icon

Casa Paradiso Kos - recenzie

u2jana
3. feb 2022

Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka

kvikina087
8. aug 2022

@elief tak ja sa hlásim z dovolenky... 🤣 Sme spoko... Zatiaľ so všetkým. More čisté, bez kameňov. Máme rodinný bungalov... prerobený aj s prerobenou kúpeľňou... Ibaže sme nenarazili ešte na naše animatorky... Iba pri príchode.... Od vtedy nie... Možno majú zrovna dnes voľno... Cvrckovia mi idú trocha na nervyyy....🤣🫣
Jedlo super, čistota super, tobogany super... Púšťajú aj malé deti, plavčík to pekne koriguje. plánujeme si požičať nejakú štvorkolku a ponechať to tu.... A radi by sme nejaký krátky výlet loďou. No zatiaľ som videla len celodenné... A boli sme pešo v marmarri.... Zdalo sa mi to celkom kus.... Aspoň s deťmi. No zvládli sme to. 🤣

clea999
8. aug 2022

@kvikina087 pekny den prajem, tak super potom... ..bola som celkom zvedava na tie rodinne bungalov, tiez sme si vybrali kvoly detom..a super, ze mate prerobeny....asi mate aj terasu rovno na zahradu? Dali by sa poslat nejake fotky izieb ? 🙏🙏🥰 mate oddelene miestnosti? Nas to caka 28.8. tak som zvedava...lebo ideme s 4,5rocnou dcerkoj a rocnym syncekom....😁

elief
8. aug 2022

@kvikina087 som rada, že ste tiež spokojní, ja sa chcem na kos určite ešte vrátiť, na druhú stranu zasa v budúcnosti, loďou nechodíme, boli sme v meste na poldenny výlet, bolo to pekné, aj s výkladom, to meste sa mi ohromne páči... Boli sme tam aj busom od plazey, 2,1€ listok... Je také čarovné z gréckou atmosférou

kvikina087
9. aug 2022

@clea999 áno na záhradu.... Je to fajn....deti sa tam hrajú..... Máme v takej kludnej časti....

clea999
9. aug 2022

@kvikina087 ste poklad ..dakujem pekne...nevedela som si to predstavit, lebo fotky su rozne...a potrebujem mat oddelenu izbu so syncekom, lebo este spava 2x za den a aj v noci sa budi..aby dom nerusila dcerku starsiu...vyzera to fajn....pekne a nefuka vam velmi?

kvikina087
9. aug 2022

@clea999 zatiaľ nefuka.... Práve som sa tešila na veľké vlny.... A sme trocha sklamani😰 mozno to ešte príde.

kvikina087
9. aug 2022

@clea999 a keď je tá izba upratana je peknejsia 😔🤣 a deti keď spia chodíme z terasy do našej Spalne cez hlavný vchod 🤣trochu nepraktické ale v poho sa to dá. Ale isto moooc záleží od toho aký bungalov vám dajú ...mávajú stranu otočený a ako ďaleko od pláže.... Či sa to dá ovplyvniť neviem. Držím palce nech ste spoko.... Dajte vedieť.

clea999
9. aug 2022

@kvikina087 dakujem pekne moc urcite napisem....a este sa chcem opytat kolko trval let z BA?

eselko
9. aug 2022

@clea999 let trval 1,45-2 hod max

clea999
9. aug 2022

@eselko super dakujem pekne ..krasnu dovolenku..ak by sa dalo fotka jedna mora zahreje ❤🙏😉

elief
9. aug 2022

@clea999 môžem ti foto mora poslať aj ja??

elief
9. aug 2022

@clea999 túto sme boli na prechádzku po pláži do ľava... Bola to dlhá prechádzka 😀😀😀, tu sme objavili bar Namaste

elief
9. aug 2022
elief
9. aug 2022

@clea999 a toto je pri hotelovej pláži.. jeden podvečer sa tu konala svadba počas našej dovolenky

clea999
9. aug 2022

@elief jasne dakujem kraaasa ❤

clea999
9. aug 2022

@elief uz sa neviem dockat kedy tam budeme 🥰

elief
9. aug 2022

@kvikina087 prvé dva dni nám fúkalo, že extrém 🙈🙈🙈, večerná prechádzka do Marmari, vietor bral piesok z pláže a on nás pichal na telo 😀😀, potom už pofukovalo do pohody... Mám aj video, ale to sa pridať nedá 😀😀😀

elief
9. aug 2022

@clea999 mne sa extrémne páčilo, s hotelom sme boli spokojní, a ostrov mi učaroval... Hlavné mesto ani nehovorím

dede2212
19. aug 2022

@clea999 aj my ideme 28.8-4.9 👍

clea999
22. aug 2022

@dede2212 to fakt? Tak sa budeme vidiet....🤣 ako sa spozname 🙃🤣

tomaspzkp
27. aug 2022

Môžete ešte poradiť, ktorá časť hotela je pokojnejšia, kde až tak nepočuť večerné diskotéky a program? Bungalovy alebo hlavná budova?

kvikina087
27. aug 2022

@tomaspzkp bungalovy sú pokojnejšie.... Aj keď podľa mňa ani pri hlavnej budove nieje hluk... Moc to tam po večeroch ,,nežije,,.... Je to ozaj tak pre rodiny s malými detmi

elief
27. aug 2022

@tomaspzkp my sme boli v hlavnej budove, priamo nad "centrom diania"... O 22:30 všetko dohralo a bolo už ticho... To sme boli ešte tam vonku, a keď sme vyšli do izby, už bolo ticho

clea999
31. aug 2022

@elief ahoj prosim ta kde je tento altanok..lebo ho tu nevidim 😁🙈

clea999
31. aug 2022

@elief ahoj chcem sa opytat kde je zastavka na autobus do hl mesta? Je tam aj cas kedy chodia ? Dakujem

elief
31. aug 2022

@clea999 zastávka je smerom na pláž, mierne napravo, bol tam aj cestovný poriadok..
A kúsok ďalej je altánok, aj z pláže sa dá k nemu ísť, na pláži smerom do prava, tam kde je menej lehatok, kúsok prejdeš k tej požičovni padleboardov... A za ňou

elief
31. aug 2022

@clea999 nešli ste do Marmari popri pláži vôbec??

elief
31. aug 2022

@clea999 mňa zaujíma, že o koľkej sa teraz zotmieva, napíš mi prosím ťa, ďakujem

clea999
2. sep 2022

@elief dakujem za odpovede boli sme aj v hl meste uz...aj ten altanok sme nasli...tiez sa tam konala svadba.❤
o 19:45 slnko uz zapadlo...uplna tma je tak za hodinku

x_mery_x
12. apr 2023

Ahojte baby, bolo tam aj detske ihrisko? Nikde som nenašla foto. Chystame sa koncom júna, hádam tam bude dobre. 🙂