Casa Paradiso Kos - recenzie
Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka
@elief Ahoj 😊 opäť ja... Už mi to je trápne a pripadám si ako negramotna, ale stále mi niečo napadne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ prosím Ta, ako to je s oblečením pri raňajkách, obede a večeri? Je nejaký dress code? Myslím hlavne pre chlapov, že musia mať dlhé nohavice, lebo ak áno, toho môjho asi vykoti od nervov 😂😂😂
Ďakujem za odpovede 😘 keď mi ešte niečo napadne budem Vás ďalej otravovať s otázkami 😂
A ako je to s pitím, čo je v All inclusive? Čo sa dá vypýtať pri bare napríklad ?
Ahojte...😂 opäť ja....
Baby, mala ma 2 roky a pár mesiacov, ma OP aj s fotkou. Letíme pravdepodobne so smartwings. Volala som aj do cestovky ci jej to bude stačiť - odpoveď bola, že letecké spoločnosti to zvyknú akceptovať, ale následne sa ma pani spýtala ci jej nedáme radšej spraviť pas. Takže otázka znie, detičky ste brali na OP alebo na PAS. Ďakujem.
Baby ahojte, rozmýšľame nad tymtohotelom, sieť GRECEHOTEL poznáme, o jedlo sa teda nebojíme, ALE ha milujem jesť vonku, najlepšie s výhľadom na more, je tam taká možnosť???? Ďakujem za odpoveď a foto reštaurácie poteší
@elief Marine Palace & Aqua Park 5* - Kréta, Grécko | CK Hydrotour https://www.hydrotour.sk/dovolenky/grecko/kreta...

Ahojte 😊 ja som sa v cestovke zabudla spýtať, resp. by mi ani nevedeli odpovedať, ci je fén v kúpeľni. Mame zaplatený bungalov. Ďakujem za odpovede.