Casa Paradiso Kos - recenzie

u2jana
3. feb 2022

Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka

12. apr 2023

@x_mery_x ahoj ano je tam take mensie ale je.....my sme boli pred rokom koncom augusta a bolo super ...👍 mali sme bungalo

12. apr 2023

@clea999 super, tak aspon nieco. 🙂 my si ideme teraz zajednat este len, tiez bungalov, vyhlad na more maju asi iba ti na poschodi, ze? Chceli by sme vyhladom a radsej na poschodi nez na prizemi. :D

13. apr 2023

@x_mery_x aj keby ste mali vyhlad tak bude taky asi vzdialeny a mensi ale to neviem posudit lebo tie bungalo su vselijako postavene ale zas tie najbizsie mozno aj ano...s hl budovy to skor ale tazko povedat...v tych bungalo je super..my sme boli na prizemi s 2detmi to bolo ideal....

13. apr 2023

@clea999 tak dakujem, uvidime teda. 🙂 som rada, ze vam pacilo 🙂 a v tej hlavnej budove je aj jedalen? Ci je nejaka zvlast budova

13. apr 2023

@x_mery_x ano je tam priamo jedalen za recepciou o kusok dalej a odtial sa to taha az dozadu kde su bungalo a k moru....jedine co ma trocha zarazilo bolo, ze vsade schody a do jedalne islo len na jednom mieste prejst strmim kopcekom s kocikom cez velku terasu, recepciu a az potom sme sa dostali do jedalne....aj z bazena pri hl budove kde je jedalen isli k bungalo dlhe schody..cize zase sme to museli obchadzat cele ak sme necheli nosit kocik po schodoch....inac nemam co vytknut..strava bola dobra aj pre deti...kazdy si vybral len sa nabehal viac 🤣...moze krasne, teple , plaz cista....my sme mali super tyzden bez skoro vetra....inac ze tam je veterno.

13. apr 2023

@clea999 tak to ste dobre vychytali, ze bez vetra, super teda, som rada za takuto recenziu, kocik nebudeme brat do jedalne, kedze mame uz vacsie dieta, tak schody nebudu problem 🙂 dakujem velice pekne 🙂

13. apr 2023

@x_mery_x tak super potom...inac vsetko super bolo a este aby som nezabudla..my co sme boli dole bungalo tak nemali sme kde vesat mokre veci ci uteraky boli z boku susice ale strasne male tak na dve utierky.....hned prvu noc sme nemali kde dat tak sme dali na terasu na stolicky a do rana totalne mokre lebo spustali zavlazovanie 🤣.....este to bolo take ze veci sme nemali kde susit 🙃🙃

13. apr 2023

@x_mery_x výhľad na more aj z hlavnej budovy nieje zrovna nejaký extra, na to treba vyššie budovy si myslím, my sme boli v hlavnej, na druhom poschodí tuším, a výhľad bol ponad strechy

13. apr 2023

@x_mery_x my sme mali toto, ale ozaj si nepamätám či sme ho mali platený

13. apr 2023

@elief ako vidim tie bungaloviky su nizsie, nez to vase druhe poschodie, no nakoniec ani nebudeme mat s tym vyhladom, uz bolo vypredane, tak len obucajnu izbu, ale nevadi 🙂 dakujem..

13. apr 2023

@x_mery_x za málo, krásnu dovolenku prajem, my sme boli spokojní

13. apr 2023

@x_mery_x peknu dovolenku kludne sa pytaj keby nieco

23. jún 2023

Ahojte.Ďakujem baby za recenzie, úplne náhodou som na túto diskusiu natrafila. Recenzie z minulých rokov mam prejdené, ale takéto dačo som potrebovala pre pokoj v duši. Ja som stále chodila len do Egypta - co je moja srdcovka, ale mame 2 ročnú dcéru, tak som si s nou tam netrúfla ísť a partner o arabskej zemi nechce ani počuť. Tak sme sa rozhodli pre Grécko a nakoľko sme mali veľa požiadaviek, tak nám to dosť zúžilo výber. Nakoniec sme sa rozhodli pre tento hotel v termíne 3-10.9. Tak dúfam, budeme spokojní. Troska mam obavy z vetra, ale to neovplyvníme.

23. jún 2023

@edinus ahoj..boli sme pred rokom so 4,5rocnou a 14mesacnim, mali sme bungalo a bolo fajn...ani hluk nebolo moc pocut. More super teple, cista plaz, strava velmi dobra, dost na vyber....jedine vytknem bezbarierove riesenie hotela 0 bodov. S kocikom len jednym chodnickom cez recepciu...😉 ale nepokazilo nam to...vietor sme do posledneho dna odletu nemali skoro vobec, trocha na vecer bol..vystihli sme super tyzden 👍

24. jún 2023

@clea999 ďakujem ☺️ kočík už mala nemá, takže so schodmi nebude problém. Dúfam aj my vychytime aspoň troska také bezvetrie. Tiež mame zaplatený bungalov, verím ze s tým nebude problém, že budú obsadene alebo podobne a šupnu nás do hlavnej budovy.

24. jún 2023

@edinus nikto nemal s tym problem..ak ho mate zajednany 🙃😉. Rano vas budu pekne budit kohutiky ☺️🏝

@clea999 takže ako doma 😂😂😂

@edinus mozectak byt..vzdy som vedela, ze je okolo 5hodin rano 🤣

@clea999 o toto sme v hlavnej budove prišli 😅😅😅

28. jún 2023

Ahojte, tie, ktoré ste tam boli, využili ste fakultatívne výlety z CK? Zvažujeme Nisyros, ale neviem, či je vhodné pre deti...

28. jún 2023

@jasminka88 my využívame iba poldenne, v tej horúčave sa nám viac podstúpiť nechce...
Nisyros je tá sopka?? Tam to teplo priam sála 🤷🤷🤷

28. jún 2023

@jasminka88 a ako máš staré deti?

28. jún 2023

@elief 5 A7 ročne. Minulý rok sme dali Zakynthos z Peloponezu. Bol to celodenný, ale cestou loď, korytnačky, plávanie. Takže sa páčilo. Sopka by sa im páčila, nakoľko sú nadšení a fascinovaní zo sopiek, ale ten zbytok výletu sa obávam, že asi bude "nuda" pre nich.. tak vahame. Nechcem zase ísť silou mocou

28. jún 2023

@elief áno, sopka. 😅. Ešte je tam plavba okolo ostrovov, ale tá drevená loď priam "láka" na "ponorkovu chorobu ".. 🤐. Tak to tiež som zavrhla

28. jún 2023

@jasminka88 no to je na zváženie ozaj, askelpion bude pre nich nuda, si myslím, tam je výklad, zaujímavý akurát pre dospelých, my sme boli na ten poldenny, bolo to veľmi pre nás, my sme 2 dospelí

28. jún 2023

@elief Myslela som si. No čo už, ušetríme 🤷😅😅. A ktorý bol poldenny?

28. jún 2023

@jasminka88 aha, to je ten Kos tour , tam je aj Asklepion. Som nevedela , že je to poldenny, ale aj tak pre deti nie . Tak nič, budeme oddychovať na pláži

misica821
28. jún 2023

@jasminka88 ahoj. My sme sa v nedeľu vrátili z Casa Paradiso. Všetko bolo super, krásny, udržiavaný rezort, strava, služby, more....len počasie sme mali také, že dosť fúkalo prvé dva dni, potom to bolo lepšie. A je tam veľa komárov. Absolvovali sme výlet na Nisyros so 4rocnym a 10rocnym. Bolo to zaujímavé, hlavne teda pre staršieho. Plavba loďou trvala asi 45 minút, potom nás bus vyviezol k sopke. Tam sme mali 40 minút. Vo vnútri krátera je veľmi teplo a silný sírový zápach. Potom sme išli do takej krásnej dedinky, tam sme mali tri hodiny čas. Pozreli sme kostolík, okúpali sa v mori a kúpili suveníry. Určite by som sa tam ešte niekedy rada vrátila.

28. jún 2023

@misica821 jeeej, ďakujem krásne 🤩. Aj za foto. Ja som myslela, že v tej dedinke sa ide so sprievodcom (to deti asi nedajú -nuda pre nich 🤦🤷). Ale pokiaľ by bolo voľno, že by sme si sami robili program, tak to by sa možno dalo 🤔🤔. Môžem sa spýtať ešte na tú loď -neboli veľké vlny??

misica821
28. jún 2023

@jasminka88 za máličko 🙂 Sprievodkyňu nám robila naša delegátka Katka. V autobuse nám povedala zaujímavosti o ostrove, sopke a potom v dedinke nám ukázala kam sa ako dostaneme a my už sme si chodili samy kam sme chceli. Loď bola tak stredné veľká cca pre 150 ľudí. Tiež som sa bála či malému nebude zle, lebo jemu býva aj v aute zle, ale plavbu zvládol super, bavilo ho to. More bolo kľudné, žiadne veľké vlny. Je to krásny zážitok, za mňa určite odporúčam.