Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie
Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
@jednoduchomaria89 a len dodám, že nemyslím si,že si to platil, za tie prachy mohol ležať predsa na Bora Bora alebo maldives súkromný ostrov 😵💫 , teda aspoň ja by som si skôr takúto destináciu vybrala , podľa mňa to bolo za kus dobrej roboty , asi ako Alf v abu dhabi
@matej2227 čo je to "vatsina"? Tí prostoduchí ako ty z vašej krčmy 4. cenovej skupiny?
Nevolila som ho ani ho moc nemusím. Aj on má asi nárok na dovolenku či nie a nikto nevie či je stále v tom apartmáne. Možno len video natočil
@petronela1305 jasne, byva v Hanoji v nejakom hosteli bez ranajok a do toho luxusneho apartmanu ho pustili len natocit videjko aby mohol prehovorit k "narodu"
@petronela1305 Už to je na hlavu, že mal potrebu z dovolenky komunikovať so svojimi voličmi. Takže ak z dovolenky, tak to je na diagnózu, jedine, že by to malo svoj účel, a uvidíme čo tam riešil. To by už bolo pracovného charakteru, a to už ide z našich daní.
@matej2227 kľud, daj si ☕, vyloz nohy na gauči k a nepremyslaj.
@matej2227 ako si k tomu dospel? Ty počúvaš rozprávky Fica však?
@petronela1305 😲😲😲😲😲 srandujes však???
@viestta na konci mal byť smajlík
@margotka17 jasne tou poslednou vetou. Ale asi má nárok na dovolenku. To len pskari a saskari vyplakavaju a nikto nevie vôbec načo je vo Vietname
Ako som písala ja som ho nevolila neobhajujem ho
@margotka17 prezidentský apartmán na skGrand Hotel Riverk Park cena za noc 4900 eur
Tak mi napadlo, preco nedovolenkuje v Castej - Papiernicke. Alebo sa mohol Podrztasky spytat ci nemoze prespat par noci v Javorine na zamocku
@petronela1305 kto vyplakáva? Nebuďte smiešna🙈
@ibatanecnica bez akého overenia? Každý si môže cenu dohľadať. A navyše je tu vo vlákne aj uvedená🙈
V skutočnosti to je 6200 eur na noc. Nie je tam ešte započítané DPH. Je mi ľúto, keď si to niekto nevie pozrieť a prepočítať a miesto toho verí bludom na sociálnych sieťach. Tato epidemia blbosti nas všetkých zožerie, horšie ako rakovina.
@marcaurel žeby ps a sas na tlačovkach o drahotena na sk a zaklincoval to šašo seliga s demokratov tlačovkou o vykradnutej bytovke kde býva premiér ako keby to aj niekoho zaujímalo na sk
@petronela1305 No a čo tu teraz skáčeš z témy do témy, čo s tým má Seliga, či PS a SaS?
@petronela1305
To máš vážne takúto otrasnú gramatiku? 🙏🤣 Tak aspoň vieme odkiaľ vietor fúka.
@kiwi3 to ze nieco najdes na nete neznamena ze tsm ten clovek je aj ubytovany. Mas aj o tom dokaz? Presne v ktorej izbe je? Lretoze to ja som nikde nenasla. To ze to vytrubuju ini neznamens ze je to naozaj tak
@ibatanecnica cenu si noviny overili priamo v hoteli.
@ibatanecnica až na to, že si tam videa točí.
@petronela1305 jasné, že má nárok na voľno. Ale do riti, je premier, vedie krajinu v kríze. Ad 1 nik oficiálne ani nevie kde je a ako sa tam dostal ( ochrana ústavných činiteľov??? Platíme tam aj ochranku???) a ad2, v čase, keď ľuďom uberam daňové bonusy a zvyšujeme DPH, všetko ide hore, tak do pixe sa správam solidárne. Nemusí ísť do Chorvátska za 70 za noc, ale neoddrbem a do hotela za 6 litrov za noc. Je to zlý zatrpknuty človek, čo od neho čakať.... Pamätáme, ako bol s tou svojou mladou v jordánsku, či kde, kým ona bola ofiko na PN....
Rok 2022:FOTO: Noc za takmer 2 800 eur, terasa s vlastným bazénom. Fico si mal na dovolenke užívať extrémny luxus
@ibatanecnica Ak vám aj dajú dôkaz, z princípu ho neprijmete, lebo láska je slepá.

@matej2227 tuto vladu volila len necela stvrtina opravnenych volicov. 3/4 volili niekoho ineho alebo nevolili vobec, takze nie, vacsina tohto naroda tuto vladu nechcela, dostala LEN vacsinu hlasov tych, ktori sa volieb zcastnili. Takze tvoj argument, ze vacsina naroda tuto vladu chcelo je blud. Druha vec je ta, ze aj ked maju parlamentnu vacsinu este stale neznamena, ze mozu robit co chcu a ako sa im paci. A ano, novinari, opozicia a aj obcania maju pravo ich kontrolovat, kritizovat a poukazovat na ich preslapy. Tlieskat a jasat mozu len ich volici, aj ked teda nechapem co z toho co robia si zasluzi potlesk a nekonecne ovacie, ale ty t mozno vies, tak nas, nevedomych, mozes poucit.