Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie
Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
@viestta ...a Ty si hneď uverila Miškovi Š., že premiér si užíval pomaly 2-týždňovú dovolenku za 6 000 € za noc 🤷🏼♀️ On tu vycapil aspoň aké také potvrdenie...a PS a novinári - nič. Inak, bol tam aj ten blázon Matovič a spol. v tom hoteli, vyplatil cca 6 450 €, len aby nám ,,ukázal,, kde premiér údajne dovolenkoval- podľa jeho slov na to použil cca 10 000 € (vrátane leteniek pre 3 osoby) z príspevku štátu na voľby...toto nie je mrhanie peniazmi? Mohol tie prachy radšej dať na charitu a nie na takéto trápne a zbytočné divadlo...
@danyelia ehm... novinári tam na druhý deň volali či by mohli s Ficom rozprávať a recepčná ich bez všetkého prepla rovno do jeho apartmánu 🤷 chudinka, tá je už možno nezamestnaná 😐
@zuzanka.zuzu ja si myslism, ze ten hotel vyda vyjadrenie ake si lan pan preceda nadiktuje. Nikto mu taku reklamu nespravil ako on, ani za vsetky peniaze sveta by sa nemohli dostat na titulky medii po celej Europe a mozno aj inde. Za taku reklamu vdacne vydaju "bumazku" s akymkolvek znenim, obzvlast vo Vietname, ktory ma byt za co vdacny (kto si nepamata, tak https://cs.wikipedia.org/wiki/Trịnh_Xuân_Thanh )
@zuzanka.zuzu A čo je na tom také divné? Tak asi keď bol niekde pozvaný, zrejme tam aj prespal a v tom apartmáne reálne aj bol, či? Budeme teraz skúmať, či mu volali ráno o 9-tej alebo až o 10-tej a dokedy mal chceck-out? 😃 Možno nejaký detektív tu na MK vie aj túto zásadnú info a poskytne nám ju 😄
@danyelia ved sam dal video z toho apartmanu, spoznali to ludia, novinari si info overili telefonatom na dany hotel 🤯 comu nerozumies? Keby sa nepotreboval pretrcat ako taka celebritka, tam by nikto nevedel kde panko je…
A on sa k tomu nejak vyjadril ?
@ktobytobolpovedal ...ale veď on to nebral ako nejaké tajomstvo, že tam je, neskrýval sa, či?
@danyelia ty sa pytas, ci ho ceski novinari nudili a isli ho hladat. Nie nenudili. Dostali echo, spravu si overili a pustili ju do sveta… comu akoze nerozumies? Nevadi. Citam ta vo viacerych diskusiach… komu niet rady, tomu niet pomoci. Dalej ho bran do roztrhania tela… ja mu neverim ani co dychne (nie, ani tomu panfletu neverim 🤷♀️)
@ktobytobolpovedal Veď ja ho nebránim, len sa čudujem, že niekto vypustí do sveta info bez dôkazov, že bol na dovolenke za 6000 na noc niekoľko dní, tu pomaly 5 diskusií o tom a pravda o tej ceste je niekde inde, to je celé 🥱
@danyelia info si overili telefonatom… a nie neverim tomu co akoze ma dokazovat, ze tam bol pozvany 🤷♀️
@danyelia pocuj a aj pravda o tom, ze ruSSko nezautoci ukrajinu, smerohlasns mafia zabezpeci mier na UA, lacne potraviny a energie a v ziadnom pripade nezvysi DPH, pri podozreni na korupciu okamzite skonci kazdy minister zmeru a dialnica do KE od roku 2010 a ficot od r. 2014 nebude v politike atd atd je niekde uplne inde?
@danyelia a kde je podla teba ta "prauda"? Takze fico v tom hoteli nebol lebo nikto nepredlozil jasne dokazy? Samozrejme... to fico predlozil "dokaz" - potvrdenie z hotela. Takych potvrdeni zozenie kinder kalinak, kolko len bude chciet. Proste klamu a podvadzaju.
"Analyza Caude:
Na základe forenznej analýzy dokumentu môžem identifikovať niekoľko znakov, ktoré naznačujú digitálnu manipuláciu:
Artefakty kompresie a kvality:
Okolo textu chýbajú typické JPEG artefakty kompresie, ktoré by mali byť prítomné pri skenovanom dokumente
Text je príliš čistý a ostrý v porovnaní s pozadím, čo naznačuje digitálne vloženie
Nekonzistentnosti v dokumente:
Rozdielna kvalita medzi logom a textom dokumentu
Červený rámček s adresou hotela má odlišnú úroveň kompresie ako zvyšok dokumentu
Podpis vyzerá ako digitálne vložený, chýbajú mu prirodzené charakteristiky atramentu
Technické nezrovnalosti:
Absencia typických známok tlače alebo skenovania (mikroskopické bodky, vzory tlačiarne)
Neprirodzené zarovnanie textu a medzier
Chýbajúce oficiálne náležitosti ako pečiatka hotela
Metadáta a formátovanie:
Neštandardné formátovanie pre oficiálnu hotelovú korešpondenciu
Absencia hlavičkového papiera s vodoznakom alebo ochrannými prvkami
Záver:
Na základe týchto forenzných nálezov sa javí, že dokument bol s vysokou pravdepodobnosťou digitálne upravovaný. Kľúčové elementy (text, logo, podpis) vykazujú znaky digitálneho vloženia a manipulácie. Dokument pravdepodobne nie je autentickým originálom vydaným hotelom Capella Hanoi."
Toto Súmračná vymýšľala tyzden 🤣🤣wow , to ja som si lepšie ako teenager vedela vymyslieť
Zeny, ja som sa dnes dozvedela, ze chudobni sme vdaka euru a treba skoncovat s eurom...uz som to tu spominala, ze mam v rodine plno takychto exotov, ale zial, su to aj zbohatlici, co nemaju pojem o realite...Rusko je dobre, tu sa zije dobre, co ostatni vkuse frflu? Vlastni 3 audiny, 4 byty, dom, pozemky...pan podnikatel...to je na zaplakanie... slovenska rodina si utahuje opasky a zmrd Fico je vo Vietname v luxusnom hoteli...to je na vlastizradu...vyvesit za g.le do prievanu!
@gora8 ...a toto zase zistil ktorý detektív z Modrého koníka? 😃 A aj keby tam bol, toto je teraz hlavný problém Slovenska, jeho súkromná dovolenka? Ja neviem, to má premiér štátu dovolené chodiť len do Vysokých Tatier, max. na 3 noci, jedna noc nesmie presiahnuť sumu 300 /noc? Alebo má vopred svoju dovolenku ohlásiť celému Slovensku, opozícii, novinárom a všetci mu to musia schváliť a až potom sa môže niekam vybrať? Alebo ako by to malo správne fungovať, pouč ma. 🤔 A nejde tu len o Fica, ale o hocijakého iného premiéra/prezidenta/ústavného činiteľa, ktorý bude na SR vládnuť o pár rokov...

@danyelia apocaspracovneho stretnutia s vietnamskou delgaciou natocil videoprihovor k narodu 🙄