Cesta so psom do zahraničia
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, ak cestujete so psíkom mimo SR, dávate si do preukazu potvrdzovať že môže pes vycestovať? Kontroluje to niekto? Ako dlho je tá pečiatka platná?
Vďaka 🙂
@mudrykonik56 no skus si najprv nieco zistit a uvidime, kto je sfetovany, trapko 🤦♀️
@mudrykonik56 fuha, niekto tu ma asi komplexy z maleho udu, tak prisiel hrat geroja na mamickovske forum 🙈
@martina803 davam,zatial nekontrolovali. Ale nikdy nevies. Pozor ak ides mimo uniu.
@nelca84 ano, u nas to vola veterinarka preukaz, mam na mysli tu malu modru knizocku 🙂 len neposledy ked sme sli do madarska tak nam veterinarka v den odchodu rano davala peciatku ze moze vycestovat, preto sa pytam 🙂
@martina803 ty asi myslis preukaz kde sa potvrdzuje ockovanie... to nestaci, potrebujes pas
My sme so psom cestovali casto, ale len v ramci EU … a mali sme iba modru knizku so vsetkymi ockovaniami a muselo byt zapisane aj posledny datum odcervenia. Nic od zverolekara (pendlovali sme ca kazde 2 tyzdne), ale mozno je to zavisle aj od krajiny … My sme pochodili len AT, DE, NL a BE
Nie nedavala som to zakazdym potrvrdzovat, nikdy ho nekontrolovali
@martina803 Ahoj, my sme absolvovali tento rok 3 cesty do chorvatska a nikdy nekontrolovali.. Reálne si ten preukaz ani nepozreli😅Celkovo cestujeme so psíkom dosť často mimo SR a teda nikdy sme to nedávali potvrdzovať a nebol žiadny problém.😊

@martina803 do akeho preukazu? Psik potrebuje do zahranicia petpas.