icon

Casa Paradiso Kos - recenzie

u2jana
3. feb 2022

Ahojte
Neboli ste niekto na dovolenke v Casa Paradiso Kos?
Recenzie su rozne
Vdaka

edinus
13. júl 2023

Ahojte 😊 ja som sa v cestovke zabudla spýtať, resp. by mi ani nevedeli odpovedať, ci je fén v kúpeľni. Mame zaplatený bungalov. Ďakujem za odpovede.

x_mery_x
13. júl 2023

@edinus ano je tam fen. 🙂

elief
13. júl 2023

@edinus ešte sa mi nestalo, aby nebol fén v kúpeľni 🙂

edinus
16. júl 2023

@x_mery_x Ďakujem 😊

edinus
16. júl 2023

@elief nakoľko do Grécka idem prvý krát, tak neviem co čakať, ja iba arabské destinácie som navštevovala, ale s 2 ročnou malou som netrúfa. Každopádne ďakujem pekne za odpoveď.

elief
16. júl 2023

@edinus nemáš zač, kľudne sa pýtaj čokoľvek

edinus
18. júl 2023

@elief Ahoj 😊 opäť ja... Už mi to je trápne a pripadám si ako negramotna, ale stále mi niečo napadne 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ prosím Ta, ako to je s oblečením pri raňajkách, obede a večeri? Je nejaký dress code? Myslím hlavne pre chlapov, že musia mať dlhé nohavice, lebo ak áno, toho môjho asi vykoti od nervov 😂😂😂

clea999
18. júl 2023

@edinus ahoj nie vobec . Mozu byt aj kratasky a tricko s rukavom ..uplne v pohode 😉

elief
18. júl 2023

@edinus presne ako odpovedá
@clea999 žiadne maniere, v pohode kraťasy a tričko

edinus
18. júl 2023

Ďakujem za odpovede 😘 keď mi ešte niečo napadne budem Vás ďalej otravovať s otázkami 😂

elief
18. júl 2023

@edinus nech sa páči 😉😉😉

clea999
18. júl 2023

@edinus kludne pis 👍😉

tomaspzkp
23. júl 2023

A ako je to s pitím, čo je v All inclusive? Čo sa dá vypýtať pri bare napríklad ?

clea999
23. júl 2023

@tomaspzkp pivo, voda cola, fanta, sprite, kava caj si capujes sama pri bazenoch a miesane drinky ti urobia podla ich ponuky.....a vinko flasky podla vyberu z chladnicky si tiez vyberas sama len pocas vecere...kazdy den sme dostavali balenu vodu 2l na izbe...

tomaspzkp
25. júl 2023

@clea999 a aké miešané drinky sa dajú vybrať? Či je niekde menu?

clea999
25. júl 2023

@tomaspzkp to si uz moc nepamatam, ja som moc nepila lebo som kojila ale tie klasicke drinky.

x_mery_x
25. júl 2023

@tomaspzkp na pulte pri bare, maju ciarovy kod, ktory si naskenujes do telefonu a ukaze ti ponuku, su tam aj alko miesane napoje

edinus
5. aug 2023

Ahojte...😂 opäť ja....
Baby, mala ma 2 roky a pár mesiacov, ma OP aj s fotkou. Letíme pravdepodobne so smartwings. Volala som aj do cestovky ci jej to bude stačiť - odpoveď bola, že letecké spoločnosti to zvyknú akceptovať, ale následne sa ma pani spýtala ci jej nedáme radšej spraviť pas. Takže otázka znie, detičky ste brali na OP alebo na PAS. Ďakujem.

clea999
5. aug 2023

@edinus moje deti berieme len na pas...este sme tak necestovali na OP... podla mna to niektore krajiny akceptuju co su v EU a ine ako napr. Turecko, Egypt nie...

katka237
3. nov 2023

Baby ahojte, rozmýšľame nad tymtohotelom, sieť GRECEHOTEL poznáme, o jedlo sa teda nebojíme, ALE ha milujem jesť vonku, najlepšie s výhľadom na more, je tam taká možnosť???? Ďakujem za odpoveď a foto reštaurácie poteší

elief
3. nov 2023

@katka237 jesť vonku sa dá, ale bez výhľadu na more, jedáleň s vonkajšími stolmi je v hlavnej budove, a tá je od mora ďaleko

katka237
3. nov 2023

@elief ďakujem

elief
3. nov 2023

@katka237 v ktorých hoteloch Grecehotel ste boli? My tiež radi jedavame vonku... A máme radi chutnú stravu

katka237
3. nov 2023

@elief Marine Palace na Kréte

katka237
3. nov 2023

@elief Marine Palace & Aqua Park 5* - Kréta, Grécko | CK Hydrotour https://www.hydrotour.sk/dovolenky/grecko/kreta...

elief
3. nov 2023

@katka237 ďakujem, pozriem, máme v pláne "kuknúť " každý z tých známych gr ostrovov, Kréta sme boli 2x, ale začínam mať pocit, že nájsť dobrý hotel za "normálnu " sumu na tých menších ostrovoch je problém 😖😖

izabela26
8. júl 2024

@u2jana dobry den cassa psradisso je veterno ale uzasny all inclu,pristup,zamestnanci program,more vlny jedine co mi nik nepovedal,ze su kamene na vstupe do mora treba tenisky.inak top vyzitie,volej,a skakanie do vln.

clea999
8. júl 2024

@izabela26 my sme boli v roku 2022 a vychytali sme krasne pocasie bez vetra a veru kamenny vstup sme nemali vobec...len piesok.

izabela26
8. júl 2024

@clea999 a kde ste boli na ktorej plazi prosim ?

clea999
8. júl 2024

@izabela26 priamo co ma hotel Casa Paradiso...cez cestu