Cestovanie do Kene
Dievčatá..idem v novembri do Keňa,boli ste niektorá v nie moc ďalekej dobe?
@janicast Ja som bola pred piatimi rokmi…
Boli sme takto na jeseň pred rokom
@n_i_ka noo ..a???daj niečo😉
@janicast čo konkrétne tá zaujíma ? …žiadne očkovanie nie je povinne ale nejaké dobrovoľné sme už mali, treba to však riešiť v časovom predstihu…my sme boli na dovolenke v oblasti Watamu s viacdňovým výletom na safari a bolo to niečo úžasne, boli sme na konci veľkej migrácie. Počasie bolo perfektne, určite tam este pôjdeme ale už v inom obdobi, nech je zážitok o niečo iný 🙂
Vy cez koho idete ?
@janicast čo konkrétne tá zaujíma ? …žiadne očkovanie nie je povinne ale nejaké dobrovoľné sme už mali, treba to však riešiť v časovom predstihu…my sme boli na dovolenke v oblasti Watamu s viacdňovým výletom na safari a bolo to niečo úžasne, boli sme na konci veľkej migrácie. Počasie bolo perfektne, určite tam este pôjdeme ale už v inom obdobi, nech je zážitok o niečo iný 🙂
Vy cez koho idete ?
@n_i_ka cez pelikán,nepôjdem sa očkovať urcite.Prosm Ťa,zvyknem napr.kometiku este baliť do sáčkov, aby nepraskli atď.čítam zákaz ....
Vy cez koho idete ?
@n_i_ka my ideme oblasť.Diani beach
@n_i_ka cez pelikán,nepôjdem sa očkovať urcite.Prosm Ťa,zvyknem napr.kometiku este baliť do sáčkov, aby nepraskli atď.čítam zákaz ....
@janicast neviem, taký zákaz som zatiaľ nepostrehla, pokiaľ to je v podpalubnej batožine nikto to otvárať nebude. Keď to nosím v príručnej nikdy nebol problém.
Aj som myslela, že Diani, tam chodí väčšina
Plastove sacky su zakazane, mne ich vyhodili z hotela. Proste upratali a sacky neboli a nezavreli ma za to ani nic
Vy cez koho idete ?
@n_i_ka a ak si pamätáš, kolko dopredu ste robili elektronickú registráciu?a este..lepšie dolare, ci Eurá?ďakujem
@n_i_ka a ak si pamätáš, kolko dopredu ste robili elektronickú registráciu?a este..lepšie dolare, ci Eurá?ďakujem
@janicast som myslela tie plastové obaly na tekutiny 🙈 plasty ako igelitky majú zakázané, dávajú ich textilné
eTA som vypĺňala cca 3 týždne pred odletom ale dá sa aj skôr a brali sme doláre
@tenerifka ideme pláž.dovolenka južné pobrežie a výlet národný park a druhý do ,,vesnice,skoly atď na 🚲
@janicast ahoj, keď ste boli v Keni, zrejme ste boli aj na safari - brali ste nejake antimalariká? Očkovanie nechcem, ani nie je potrebné. Plánujeme byť na pláži a na dva dni safari. Treba niečo? Moc dakujem.
@janicast ahoj, keď ste boli v Keni, zrejme ste boli aj na safari - brali ste nejake antimalariká? Očkovanie nechcem, ani nie je potrebné. Plánujeme byť na pláži a na dva dni safari. Treba niečo? Moc dakujem.
@itaa ziadne antimalariká,ziadne ockovania sme nemali.Bolo uzasne,hneď by som sla naspat

*do Kene