icon

Cesta autom s 11 mesačným dieťaťom

panilucia
19. mar 2017

Dobry den,chystame sa na vylet a chceme ist v noci s 11m dievcatkom...prosim nejake rady..v noci sa nam budi raz alebo dvakrat na mliecko a nekojim tak ako na to s mliecko?nevymysleli uz nieco do auta na spanie okrem autosedacky? 🙂 nieco pohodlnejsie? 😀 dakujem za kazdu radu...peknu nedelu 🙂

sida456
19. mar 2017

My sme cestovali s malym mal presne 12 mesiacov....a urobili sme to tak ze normalne som ho dala spat o 20:00 a o 22:00 som ho prelozila do nastartovaneho auta a hned sme vyrazili. ,,aby si to maly nerozmyslel'' chvilku mal otvorene oci kukal co sa deje ale boli sme ticho hudba potichucky....jemne melodie boli zapnute a po chvilke zavrel oci spal cely cas okolo 2 sme zastavili dala som mu trosku mlieka vypil a spal az do 8 rana....nevyberala som ho zbytocne z autosedacky len by ho to prebralo a potom by to bolo zle...A o siestej uz svitalo. Ale on si spinkal. A zobudil sa o 8 😀 a mlieko som mala vo flaske v termoobale...ale mala som ho z chladnicky. Na pumpe som si ho pytala ohriat.

panilucia
autor
20. mar 2017

@sida456 dakujem aj mna napadlo ze ked zaspi doma potom ju presunut do auta...dakujem pekne 🙂

cawes
20. mar 2017

@panilucia cestujem na 850km cestu od maleho 6tyzdnov 😂 Nikdy som nechodila na noc najprv som sa vyspala a tak okolo 4-5rank vyrazila. Ked bol malicky tak do pol roka mala som vanicku od kocika, ktora sa dala priputat pasmi v aute. Je taka aj od britax tusim sleepi sa vola ale nie som si ista. Myslim ale ze je to len do 6mesiacov. Ak by som isla na noc tak dam vecer namiesto do postele maleho do auta a idem. Mlieko umele sme mali nadavkovane vo flaske dalsia davka v pohariku z vstkom, jednu flasku studenej vody a jednu termosku vrelej vody a uz som len mixovala. Zohrievala som tesne pred odchodom. Existuje aj davkovac UM od aventu daju sa tam tusim 3davky twn som mala kupeny najprv som nariefila vodu a poto dala UM a zatrepala.

lilli19
20. mar 2017

britax ma taku vanicku ale je tak max do 6 mesiacov, moja mala bola malicka, tak este ako 9 mesacna sa zmestila, no ltt🙂 my chodime na dlhe trasy na noc, osvedcilo sa nam to, vzdy vyrazime presne v case ako ma ist spat, len ide do autosedacky, chvilu popozera, potom zatvori oci a spi a neriesi kde je🙂 ona je ale zvyknuta ...ked bola mimino tak sa nam zopar x stalo ze sa zobudila, mala som nosic, na pumpe sa ponosila chvilu, zabuvala, supla som ju do sedacky a pokracovali sme🙂 UM neporadim, dojcim🙂 prijemne cestovanie🙂

guiseppinka
20. mar 2017

Cestujeme s malou od jej cca 2 tyzdnov. Standardna trasa ma 200 km, k babke ideme okolo 600 km. V noci nechodime, vzdy sme sli tak, ue obedny spanok spala v aute. Ked mala 13 mesiacov, sli sme do chorvatska. To sme ale sli nad ranom o tretej alebo stvrtej. Sla spat normalne do postielky, ale uz bola oblecena a potom som ju zobudila, doobliekala a sli sme. Pvu hodinu bola hore, lebo kukala co sa deje, ale potom zaspala a spala uplne v pohode. Ked sa zobudila, tak sme mali prestavku a najedli sa a pokracovali.
Ked davas um, tak mas super... studena voda vo flaske, termoska s horucou a mlieko v davkovaci a zarobis aj po ceste a uz len strcis do ust... netreba ti hladat miesto na zaparkovanie a kojenie. A neboj, deti zvladaju cestu lepsie ako dospeli a ten spanok preziju aj v sedacku... okrem toho aj vam bude treba ist na zachod a ponatahovat sa... vobec sa neboj cesty 😉

panilucia
autor
21. mar 2017

@guiseppinka dakujem pekne za povzbudenie ideme este sme tak dalej nikde neboli tak hadam to zvladneme 🙂

eeffka
21. mar 2017

@panilucia cestujem s oboma detmi od 2m, 11m je uplne v pohode aj na denne cestovanie, s takym sa clovek uz zabavi
ako dlho budete cestovat?

guiseppinka
21. mar 2017

@panilucia bude v pohode neboj. Ak bude horsie, tak spravite prestavky castejsie a v pohode... my cestu k babke sme delili po 200 km - od nas do ba 200, tam obed a vacsinou este nieco vybavit, potom sme po dalsich 200 u krstnych mali prestavku (ak nespala, ak spala tak sme sli rovno) a potom uz babka...