icon

Cesta do Chorvátska a spánok v autosedačke

edyta
1. jún 2015

Chceme cestovať v noci do Chorvátska, doteraz sme mali auto kde sa dalo polohovat zadne sedadla tak som to nikdy neriešila, no teraz v zadu sedadla su pomalí pod 90 stupňovom uhlom. Dcérkam padajú hlavičky aj keď mame dokonca jednu polohovatelnu sedačku. Co mam spraviť aby neboli pokrutene ako paragrafy?

Strana
z2
zuzin78
2. jún 2015

@edyta 🙂

alexanotbad
2. jún 2015

@zuzin78 ved toto 😀

tova
2. jún 2015

@edyta jednu som mala tusim Britax, od narodenia do cca 2r, polohovatelna bola tak, ze spodok ostaval pevne na sedacke upevneny s pasom, len sa akoby smykla a z kolmej polohy dala do vodorovnej, normalne ako v kociari sa da lezat v tych vanickovych co teraz vyrabaju kde sa cela sedacka polohuje nie len opierka. Ked chces obycajne vajicko dat do lahu, tak pod sedacku do uhla kde sa sedacka s operadlom v aute spaja sa roluje utierak na pevno alebo predavaju original take rolky ako rezanec penovy do bazenov, na to sa pevne da vajicko a je to takmer v lahu. to sa robi len so sedackami ktore su v protismere.

tova
2. jún 2015

takto som myslela ale pozeram v profi, ze mas starsie deti. co potrebuju v smere jazdy. https://images.search.yahoo.com/images/view;_yl...

tova
2. jún 2015
edyta
autor
3. jún 2015

@tova to by sa policajti potesili tomu rieseniu s matracom. Pri bocnom naraze katastrofa. Ale asi ako to je tam podlozim im nozky, lebo ked su oprete tak automaticky aj hrbatik sa zaobli a tu hlavy az dajak uviazem 😀
Aj ja som mala tu britax polohovatelnu ale uz nam trci cela hlava, tak som ju vyriadila.
Aj mna napadlo to riesenie ako pri vajicky, dam zahlavky dole, podlozim ako je to tam, a tym padom zvnikne mi jemna sikminka. Neviem nakolko je to bezpecne, ale asi nemam na vyber. Dva roky do zadu sme isli ku moru smer sever a celu noc mi plakali ked nespali, dufam ze teraz to bude lepsie. Este mna napada ze sa prespime dakde po ceste.

edyta
autor
3. jún 2015

@tova http://www.lelong.com.my tuto stranku este nepoznam, v akej to je mene, mate dobre skusenosti? Pardon, menim temu.

tova
3. jún 2015

@edyta to ani ja nepoznam, len som pozerala ake su riesenia, sice neni bezpecny ten matrac ale je asi mienen, na to, ked sa da 1-2 hod. prestavka na parkovisku rodicia zdriemnu po sediacky vpredu, a deti sa mozu vyrovnat vzadu. podla mna by sa tam dal nafuknut aj iny matrac co sa dava do vody alebo stanu. Jeden linke hore je taky pas ako dlhy tenky vankus, to sa zda dobre aby hlava nepadala.

zuzin78
4. jún 2015

@edyta neboj prezijete cestu. 😉

micusa2222
20. máj 2022

@liebling98 ešte mi napíš, ako si "oddýchneš " na dovolenke s tromi malými detičkami ?

Strana
z2