Cesta autom do Bulharska
Ahojte, mna muz presviedča ísť cez sezónu do Bulharska autom…. Odrádza ma to Bulharsko celkovo … ak ste boli autom, ako dlho vam trvala cesta? Je pravda, že na srbských hraniciach je to na dlho? Dakujem
My by sme chceli skusit v auguste Bulharsko autom ....2+5 osob......ale neviem ešte...... tak neplánovane.....na 3 týždne. Ale .....
@pieksamaki momentálne som na ceste z BG, kľudne sa pýtajte ak potrebujete niečo vedieť, ale poradím len s rumunskom, inou cestou nechodíme.
@pieksamaki momentálne som na ceste z BG, kľudne sa pýtajte ak potrebujete niečo vedieť, ale poradím len s rumunskom, inou cestou nechodíme.
@maddie1711 ideš skontrolovať či nie sú dáke škody po zemetrasení?
@maddie1711 ideš skontrolovať či nie sú dáke škody po zemetrasení?
@zalka nie my už sme na ceste spať na Slovensko. počas zemetrasenia sme boli tam. Nebolo to nič silne, to pri burgase som ani nepocítila len to od Turecka sme cítili, ale najprv som zjazdila syna nech prestane kývať so stolom 😂😂
@zalka nie my už sme na ceste spať na Slovensko. počas zemetrasenia sme boli tam. Nebolo to nič silne, to pri burgase som ani nepocítila len to od Turecka sme cítili, ale najprv som zjazdila syna nech prestane kývať so stolom 😂😂
@maddie1711 no ako síce písali 3,2 stupna ale predsa len, ktohovie či poháre sa neporozbíjali. Ono kdesi pri nessebare to bolo tuším.
A len stôl sa triasol? 🙂
@maddie1711 no ako síce písali 3,2 stupna ale predsa len, ktohovie či poháre sa neporozbíjali. Ono kdesi pri nessebare to bolo tuším.
A len stôl sa triasol? 🙂
@zalka bolo v mori niekde ale nebolo ho cítit, ale to od Istanbulu deň predtým bolo myslím 5,8 alebo 6,2(uvádzali to rôzne) tak to som na sunny beach pocítila ale skôr len také ,,vlnenie” podlahy nič extrémne. Akurát sme obedovali a taký zvláštny pocit, najprv som si myslela že syn búcha, resp kýve zo stolom kým som si uvedomila že sa mi hýbe aj stolička (trvalo to asi 20sek)
@zalka bolo v mori niekde ale nebolo ho cítit, ale to od Istanbulu deň predtým bolo myslím 5,8 alebo 6,2(uvádzali to rôzne) tak to som na sunny beach pocítila ale skôr len také ,,vlnenie” podlahy nič extrémne. Akurát sme obedovali a taký zvláštny pocit, najprv som si myslela že syn búcha, resp kýve zo stolom kým som si uvedomila že sa mi hýbe aj stolička (trvalo to asi 20sek)
@maddie1711 tak díky som pokojnejšia, ja sa až o mesiac chystám na pobrežie. Ta reku či ma tam pohroma nebude čakať 🙂
I ked zemetrasenie môže prísť kedykoľvek, ved tuším, že po Turecku, Bulharsku i na južnej Morave bolo.
@slavomira236 som pozerala zo Sofie do burgasu letí 50 minút lietadlo, čiže asi ste mali vietor v chrbte ze to stihlo za 50 minút z KE. 😁😉
@zalka posun casu je v bulharsku o hodinu, tak zrejme preto 🙂

My chodíme opakovane do Bulharska-Primorska z východu Slovenska, cez Maďarsko a Rumunsko,cesta 1170 km nám trvá nejakých 13-14 hodín. Šoférujeme obaja s manželom, takže bez prespávania a vyhovuje nám to. Cestou späť málinko meníme trasu, ideme cez Rumunské Karpaty,a to je cesta na,ktorú sa nezabúda,tam sa človek s radosťou vracia a aj keď nám to predĺži čas, naposledy nám spiatočná cesta trvala 25 hodín, vždy to opakujeme znova. Máme pochodenú celú Európu a vždy autom, máme radi vlastné tempo a aj vlastný komfort, na nikoho a na nič nie sme odkázaný. Keď sa stane, že po nočnej búrke je naša obľúbená pláž plná rias,bez problémov si ideme na inú. Keď sa nám nechce ísť na pláž, ideme na výlet kam si zmyslíme. Každému vyhovuje iná destinácia,pre nás je na letnú dovolenku Bulharsko ako stvorené, ale určite sa nájdu aj takí ktorí majú iné skúsenosti.
@lalilili Boli sme autom v Bulharsku asi 8x ale pod 15hodin sme sa nedostali. Stále cca 16 hodin s cca štyrmi prestávkami. Sme od Svidníka. Cez HU ideme mimo dialnic, 20 minut ušetrených mi nestojí za cenu známky. Cestou tam spíme za Curtea de agres. Tohto roku ideme prevdepodobne 9.8. na 13 nocí do Obzoru.