Cestovanie do Chorvátska s deťmi
Poprosím kamarátka ide sama s deťmi do Chorvátska poprosila má či nepôjdem s nimi predsa má obavy z cesty ...len takáto situácia má rezervované apartmán 3 osoby a ja neviem ešte či dostanem voľno z práce ...ak áno čo myslíte bude sa dať tak na Blink ísť potlačili by sme sa možno by sa dalo aj prístelok samozrejme by som doplatila ..len či už niekto takto išiel + jedna osoba .. neviem či ešte pôjdem preto nechceme riešiť platiť dopredu ... Ďakujem pekne
Poľkial ma apartmán pristelku aj pre teba, nie je problém.
Ale nemôžeš počítať s tým, že ak apartmán ponuka len 3 lôžka vrátane pristelky a ty budeš ako štvrtá, tak ubytovať ťa tam nemôžu. Darmo by si hovorila, že sa “potisnete” dvaja na posteli.
Správne má byť "ísť na blind", nie blink.
Každopádne, treba o tom dopredu informovať majiteľa a nie sa tam len tak zjaviť.
Poľkial ma apartmán pristelku aj pre teba, nie je problém.
Ale nemôžeš počítať s tým, že ak apartmán ponuka len 3 lôžka vrátane pristelky a ty budeš ako štvrtá, tak ubytovať ťa tam nemôžu. Darmo by si hovorila, že sa “potisnete” dvaja na posteli.
@lilianka28 objednávala to cez booking ... máme aj číslo na majiteľa len rečova bariéra ...

Mala by sa opytat majitela apartmanu ci moze byt +1 osoba a kolko to bude stat .