorky... Iba pri príchode.... Od vtedy nie... Možno majú zrovna dnes voľno... Cvrckovia mi idú trocha na nervyyy....🤣🫣
Jedlo super, čistota super, tobogany super... Púšťajú aj malé deti, plavčík to pekne koriguje. plánujeme si požičať nejakú štvorkolku a ponechať to tu.... A radi by sme nejaký krátky výlet loďou. No zatiaľ som videla len celodenné... A boli sme pešo v marmarri.... Zdalo sa mi to celkom kus.... Aspoň s deťmi. No zvládli sme to. 🤣